- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
tankraid #36722 üzenetére
Androidon ez hasonlít a legjobban hozzá:
[Dungeon Survival]És ez(hasonló, csak pixelart grafikával):
[Battle Souls] -
Fitzgerald
veterán
válasz
tankraid #9462 üzenetére
Ja, én azt hittem már megvan az SR, és ahhoz hasonló játékot keresel.
Nem lett egyébként rossz játék, de azért lehetett volna jobb is. Én 20 éve kezdtem a papír/kocka alapú Shadowrunnal játszani.
Akciósan 4-6 dollárt azért megér szerintem.
Nemsokára jön amúgy a Shadowrun: Dragonfall, ami igazából kiegészítőnek indult, de annál jóval több lett belőle. Reméljük ebben a játékban már nem lesznek meg az SR hiányosságai. -
Fitzgerald
veterán
válasz
tankraid #9458 üzenetére
King's Bounty: Legions
Ugyanaz a csapat fejlesztette, akik a Heroes V-öt anno.
Mondjuk a management rész az szinte teljes egészében hiányzik, mivel ez a játék inkább a harcra, a 3D-s ütközetekre lett kihegyezve. Telefonokat annyira nem szereti, tableten nem volt vele gondom.
Official Heroes III port meg sokunk álma. Majd egyszer. -
Maxtreme
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest