Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Lehet, hogy egyszerű, de pont azt a módszert követi ("megszakítást használni és programból számolni") amire korábban azt írtad, hogy lehetőleg ne.
Amit korábban linkeltél PCNT-s rotary encoder dekódolás szintén nem működik, ha nincs prellmentesítve a dekóder (ami túlárazottá teszi az egészet), ezt a kört már korábban lefutottam és itt leírtam.
Nekem úgy tűnik szisztematikusan megtalálod (előnyben részesíted) a rossz módszereket, csak azért mert az egyszerű.
Nem saját saját microchipet tervezek, hanem a gyártó által tervezett, utólag meghatározható logika összeköttetéseket határozom meg (ami tudtommal tényleg hasonló a digitális microchip-ek tervezéséhez).
Lelkes hobbisták így szokta retro gépeket/procikat összedobni (nem érdekel a téma csak érdekesség).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold