Hirdetés
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- One mobilszolgáltatások
- Hét évig frissül az új iQOO
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyapo11
üzenetére
Sajnos azt nem tudom, de vannak régebbi, laptop akksiból bontott celláim, amik a névleges kapacitás felét, 2/3-át tudják még, de normális minőségű (Xtar vc-4) li-ion töltőben töltve soha nem áll le a töltés, viszont elkezd melegedni a cella. Ezekből a cellákból használok 8db-ot egy power bank-ban (több mint 2 éve), de abban töltve sem áll le soha a töltés, az elektronika nem érzékeli, hogy 100%-on vannak a cellák, csak elkezd melegedni az egész, úgyhogy nekem kell lehúzni a töltőről, mielőtt kigyulladna.
Ebből én arra következtetek, hogy ezen a feszültségen létezés az akku természetes tulajdonsága, lehet hogy árt neki
Nem, a teljes töltöttségen tartózkodás hosszú távon károsítja, nem véletlen, hogy a li akksikat 40% körüli töltöttséggel tárolják és szállítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold