- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Imre9211 #34690 üzenetére
Van kontroller, de pl vonaton fene se bohóckodna vele. Otthon meg lehet a GTA-t normálisan is játszani, azok, amik Androidra kijöttek, bármin elfutnak, emulátorral még a PS2 exkluzívok is, bár ezek lehet jobbak Androidon.
Valami okból mégis kevés a valódi minőségi játék. Ott van pl. az Xboxról áthozott felújított Prince of Persia 1-2, érintős telefonon jól vezérelhető, egyszer fizetős platformerek szép grafikával. Csak épp valamiért még ezt is leszedték a Play-ről, nekem is már csak az Amazon-ról van meg. -
icemad
nagyúr
válasz
Imre9211 #34681 üzenetére
Kicsit off leszek, de talán érdekel valakit....
Szóval a Microsoft nemsokára elindítja az Xcloud szolgáltatását. Ez nagyon érdekes lesz, mert elméletileg minden xboxos játék fut majd telefonon/tableten. Gamepass ultimatettel kombinálva kb 200 játékhoz kapunk hozzáférést. És ezek nem iapos szemetek... -
Jakesz
addikt
válasz
Imre9211 #34681 üzenetére
Technikailag megoldható lenne, ugyanakkor telefonra nem éri meg fejleszteni pc és konzol szintű játékokat, mert totális anyagi csőd lenne. A legjobb esetben is csak régí játékokat portolnak át telefonra, mint ahogy a Rockstar ís tette a Max Payne-nel vagy a GTA-val, de ahogy a felhozatal is mutatja, ilyenből is nagyon kevés van. IOS-re pár évvel ezelőtt portolták a Bioshockot, ami technikailag a legnagyobb bravúr volt, hogy nagygépekről megcsinálták telefonra is. Rövid időn belül le is vették a store-ból, mert alig vette meg valaki. Telefonon sajnos nincs igény ilyen játékokra. A mikrotranzakciós free to playekre viszont annál inkább van igény, úgyhogy hülyék lettek volna nem ebbe az irányba elmenni. A mi kisebbségünk bánatára.
-
janeszgol
félisten
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Imre9211 #34303 üzenetére
Bár nem minden a grafika...
Én most a World of Kings-re kattantam rá egy kicsit, telefonon is és PC-n Memu emulátoron szoktam tolni. Ez köt le a legjobban, pedig sok csilli-villi MMO-t próbáltam, de valahogy ez tetszik a legjobban. Meg fizetés nélkül is lehet benne haladni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged