- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
Nem tudjátok, hogy a Game of Thonres mikor jelenik meg? Trailer alapján elég ütősnek tűnik, monjduk a Telltale Games még nem igazán adott ki szar játékot a kezei közül
.
(#14710) ollie: Ez nálam kimaradt, de az értékelések alapján lehet jobb is
.
-
Ronam
addikt
válasz
batai15 #14564 üzenetére
Nem hinném, hogy találsz olyan oldalt ahol fizetni kéne a SNES ROM-okért. Én anno innen szedtem le: Emuparadise. Super Mario World-öt érdemes kipróbálni, az egyik legjobb játék volt arra a konzolra, bár az irányítás nem a legjobb telefonon.
-
Ronam
addikt
Nálatok megy rendesen a Wolf Among Us? Elindul a játék, és miután Mr. Toad-al beszélünk az elején, kilép a játék. Próbáltam úgy, hogy újraindítottam a telefont, és utána indítottam a játékot, egy kicsit tovább jutottam, de kilép egy idő után. Esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a probléma? Konzolon kezdtem el a játékot, de olyan ócskán optimalizálták, hogy az hihetetlen. Telefonon rendesen fut, és végig is tolnám mind az 5 részt, de így nehéz lesz
. Xperia M2 KK.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP DL380 G7 /2x X5660, 9GB DDR3, 7x600GB SAS, 2x10G SPF+/
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Garanciális Gamer Számítógép (RX 6600 8GB, Ryzen 5 Pro 4650, 16GB Ram, 500GB SSD) Beszámítás! (27)
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest