- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ecaddsell #10196 üzenetére
Most néztem át ezt, de ebben nincs megszakítás kezelés.
Itt csak kiolvassa a függvény a számlálót a loop()-ban.
Természetesen már szoftveresen számolom ki a frekvenciát, vagy ezt hogy érted? Ha jól értem ezt a programot a számlálás maga nem szoftveres. Nem változóban számolja a megszakításokat, hanem regiszterben. És függetlenül attól mit csinál a cpu, legalábbis remélem. Ennyiből áll a pulse counting, nem? Vagy van rá hardveres gyorsítás, ahol a pulzusok számából frekvenciát köp ki eredményül? Meglepne...Nem akarom túlbonyolítani a dolgot. Nekem elég annyi, hogy a program blokkolása nélkül tudjon számolni és igény szerint kiolvasni ezt az értéket.
Ezt hogy kell elképzelni? Vmi olyasmi, mint ESP32-nél a tetszőlegesen beállítható GPIO mátrix?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest