- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
válasz Imre9211 #34303 üzenetére
Bár nem minden a grafika...
Én most a World of Kings-re kattantam rá egy kicsit, telefonon is és PC-n Memu emulátoron szoktam tolni. Ez köt le a legjobban, pedig sok csilli-villi MMO-t próbáltam, de valahogy ez tetszik a legjobban. Meg fizetés nélkül is lehet benne haladni stb.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
-
janeszgol
félisten
-
Jakesz
addikt
válasz Imre9211 #34681 üzenetére
Technikailag megoldható lenne, ugyanakkor telefonra nem éri meg fejleszteni pc és konzol szintű játékokat, mert totális anyagi csőd lenne. A legjobb esetben is csak régí játékokat portolnak át telefonra, mint ahogy a Rockstar ís tette a Max Payne-nel vagy a GTA-val, de ahogy a felhozatal is mutatja, ilyenből is nagyon kevés van. IOS-re pár évvel ezelőtt portolták a Bioshockot, ami technikailag a legnagyobb bravúr volt, hogy nagygépekről megcsinálták telefonra is. Rövid időn belül le is vették a store-ból, mert alig vette meg valaki. Telefonon sajnos nincs igény ilyen játékokra. A mikrotranzakciós free to playekre viszont annál inkább van igény, úgyhogy hülyék lettek volna nem ebbe az irányba elmenni. A mi kisebbségünk bánatára.
-
válasz Imre9211 #34681 üzenetére
Kicsit off leszek, de talán érdekel valakit....
Szóval a Microsoft nemsokára elindítja az Xcloud szolgáltatását. Ez nagyon érdekes lesz, mert elméletileg minden xboxos játék fut majd telefonon/tableten. Gamepass ultimatettel kombinálva kb 200 játékhoz kapunk hozzáférést. És ezek nem iapos szemetek...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Dilikutya
félisten
válasz Imre9211 #34690 üzenetére
Van kontroller, de pl vonaton fene se bohóckodna vele. Otthon meg lehet a GTA-t normálisan is játszani, azok, amik Androidra kijöttek, bármin elfutnak, emulátorral még a PS2 exkluzívok is, bár ezek lehet jobbak Androidon.
Valami okból mégis kevés a valódi minőségi játék. Ott van pl. az Xboxról áthozott felújított Prince of Persia 1-2, érintős telefonon jól vezérelhető, egyszer fizetős platformerek szép grafikával. Csak épp valamiért még ezt is leszedték a Play-ről, nekem is már csak az Amazon-ról van meg.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óra topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest