- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashhh
tag
Olyan jatekot keresek, amibe csak kattintgatni kell kulonbozo dolgora meg valaszolgatni npc knek hogy tovabb juss a palyan, anno PSX re voltak ilyenek, persze a PC mellett. Az a baj h nem tudom ennek a stilusnak a jatek tipusat, hogy is hivjak.
Tehat a lenyeg hogy te vegulis csak egy helyben allsz max forogni tudsz es ugy kell tovabbjutni kitalalni dolgokat hogy helyesen valaszolsz vagy jo helyre kattintasz stb. Remelem erthetoen irtam le -
Flashhh
tag
válasz
Silverr #4183 üzenetére
Gamekillerrel nem veszett el a profil. Sőt, Tekken be is azt irok be penznek amit akarok meg szerintem barmelyik jatekba.
Eloszor beirom a keresojebe az aktualis penzem, utana kolteni kell vagy hozzaadni, az a lenyeg hogyvaltozzon az ertek, es megin beirni a keresobe, ilyenkor a tobb ezer talalatbol joval leszukul a lista es ott mar lehet gyakorolni h melyiket irom at. Utana pedig lehet elvezni a jatekokat mindenfele kotottseg nelkul -
Flashhh
tag
válasz
dokee78 #4166 üzenetére
Meg counter strikeban a mai napig...
10 ev alatt hallottam mar parszor haha
Nem szokasom csalni, de az idegesito, hogy kedvem lenne jatszani de nem tudok mert varni kell a javitasra. Most tokeletes a jatek. Akkor hagyom abba amikor meguntam.
Masik kerdes, ez a GK akkor alkalmas esetleg mas jatekok fizetos goldjainak atirasara ? -
Flashhh
tag
Erdeklodni szeretnek hogy letezik e valamifele hack real racing3 hoz hogy ne kelljen kivarni az idot a javitasokra es ujitasokra. Valami olyasmi megodlas erdekelne amivel nem vesztem el az eddig elert eredmenyeimet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest