Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kemdom

tag

válasz Zsolt,72 #4387 üzenetére

Tudom, ezt nem ide kéne írni, de csak ebben az apple topikban vagyok aktív (iránymutatást elfogadok).
    Mivel úgy adódott, hogy kapok a cégtől egy MB Air 15-öt (M3) a 15 Pro Max mellé, gondoltam, beruházok pár cuccra, amik kiegészíthetik majd a MacBookot és az "Apple ökoszisztéma" élményemet.

A munkámhoz szükségem van második monitorra, és egy korrekt minőségű, színhelyes monitorom már van, nem szeretnék beruházni újra, viszont ezen nincs thunderbolt/dp over usb-c csatlakozás.
    A fentieket figyelembe véve szükségem lenne egy MacBook "dongle-re", amin van legalább egy HDMI (2.0 ok, 2.1 kíváló lenne) és legalább 2 fullsize USB 3.1 csatlakozó. Minden egyéb csak extra, ez a 2(-3) csatlakozó lenne a fontos, és hogy az élettartama legyen nagyjából egyenlő a MacBook nálam töltött idejével (3 évente cserélünk laptopot a cégnél), tehát értelmes minőséget keresek.

A másik, sarkosabb kérdés: lesokkolt kissé a Samsung TWS fülesek árazása után a 100000+-os AirPods Pro árazás. :Y :DDD Tudtok esetleg megbízható refurb vagy akár új, de 80-hoz közelebbi forrást AirPods Pro 2-re? Sajnos nem tudok elviselni olyan fülhallgatókat a testem adottságai miatt, amik nem használnak gumiharangot szigetelésre, így a sima AirPods 3-4 kilőve - és a tudásukhoz képest azokat sem tartom túl korrekt árazásúnak, hasonló áron az androidos gyártók korrekt minőségű ANC-t ajánlanak.

Köszönöm mindenkinek előre is, ha tudtok segíteni, és ha esetleg máshova jobban illőnek találjátok a hsz-t, kérlek mutassatok a topicra és távozom is. :R :R

Új hozzászólás Aktív témák