- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Este próbálgattam, 8 pályát megcsináltam, közben szüneteltettem, képernyőzárat rányomtam, sokára folytattam és hiba nélkül ment, nálam tökéletesen fut és élvezetes a játék, nyugodtan ajánlom bárkinek.
(#14361) vegytek:
Próbáld is ki, jó lett. Már csak egy újabb Fieldrunners-nek örülnék jobban
-
norbert1998
nagyúr
Na igen. Ezzel a régebbi játékok biztosan és sok újabb is gondban lesz. De majd meglátom, mert talán az ilyen cm12-ben meg hasonlónak majd vissza lehet váltani, mert úgy rémlik, hogy magában az aosp-ben nem kizárólagos az art. De egyelőre még alpha nekünk a cm12,ugye a zárt bl miat:t vannak gondok a gapps-al,es még van néhány gond
-
citkar
addikt
Kipróbáltam, az első pályát megcsináltam (bár ez nem túl sok egyelőre), később még talán lesz időm tesztelni, nálam minden rendben, ha VD-nél is, lehet nálad lesz valami gond.
(#14340) ollie :
Nem a hardware-re gondoltam, kicsit összetettebb egy okostelefon már, de majd kiderül, este pár pályát még megcsinálok. -
Sanyi.mTs
addikt
+(#14096) norbert1998
A walking dead mintha ingyenes lenne vagy én vagyok vak?
-
Fitzgerald
veterán
Pl. minden második komolyabb Unity-s játék.
A Diablo 3 PC-n kifejezetten csúnya játék. Ha 3-4 évvel korábban jelenik meg, már akkor is az lett volna. Az lehet, hogy műfajon belül nincsen szebb játék Androidra a PC-s Diablo 3-nál. De létezik több olyan játék mobilra, ami overall vizuális megjelenítésben fejen hugyozza a Diablo 3-at. A hangsúly azon van, hogy nem technikai korlátai/akadályai vannak annak, hogy nincs Diablo 3 mobilra. -
saelin
veterán
-
saelin
veterán
A felirat mérete nem a felbontástól függ?
Ha már ennél a témánál vagyok; a baldurs gate frissítést kapott androidon és már állítható a feliratok nagysága, így már 100%-ban élvezhető 7 colos tabon is. A videó átvezetők (pl alvásnál) is normálisan megjelennek, funkcionál a vissza gomb játék alatt ééés...
Lehet cross-platform multiplayert tolni! -
akyyy
senior tag
Olyan, mintha Facebokon jönne az értesítés. Telefonon ott is van a Facebook alkalmazásban, hogy X.Y küldött felkérést a CSI játékban. Illetve jön az értesítés sávba is a telefonra.
Asztali verzióban, Facebookon semmi jele nincs ennek.
A játékot már rég letöröltem, mégis jön rá az értesítés. (most megkeresem asztali verzióban és letiltottam az alkalmazást, talán így nem fog jönni)
-
Egyébként ha már HB, van most egy elég jó akciójuk. A playen a Thomas Was Alone 1583 Ft-ba kerül.
A Humble Bundle oldalon viszont 1$-ért a
- Thomas Was Alone
- Bridge Constructor Playground
- Cubemen
- Cubemen 2játékokhoz ad adroidos és steames verziót is (de csak az androidos verziókat bármilyen kis összegért is odaadja).
Hasonlóan Pay What You Want rendszerben megkapható a köv. 4 játék androidos verziója a Mobile Bundle-ben (most már ez is rendszeressé vált, kéthetente szerdánként frissül):
- Tentacle Wars
- Doodle God Premium
- Doodle Devil Premium
- Wave WaveNem tudom, van-e igény rá, de én követem az pakkokat, és beírhatom, ha jön új.
-
Ez nem teljesen igaz. A Humble Bundle-ból letöltött androidos játékokban is megmarad a play integráció, és még az XP-ket is megkapod érte. Sőt, bizonyos játékoknál ha a store-ból kikeresed, a Vásárlás helyett Megnyitás gomb lesz ott, tehát majdnem teljesen olyan, mintha a playből szerezted volna be.
-
Sanyi.mTs
addikt
-
gabor0077
aktív tag
Kipróbáltam. Az elején kapsz 5 zsetont, amivel 5 pályát játszhatsz, majd várhatsz 10 percet, hogy folytathasd. Meg random bizonyos pályák után letöltést kér, ami mondjuk a buszmegállóban mobilnettel annyira nem szerencsés. Töröltem is le egyből. Grafika, játékmenet amúgy nagyon rendben lenne, kár, hogy a pénzéhség elrontja. Akkor már inkább fizetnék érte 5 eurót, csak ne kelljen már várni 10percet 2 pálya között.
-
tomee007007
addikt
Szigorúan ebben a kategóriában nálam az abszolut befutó a Bridge Constructor.
Ami azért hasonló, építős jellegű, de már nem a statikát előtrébe helyező játékoknál:
- Apparatus
- Amazing Alex
- Cogs
- World of Goo -
Fitzgerald
veterán
Fake GPU-val KitKat alatt nincs észlelhető megjelenítésbeli különbség, ha Adreno 320-at állítok be, szóval nem romlik a grafika.
Másról lesz itt szó, mert csak KitKat alatt szarakszik az MT6592-vel. 4.2 alatt ugyanúgy megvan a 25-30 fps Optimal Settings-en. Amúgy a GLTools-al lehet butítani a textúrákat is, illetve a felbontást csökkenteni. -
saelin
veterán
Övön aluli...
underdark
Emberedre akadtál, már ha rpg-t keresel:
Arcane Soul
Knights of Pen & Paper
Dungelot 2
Dungeon Crawlers
Reaper
Stb... -
fdisk
őstag
Nekem nem volt olyanom.
Lehet csak akkor fordul elő,ha "él" a felhő mentés.
Én nem vok belépve,nekem lehet azért nem volt ébresztés.Most biztos ami biztos jegeltem.
Mondjuk én is alapból jegelek minden játékot.Elég olcsó benne az iap.Már 3x vettem meg a 2,5 dodós csomagot.
Szinte minden ki van maxolva. -
Azért a fizettség, mert gondoltam hátha lesz egy segítő, aki beszervez gyorsba még plusz két embert, így lényegében igazából ő dolgozna nekem, míg én várom a sült galambot.
Ezért érzem jogosnak ezt az anyagi dolgot.Időközben hála neked, már csak 2 emberre van szükségem.
Csak akkor veszlek majd fel, ha összegyűlik valahogyan még két másik segítő. Nem akarom, hogy addig ott csúfoskodjon nálad ez a kamu profilom.Subway Surfers-t ismerem köszi (jókat hallok róla valóban), de elég nekem egyszerre egy játék ebből a kategóriától.
Korábban a Temple Run 2-re voltam hasonlóan rákattanva, mint most erre a Top Gear-re.
Ha jön egyszer valamikor annak harmadik része, akkor végem lesz. Már így is nagyon rajta vagyok a mobil gémingen.jonnyjoker01:
Nem akarok ilyesmivel bíbelődni, plusz androidos eszközökből is szűkös itthon a kínálat (mondjuk utóbbi lehet nem lenne akadály szakértőbbeknek). -
freddirty
senior tag
"Doom & Destiny - 1 USD most a playen, állítólag nagyon jó JRPG"
Egyetértek, ez az első korrekt chrono trigger szerű rpg amit androidon látok. Android tv boxon gamepaddel pedig még jobb
Ha valaki tud még ilyet akkor ossza meg pls.
Jah és nincs benne alkalmazáson belüli vásárlás!! Sajnos ez nagy szó manapság...Sajnálatos, hogy manapság a mobiljátékok 99%-a arra a 0.1%-ra épít aki hajlandó fizetni a virtuális cuccokért. Így elkorcsosul az ipar...
-
EnergyCoke
tag
Akkor letöltöm újra 1hónapja próbáltam asszem 300ft körül volt.
Hazamentem melóhelyről bekapcsoltam játszottam és a pálya végén (mikor elcsesztem) kiírta hogy nem tud csatlakozni és el se mentette
megpróbáltam még párszor és nem ment net nélkül.
Amúgy látom te jártam vagy TD témában nem tudod esetleg hogy mi a neve annak a 2013-as Robotos Td-nek ami először egy sivatagos pályán kezdődik aztán valamilyen hangárba
Tudom hogy ez így semmi info de nem emlékszem már sajnos többre órákat kerestem már.WWE Supercards-al játszik valaki? Szeretnék kérdezni 1-2 dolgot
-
sayCet
aktív tag
Nálam a [Kingdom Rush Frontiers] visz mindent!
Próbálja ki mindenki, aki TD témában szeretne játszani!
-
gergom91
tag
Nem tőlem kérdezted, de csak válaszolok
23-as szintig jutottam el teljesen egyedül, ha nem számolom azt hogy sokszor kaptam ingyen craftolt felszerelést. Ugye ha a craft skillt akarod fejleszteni akkor sok ugyanolyan cuccot kell csinálnod. Ezt a sok cuccot vagy eldobod vagy kb semmiért eladhatod valami npcnek, a rendesebbek pedig az alacsonyabb szintűeknek szétosztják. Ezek a cuccok mind jobbak mint amiket a küldetésekért kaptam vagy npctől lehet venni. A küldetésekből sok van, csak azokkal simán lehet szintet lépni, viszont 20 után kapok pár olyan feladatot ahol valami börtönt kell kitakaritani, ez már csoport nélkül nem megy csak ha sokkal magasabb szintű vagy.
Amúgy pont nemrégen töröltem a játékot kellett az az 1.8 GB -
gergom91
tag
Régebben ingyenes volt az Amazonon, akkor leszedtem. Egész nehéz játék és sokszor viccesek a párbeszédek benne. Sokáig elvittem, de az egyik küldetés hogy meg kell szerezni a 7 sárkány gömböt (igen, dragonball
) volt olyan boss aki ellen egyszerűen nem bírtam, pedig vegigjátszást is néztem...
Az egyik mellék küldetés hogy öljem meg a Mikulást, az meg kb azonnal kivégez XD
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest