- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iGO Primo
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Teasüti #10193 üzenetére
Lehet, hogy egyszerű, de pont azt a módszert követi ("megszakítást használni és programból számolni") amire korábban azt írtad, hogy lehetőleg ne.
Amit korábban linkeltél PCNT-s rotary encoder dekódolás szintén nem működik, ha nincs prellmentesítve a dekóder (ami túlárazottá teszi az egészet), ezt a kört már korábban lefutottam és itt leírtam.
Nekem úgy tűnik szisztematikusan megtalálod (előnyben részesíted) a rossz módszereket, csak azért mert az egyszerű.
Nem saját saját microchipet tervezek, hanem a gyártó által tervezett, utólag meghatározható logika összeköttetéseket határozom meg (ami tudtommal tényleg hasonló a digitális microchip-ek tervezéséhez).
Lelkes hobbisták így szokta retro gépeket/procikat összedobni (nem érdekel a téma csak érdekesség).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest