Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan második világháborús játékot, ahol egy bombázó légelhárító lövésze lehetek? Bocsi az esetleges szakszerűtlen leírásért, remélem jól fejeztem ki magam
Köszi előre is -
atosan
veterán
Sziasztok,
Úgy tudom már meg lehet osztani a megvásárolt játékot, mármint családon belül. ha nem akkor tárgytalan. Ha valaki tett már így, segíttene hogyan kell? Konkrétan Minecraftról van szó. -
atosan
veterán
Sziasztok,
A Minecraftot szoktam a lányommal játszani saját hálózaton, ő tableten én telefonon. Mindig csak abba tudunk belépni, amit a tabon csinál pályát, hiába kezdek én újat a telón, a tabi azt nem látja. Hogy lehet ezt fordítva, hogy ő tudjon hozzám belépni? Külön google accounton fut a két eszköz, ha ez számít.
Segítséget előre is köszi -
atosan
veterán
Sziasztok,
Van az Angry birds go és transformers, ezek mentik az elért eredményeket a google játékokra? Kéne a tabon egy gyári beállítások visszaállítást csinálni, a lányom nem szeretné, ha újra kéne mindent játszania. Bocsi, nem vagyok otthon a játékok terén. -
atosan
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13200 üzenetére
Azt a nagyobbikkal, többit a kisebbikkel
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Olyan játékot keresek, ahol otthoni wifi hálózaton tudunk többen játszani, hasónlóan mint a Minecraftban, az egyik belép valahova, a többiek is oda tudnak belépni.
Nem vagyok otthon a játékokban, jányommal játszanék, lehet zombis, épitös, valami amnéziához hasonló. Nem tudom milyenek közül lehetne válogatni.
Segítségetek elöre is köszönöm -
atosan
veterán
Sziasztok,
Olya játékot keresek, amivel egymás ellen tudunk járszani egy tablaten és egy telefonon a lányommal. 6 éves, Andry birdsöt nagyon szereti. Mindkét készülék Samsung, ha ez számít.
Segítségetek előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mikrotik routerek
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Fujifilm X
- Vírusirtó topic
- Könyvajánló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest