Új hozzászólás Aktív témák
-
kemdom
tag
válasz
Zsolt,72 #4387 üzenetére
Tudom, ezt nem ide kéne írni, de csak ebben az apple topikban vagyok aktív (iránymutatást elfogadok).
Mivel úgy adódott, hogy kapok a cégtől egy MB Air 15-öt (M3) a 15 Pro Max mellé, gondoltam, beruházok pár cuccra, amik kiegészíthetik majd a MacBookot és az "Apple ökoszisztéma" élményemet.A munkámhoz szükségem van második monitorra, és egy korrekt minőségű, színhelyes monitorom már van, nem szeretnék beruházni újra, viszont ezen nincs thunderbolt/dp over usb-c csatlakozás.
A fentieket figyelembe véve szükségem lenne egy MacBook "dongle-re", amin van legalább egy HDMI (2.0 ok, 2.1 kíváló lenne) és legalább 2 fullsize USB 3.1 csatlakozó. Minden egyéb csak extra, ez a 2(-3) csatlakozó lenne a fontos, és hogy az élettartama legyen nagyjából egyenlő a MacBook nálam töltött idejével (3 évente cserélünk laptopot a cégnél), tehát értelmes minőséget keresek.A másik, sarkosabb kérdés: lesokkolt kissé a Samsung TWS fülesek árazása után a 100000+-os AirPods Pro árazás.
Tudtok esetleg megbízható refurb vagy akár új, de 80-hoz közelebbi forrást AirPods Pro 2-re? Sajnos nem tudok elviselni olyan fülhallgatókat a testem adottságai miatt, amik nem használnak gumiharangot szigetelésre, így a sima AirPods 3-4 kilőve - és a tudásukhoz képest azokat sem tartom túl korrekt árazásúnak, hasonló áron az androidos gyártók korrekt minőségű ANC-t ajánlanak.
Köszönöm mindenkinek előre is, ha tudtok segíteni, és ha esetleg máshova jobban illőnek találjátok a hsz-t, kérlek mutassatok a topicra és távozom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest