- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Nem az volt a lényege, hogy ingyenesek az alkalmazások. Olvasd el a cikket.
Hanem az, hogy azon felül hogy ingyenesen megkapod ezeket az amúgy fizetős alkalmazásokat, Amazon coinokat kaptál az ingyenes letöltésükért, és a 2600 coinból amit így össze lehetett szedni ingyenes appokból, utána olyan játékokat vettél, amilyet akartál.
Csak hát Amazon coin az kizárólag a UK-ben és az USA-ban van, és nem elég átállítani a lokációt sajnos.
Az árakat coinban meg úgy kell elképzelni, hogy a 8.5 dolláros San Andreas pl. 500 coin. Szóval ennyi coinból alaposan be lehet vásárolni az App Store-ben. -
AeSDé Team
őstag
Mi alatt én játszottam vele nem találtam olyat aki cheatelt, minden kártya szabádszerűen működött, ha legyőztek az a taktikán és szerencsén múlt.
Vagy a cheatet úgy érted hogy valaki illegálisan jut a legerősebb lapokhoz? Azt ugyebár játékosként nem lehet észrevenni.cr33p: Valóban rengeteg lemásolt játékuk van, de szerintem egy kártya játékot annyira nem lehet annak nevezni. Volt belőle 1000, hát csináltak egyet ők is.
-
Fitzgerald
veterán
De lesz. Harmadik negyedévre ígérték. Éppen a Magic 2015 droidos portjáról olvastam, annak kapcsán ugrott be. Viszont volt már itt szó millió másik játékról aminek még nincs android portja, és (azok közül soknak lehet hogy) nem is lesz.
Nem látom az igazi taktikai mélységet a Hearthstone-ban. Én majdnem 20 éve játszom a Magic különféle inkarnációival. Tény hogy sokat változott ez idő alatt, de azért az a játék már a kezdetekkor is elképesztően komplex, mégis könnyen tanulható és szórakoztató tudott lenni egyszerre.
-
Fitzgerald
veterán
Volt 2 ugyanilyen felbontású 7 inches tabletem is, mindkettőn teljesen fasza volt.
Illetve egy szintén 7 inches, 1280x800-as kijelzővel szerelt cuccon is gond nélkül játszottam vele.
Telefonon tényleg nem az igazi.
Az utolsó patch nálam csak a menüben változtatta meg a betűméretet, a játékban nem.
Aztán lehet hogy csak nem veszem észre a különbséget a korábbi verziókhoz képest, mivel 1 hónapja új telefonom van. Azelőtt 4,5 inches cuccom volt.
Ez 5 inches, HD felbontás. -
AeSDé Team
őstag
-
Már csak azért is, mert nem befejezett játékról lévén szó, folyamatosan jönnek hozzá még az epizódok, amihez mindig hozzáadni a különféle hobbi lokalizációkat sokszor kényelmetlenségeket idézne.
Meg ugye arra sincs garancia, hogy a további epizódokhoz készülni fog fordítás és akkor a fejlesztők ott állnának egy részben lokalizált játékkal.
Igazad van, kár ezt erőltetni. PC-n kell ezt játszani.
-
saelin
veterán
+1 Ezért van kevés ingyenes játékom androidra, mert megőrjít a vegyél gyémántot és erősítő csomagot hülyeség. Vannak olyan iap-ok, hogy többe kerül az, mintha teljes áron kellene megvenned. Az ilyet kikerülöm kilométerekre. (Egyébként playen vannak akciók és érdemes is őket nézni, egy 50 vagy 90 százalékos leárazás nem kis spórolás.)
Amazonon a mai ingyenes játék a Numolition, ismét ajánlom a figyelmetekbe.
-
Fitzgerald
veterán
Ebben mondjuk nyilván az is benne van, hogy iOS-en nincsen 15 perces refund.
Ha refundot akarsz, alaposan meg kell indokolnod hogy miért, és készülj fel egy jó hosszú tortúrára.
Persze hogy több/stabilabb a bevétel# F-ECT$
A fizetési hajlandóságra is ezt tudom bedobni elsődleges indokként. Ha iOS-en is lenne lehetőség kipróbálni az alkalmazást, és refundot kérni ha nem jön be, biztosan nem fizetnének ennyien. Warezolni pedig ugyanúgy lehet/szokás iOS-en is, mint droidon.
Töredezettséggel végülis egyetértek. Millió féle hardver, kijelző felbontás, OS verzió, stb. -
saelin
veterán
Ezek közül a God of Light-ot kiemelten ajánlom.
-
raziel01
veterán
Hát ez mekkora király.
Most úgy örülök. Most Wanted-et drágának tartottam. Megnéztem az "ingyen" verziót, hogy mennyire fut jól. Nyomtam 10 percet majd uninstall. Mondom majd megveszem ha lesz olcsón. Ez volt kb 1 hete. Most meg hirtelen 1 dollár lett. Szuper. Ajánlom mindenkinek, az egyik legjobb autós játék szvsz.
-
raziel01
veterán
Így van. Én úgy szoktam.
(mondjuk sajnos annyit ér, mint a warez, mert a google play-es frissítéseket nem kapod meg és isten tudja, hogy a HB-n lévő apk-kat frissítik-e egyáltalán) De még ha frissítik is akkor is mindig kézzel kell leszedni a frissítést plusz nem jelzi ha van új frissítés. -
AeSDé Team
őstag
Nálam sem találta meg, a linkről kellett elindítanom a letöltést. Vicces hogy a Nexus 4 is kimaradt.
(#9261) NOKA32:
Legjobb ha kipróbálod, és te magad döntöd el. Ingyen van.
Teljesen random hogy melyiken megy és melyiken nem. Pl. az Adreno 320 simán alázza a Galaxy SIII Mail 400-asát, a játék mégsem szereti a mobilom. -
dzsidzsas
tag
Nem szeretnék ebből vitát nyitni, de ez egy nagyon rossz hozzáállás. Több ismerősöm is van, aki soha nem fog tudni megtanulni nyelvet (előbbi okokból) ebből nem egy, több diplomás megbecsült ember, ők már tettek le valamit az asztalra, és te? Ne haragudjatok, de ezért harapok. Azért lenézni valakiket mert nem megy valami, ehhez gratulálok. Én Magyarországon élek, magyar nyelven akarok élni, dolgozni, és jó lenne játszani is. Szívesen segítek az ideérkezőknek, ha nem tudnak magyarul, de ha más országok ld: szlovákia, el tudja érni, hogy bekerüljön a nyelvük akkor az én adómból erre is fussa ne csak ...(most majdnem stadionoztam
. Részemről ezzel zártam.
-
busman
veterán
-
-
maggi1886076
addikt
(#8721) generic: hayday
-
darkmore
tag
-
bendercat
újonc
Gondoltam rá, sőt most is támogatja az angolt - de azért megköszönöm a javaslatot, simán lehetnek olyan ötletek, amelyekre nem gondoltam egy ilyen (számomra) még új terepen.
Hazánkon kívül böngészve angol nyelvű leírás ([link]) jelenik meg a programról, angol feliratú képekkel, videóval. A Google az alkalmazásboltjában támogatja a többnyelvű leírások létrehozását.
Az alkalmazásba pedig be lehet építeni, hogy alkalmazkodjon az őt futtató Androidos készüléken beállított nyelvhez, így már én is belefaragtam, hogy angol nyelvre állított készüléken angol legyen a játék nyelve is, bár ez most leginkább csak annyiban merül ki, hogy a menüben nem "Állatos kirakó", hanem "Animal puzzle" lesz a logo
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest