Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Mondjuk Sonic the Hedgehog eddig is volt, de korábban fizetősen (ahogy látom, azt levették). A 2. rész még most is pénzbe kerül.
(#28296) Reaper: Mondjuk én még mindig inkább a MegaDrive-os verziót tolom egy jó kis emulátorral.
Hét végén épp nosztalgiáztam egyet a jó kis Earthworm Jim-mel. 
-
Saccco
nagyúr
A SEGA elkezdte kiadni a régi játékokat Androidra. Elvileg havonta jönnek újak.
Sega Forever series offers classic Sega games for free, new titles released monthly - Cikk, angol
-
r0by
addikt
Clash Royale-ra hajazó játék. Ugyanúgy kártyákat kell gyűjtögetni, upgradelni. Itt viszont három sávon folyik a harc. Cél itt is az ellenség kastélyának lerombolása. Klánhoz is lehet majd csatlakozni lvl3-tól, majd ezután kártyát is lehet kérni és adni.
-
sayCet
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor légyszives, tartsd magad az utóbbi filozófiádhoz, és csak akkor írj a topikba új hszt, ha találtál valami játekot, ami értelmes, és több embert elszórakoztat. Sorry, de ez már nálam is kiveri a biztosítékot, látom, hogy 50 új hozzászólás, gondoltam biztos kijött valami neves játék, errefel 50-ből 30 ezüstcsillag, hogy félti az adatait több hszben elmagyarázva...
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én megnézem, hogy neves e a cég van e weblapja satöbbi le van e írva kik ők mik ők, ja és persze ne akarjon a játék hívást sms-t satöbbi indítani, h a ezek rendben vannak általába kipróbálom a játékot ha tetszik, ilyen pl a raktár vevős amit ajánlottam pár oldallal arrébb, pedig az is csak pár 100 vagy 1000 letöltéses volt, mert új.
Amitől tartottam az a FB megadása, bár többen írjátok, hogy nem veszélyes Bozek írta is, hogy nem is a játéknak adom meg hanem a FB.-nek szóval lehet a FB-t ezentúl megadom ha valamit elmentenék.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
"konzolon amugy kedvelem a jrpgket, de ezek a mobilos szornyedvenyek..."
Milyen konzolon? Vannak jó emulátorok, ahogy láttam, a Shadowrun például van SNES-re, Genesis/MegaDrive-ra, illetve Sega CD-re is. Azt is simán lehet tolni egy jó kis emulátorral.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
üzenetére
Ott van pl a Banner Saga 2. Most is csak 5000 letoltesnel jar, de nem bantam a teljes arat, mert az elso reszt is imadom, es megbizhato ceg csinalja. Meg ilyen jateknak amugy is adok google plust, mar csak a felhomebtes miatt is.
En inkabb az ilyen moncsicsi nevesincs tavol-keleti fejlesztok csirkelabas jatekaitol odzkodok. Parat kiprobaltam, mert konzolon amugy kedvelem a jrpgket, de ezek a mobilos szornyedvenyek...Csak annyit mondhatok, mint Stallone a Pusztitoban: Kossz de kossz nem.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az is lehet jó ami kevés letöltéses még, pl én így kattantam rá 1 pár játékra anno ami már millió felett van

-
Rigormortiis
veterán
válasz
üzenetére
Nem is a jelszavadat adod meg a jateknak, csak hogy egy kicsit belebezhessen a g+ accountodba. Es hogy hozzaferjen par dologhoz (pl felhomentes). A ketto azert nem ugyanaz.
En pl eleve le sem toltok olyan jatekot, ahol csak par ezer felhasznalo van. Par tiz ezertol felfele meg szerintem kivagtak volna az adott alkalmazast, ha barmivel visszaelne.
-
törölt tag
-
icemad
nagyúr
Toca hair salon me ingyenes a playen.
Leírásban 9-12 éveseknek ajánlják. De higgyetek nekem, felnőtteknek is jó szórakozás. Lényegében frizura készítő program, de baromi vicces. Ajánlom. -
nyisziati
veterán
válasz
üzenetére
Nyugodtan megadhatod, nem fognak visszaélni vele.
A másik, hogy a Facebook nem törli az eredeti accodat, ha mellé van kamu is.
Nekem anno egy játékhoz volt több ilyen, de csak párat töröltek, az eredetihez hozzá se nyúltak. Meg maradt még egy-két tartalék is. Bár azokat már nem is használom, mert tavaly lelőtték a szervereket. -
törölt tag
TILTJA A SZABÁLYZAT, ajánlom a facebook szakmai topikot,
#28273) Bozek bővebben? PL az angrybirds friends-en nagy a kísértés,hogy belépjek mobilon nem akad satöbbi, ha bejön az a facebookos akármi, akkor nem kapja meg a jelszavamat? ehhez tényleg nem értek de ha biztonságos 1-2 játéknak épp lehet megadnám, pl a madarasnak köszi szóval maga az alkalmazás nem kapja meg a jelszavamat?
-
Bozek
nagyúr
-
törölt tag
Nem véletlenül nem adom meg semmi ilyen app-nak sem a facebook jelszavam sem a google jelszavamat.
Angry birds friends-et is vendégként játszom. nem bízom semmi ilyenben, hogy megadjam a jelszavaimat és ennyi, max regisztrálok ha lehet. ..
Amúgy észhez tért a játék, szóval gyanítom nem érte el a szerverét.
-
törölt tag
Üdv, a Race Kings-el nem tudok játszani elkezd tölteni, majd bejön a wifi jel, hogy nem talál internet kapcsolatot, de netem van a messenger és más netes dolgok elindultak kipróbáltam, ilyenkor a játék szerverével van a gond?
eléggé bosszant mert ez a játék azon kevesek egyike ami tényleg leköt néha 1 kicsitvagy mi produkálhat ilyet?
(újra tenni nem szeretném egyenlőre, mert ugranak a megszerzett dolgaim.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nálam tavaly év játéka volt, nagyon sok órám volt benne.
-
törölt tag
válasz
plejik
üzenetére
Délután nyomogattam, erősen slágergyanús játék, nekem tetszik, kár hogy offline nincs legalább 1 edző mód.
Soybex ezt én se értem tök egyszerű játékokat minek nethez kötni?? Eleve ez sokakat taszít..... (én 1 ilyen játéktól elvárom, hogy offline is menjen persze otthon wifin szívesen támogatom a céget videók megnézésével, meg nem zavar a reklám, hisz ingyen játszok, de azért 1 ilyen "egyszerű" pár percre elővevős játéktól elvárom, hogy bárhol elővehessem buszon satöbbi....
-
Soybex
őstag
Ezekhez az "új" sega játékokhoz miért kell net?
Egy sima sonichoz komolyan vicc.. -
csaabz
őstag
Azt tudja valaki, hogy a Durango mikor lesz játszható?

-
Hitman GO, Lara Croft GO, Deus Ex GO mind leárazva 80%-kal.
(#28242) corvette: nem tudom, még nem próbáltam
-
Crashlands le van árazva, 1800Ft helyett 700-ra. 4.8-as átlagos értékeléssel elég jónak tűnik. Ja, amúgy ARPG.
-
plejik
addikt
Driftelős, versenyzős, szépgrafikás, elsőre jónak tűnős game.

-
felixo
őstag
Egy kis hír : SUPERCELL ( Clash of Clans, Boom Beach, Clash Royale készítői) kiadott egy újabb siker gyanús játékot. Brawl Stars néven fut, igaz, egyenlőre csak ios-re érhető el, de nagy valószínűséggel hamarosan érkezik majd androidra is.
-
mark!
őstag
valami jó rpg játék? elég kevés játékkal játszok (konkrétan 3) ezért kéne még valami. az se baj ha multi.
-
plejik
addikt
válasz
üzenetére
Én minden játékot a google fókommal használom, azért van androidos telefon / -om.
Azzal menti az állásodat, de ha jól emlékszem Face profillal is, bár azt nem szoktam használni, meg Facen se vagyok már vagy 2,5 éve. (szemétdomb reklémhalmaz az egész..
) De maga a játék jó, az online verseny nekem szokott menni nincs vele különösebb gond. Bár néha azért nálam is van olyan, hogy keres és kidob, mert nincsen találat. De ezt leszámítva semmi különös probléma. -
törölt tag
válasz
plejik
üzenetére
Feltettem a Perfect shiftet, (Fetty Wap Nitro Nation Stories állandóan kilépeget és mint írtam amúgy se tetszik szóval kukáztam) azt kell mondjam nagyon jó! (megy net nélkül is, az online mód a kommentelők szerint eltűnt ezt nem tudom megerősíteni még a bemutatót mutogatja de mindegy is online verhetetlen a nitronation)
-
törölt tag
válasz
plejik
üzenetére
Én már nem is említem a törzsbanda múltkor is letolt, mert ezer éves játékot hozogatok fel, pedig ez a játék is bőven megéri az újra említést,hisz eléggé át lett alakítva. (előnyére) Nem tudod lehet regisztrálni, hogy elmentse a játékot? Google-t és egyebeket nem akarok megadni neki, de ha lehet regisztrálni akkor lehet azt megtenném 1 tartalék iméllel.
Most a perfect shift játékon gondolkodom, [link] jó lenne 1-2 ilyen offline időkre is (a csr-t és a csr classicot szerintem már nem igen fejlesztik már, a csr2 meg nem megy a telómon) , a nitro nation offline stories játéka valahogy nekem nem tetszik... (nem jönnek be a hosszú távú kanyargós versenyek, a drag racinget meg ha jól emlékszem ha végig csinálod lezárja), kár hogy a nitro nation-be nem offline legalább a practice.
Neked talál embereket játszani? Most van, hogy percekig szöszöl.... amikor kb féléve játszottam vele kb azonnal talált ellenfelet.
-
plejik
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Sok javítani való van azért még rajta. Én grafikával se vagyok kibékülve, kicsit gyerekes..

-
Kasya
nagyúr
Infinity Alive-ot jatssza valaki? Hogy halad benne?
Nekem sokkal lassabb jatekmenetnek tunik, mint a NonStop Knight... -
törölt tag
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Nekem teljesen jó,.
(kivéve amit alább írtam,hogy nem igen talál még szabad ellenfelet, sokszor kénytelen vagyok a gépi emberkével menni)Kérdés, hogyan fejleszthetem a kocsit? Le van lakatolva a fejlesztési lehetőség 1 PRO írás kíséretében, akkor el kell jutni 1 szintig? köszi.
jó kis játék ez.
-
plejik
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
JA, de ez még szerintem a progi hibája...
-
Heisenberg69
senior tag
Valaki játszik az Asphalt streetstormmal? Olyan gondom van, hogy nálam random kilépked. Kb 5 perc alatt vagy ötször…
-
ADAM1337
nagyúr
Valami új hack and slash játékot tudtok ajánlani ?
Anno a DH2 volt a favorit, de a 4. 5. rész kiéget, a sok iap rengeteg töltési idő... (jelenleg g4 de ami majd kompatibilis lesz honor 8-al is.) -
törölt tag
Játszik valaki az új asphalt-al? Egész jó játék nem vagyok rajongója a sorozatnak de ez a gyorsulási versenyes dolog tetszik! Rövid mégis izgalmas, kár hogy még nem sok ember van a játékba, lobbyba sokáig kell várni mert aki benn van kb foglalt.
mike1334
Én várnék még a törléssel.... más játékot se fejlesztenek HETENTE, pl a king is kéthetente vagy havonta ad új pályákat.
-
mike1334
veterán
válasz
üzenetére
Hát a 22. szint volt a max már februárban is..meg panaszkodtak, hogy nem reagál a fejlesztő az emailekre...
Én letöröltem, pár napig móka volt, de ennyi... -
törölt tag
válasz
Silent77
üzenetére
bocsimike1334 kár lenne érte mert jó játék az alap ötlet nagyon jó és a reklámvideók is hozhatnak nekik gondolom pénzt... bár azért van jópár játék amit kb félévente frissítenek, szóval épp lehet csak melóznak vele , ha rákattansz nem nehéz 20+ szintre vinni. Nekem még nincsen ott de ha valaki elvan vele és videózik a villámokért kb nonstop játszhat, úgy már bőven csak pár nap szerintem végig vinni.
Frissítve
2017. május 29 azért bocsi de ez nem olyan régen volt... és van ios-re és windowsra is nem értek persze ehhez de gondolom a másik két verzióval való foglalkozás is időbe és emberbe telik. -
mike1334
veterán
Nem hiszem, hogy fogják fejleszteni, vhol olvastam, hogy hónapok óta nem jött frissítés.
Szerk.: facebookon már februárban írta vki, hogy a 22. raktárnál jár....
-
-
törölt tag
válasz
mike1334
üzenetére
Én igen, szerintem majd fejlesztik, új játék adni kell még időt neki, gondolom számít a fejleszhtőknek, hogy milyen visszajelzést kapnak satöbbi, bár már én is naponta csak 1-2szer veszem elő de így egyenlőre teljesen leköt 1 pár percre azért 7-essével számolva hamar lemegy az energia, én legalábbis remélem, hogy fejleszteni fogják és nem süllyed el a játék, mert ötletes jópofa. Viszont szerintem ha a készítők nem akarják , hogy unalomba fulladjon a játék mindenképpen kellene , hogy tegyenek bele 1 multiplayer módot, mert ez a gép elleni valami ez tényleg 1 idő után uncsi. (tudom van benne a közösségis online mód, de olyan kéne mint pl a gameloft játékaiba,hogy bárki beléphet regisztrálás és egyedbek nélkül is).
-
mike1334
veterán
Játszik még vki a Bid Wars-szal?
Eléggé lelombozó, hogy nem nagyon folytatják, pedig jó játék lenne...19. szintű vagyok és a bolt is max szinten van...innen már csak a ritka tárgyak gyűjtése maradna, de az nem olyan izgalmas... -
Bozek
nagyúr
Na, ma sikeresen a végére értem a Lumino City-nek, igaz, néhol segítséget kellett igénybe vennem. Hihetetlen, hogy mennyire jól meg van csinálva. Nagyon jó fejtörőkkel, hihetetlen grafikával, nálam top10-es játék lett. Köszönet Saccco-nak, hogy felhívta rá a figyelmem.
Sajnálom, hogy akciósan vettem, mert a fejlesztők megérdemelnék a teljes árat is.

Amúgy arra csak közben jöttem rá, hogy sok fejtörőnél nem csak magadra vagy utalva, hanem a könyvben (ami az elejétől fogva nálad van) is rengeteg segítség van. -
törölt tag
Ez az Asphalt Street Storm Racing egészen jó játék, van aki már valós emberek ellen játszik? Vannak emberek a játékban, talál ellenfelet?
-
törölt tag
Hello, a redbull air race 2 azt írja nem talál kapcsolatot ellenőrizzem a netet, de a net jó minden más online cucc rendben van, a játék szerverrel lehet gond ezért írja , hogy ellenőrizem a kapcsolatot?
köszi -
ZsoAce
tag
Helló, a régi PC-s Kyodai sliders és links típusú játékot keresnék androidra.
Tudna valaki nevet vagy linket írni?
Köszi! -
Kasya
nagyúr
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Nemet nem nagyon tudtam választani. Amúgy brutál mód terheli/melegíti a telefont full beállítások mellett.
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Aki már játszott a Sorcery2!-vel attól kérdezném, hogyérdemes megtartani a legendás kardot vagy adjak túl rajta 60 aranyért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hét végén épp nosztalgiáztam egyet a jó kis Earthworm Jim-mel.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

van itt egy 4s, ki tudnám próbálni, de sztem el se indítaná
Egy sima sonichoz komolyan vicc..