Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én igen
A többi ability passzív, vagy a háttérben bizonyos időközönként használja a karakter. Tehát az összes ability egyszerre aktív, nem kell váltogatni köztük. -
Rigormortiis
veterán
Rájött már valaki, hogyan lehet a Shadow of War-ban ability-t váltani?
-
icemad
nagyúr
válasz
Soybex
üzenetére
Szerintem megvárom. Szoktam playen vásárolni, kb 500 eurót elvertem már, de mobilos játékért nálam 5 euró a határ. Vannak persze kivételek (gof 2 pl.), de én úgy gondolom, hogy 10 euró felett már egészen jó játékokat tudok venni Steamen vagy xbox marketplacen. A steames bundle-król nem is beszélve. Lehet, hogy én vagyok túl zsugori...
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Polytopia-hoz hasonló játékot tudtok mondani? Freeciv-et próbáltam, de nem boldogultam vele. A Polytopia-ban az egyszerűsége fogott meg, de már majdnem kimaxoltam, kellene valami alternativa.
-
Maxtreme
addikt
Akkor nem tudom, valamit nem szeret az s8 hw-ében.
Mondjuk annyira nem zavar mert 10 perc után töröltem
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mondjuk érdemes lenne meglesni a grafikai beállításokat, nálam alapból a legmagasabbra rakta.

-
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sok véleményt olvastam róla. Nagyon P2W. Én el sem kezdem szvsz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Maxtreme
üzenetére
Nekem nagyon bejön egyenlőre de látom, hogy a sok farmoláson fogok kiakadni. Videónézéssel és offerekkel, napi küldikkel 1 ingyen ládát össze lehet szedni naponta (az a másik hogy direkt 9 kártyát vagy mit dob úgy, hogy 10 kell sok hős feloldásához, undorító). Amíg nem kell órákat töltenem a játékkal addig fent marad, tetszik hogy nagyon gyorsan betölt, lenyomok pár küldit és léphetek ki.
Szerk. Xperia Z Ultran zökkenőmentesen fut.
-
Maxtreme
addikt
Megjelent a Middle-earth: Shadow of War.
A játékélmény véleményem szerint mnemtúl erős, de legalább úgy akad mint a szemét
(s8+)
Ha valakit érdekel katt -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Oh bocsánat nem neked ment volna... Meg amúgy is nagyon elnéztem valamit

-
-igu-
veterán
válasz
citkar
üzenetére
A guild war az, ahol a legtöbbet segíthetsz, és onnan kapod a legtöbb segítséget. Volt olyan hetünk, hogy mindenkit elpicsáztunk, és minden csapattag kapott erős bónuszokat, még a "kicsik" is. Amúgy nem véletlenül ajánlottam a facebook csoportot, ott minden kérdést szivesen megválaszolnak hamar. Én isbcsak 2 hete vagyok a csapatban, nekem se tiszta még minden.
-
wayne1
senior tag
Elkezdett esetleg más is játszani rajtam kívűl a Shadow of war játékkal?
Lenne egy kérdésem amire nem jöttem rá. Ha egy hősnek van 2 ability-e akkor, hogy tudok váltani köztük? -
T. I.
senior tag
Ajánlanátok nekem olyan játékot,amivel az angolt gyakorolhatom? Story és szép/hangulatos grafika is jó lenne, tehát nem csak text alapú, de harcmentes legyen.
-
törölt tag
Nagyon szép hangulatos MATCH3 típusu játék, a Gardenscapes-el ellentétben itt házat kell építeni szépen lassan. Nekem bejön, nem kér netet, az életeket félóránként tölti.
-
csadi0011
őstag
Vettem egy új kontrollert. ípega PG-9067.
Ennek végre tényleg analog a 2 "trigger" karja. Kényelmes, szép,. A legtöbb gomb könnyen nyomható. Viszont hiába ismeri fel a Windows, nem érzékeli analógnak a hátsó karokat. Gombnak veszi őket.
Telefonon Euro Truck Driver játékkal próbáltam, ott analógként is kezeli, szóval jó is lenne, de mikor felengedem a kart, akkor azt mintha egy gombonyomásnak venné a játék, bejön a menü.
Érdekes. Pedig nagyon jó lenne.Próbálkozok, de aki tud a problémáimra megoldást, kérem írjon rám.
-
ADAM1337
nagyúr
Last day on earth kapott egy nagyobb update-et, ami a javára vált esetleg ha valaki nem ismerné.
-
Amur
addikt
Visszaraktam a nonstop knight-ot. Nagyon jók az új dolgok benne!
A boss hunting pl. nagyon addiktív, most amiben benne vagyok ott 10-en toljuk, és 24 óra alatt minnél többet kell lenyomni. de vannak milestone díjak is, nem csak végső.
Toltam késő éjjelig! -
citkar
addikt
DragonSoullal jatszik valaki? Csinaltam egy guildet, ha vkit erdekel, vagy ha van masnak, csatlakoznek mashoz.
-
janeszgol
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszi, akkor szerintem ki is próbálom.

-
janeszgol
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A képek között láttam, de a videóban nem. Minden párbeszéd buborékozva van, hogy olvasni is lehessen vagy csak hallgatni lehet? Olvasásban jobb vagyok.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Sorry, lejárt a szerk. idő
Nem ezt a játékot játszottam ki régebben, rosszul emlékeztem. Nemrég fejeztem be kb összesen 6-7 óra játékidővel és azt kell, hogy mondjam, hogy ez lett a kedvenc játékom
Sztorija ESZMÉLETLENÜL ZSENIÁLISAN meg van írva, mondjuk elég szomorú, eléggé meg is izzadt a szemgolyóm, ez mondjuk mutatja a történet erősségét is
(meg igaz én egy két dologgal tudtam azonosulni, mivel ismerek hozzám közel álló személyt, aki hasonlít az egyik szereplőre) Angol tudás kell sajnos, nincs magyarra lefordítva. Elvileg a következő rész PC-re kijön 2017 év végén, biztos, hogy azonnal megveszem 
-
r0by
addikt
Soccer Manager Arena-val játszik valaki?
Egy jó, lehetőleg magyar aktív ligát keresnék. Lvl6 vagyok 1208 kupával. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Lehet regisztrálni a Lineage 2. részére. A regisztrálók exkluzív ajándékot kapnak a játék megjelenésekor. [link]
-
Amur
addikt
Azt írják hogy amikor 20-ról 25re emelték akkor azok akik továbbra is gyüjtöttek xp-t miután elérték a 20-at instant 25-ösök lettek. Tehát gyanús hogy ha 100ra emelik instant 70 körül leszek annyi acsi jött már azóta..
Remélem jó nagy ugrások lesznek xp szintenként hogy jó ideig eltartson mire maxolom!Az xp-t szerintem számolja, nekem most 2 510 500 xp-t ír ha rámegyek a statokra. Csak szintet nem lép mert nincs hová..
De könnyen kideríthető ha másvalaki is megnézi aki aki ötvenes.Most látom Zedmester a linkelt fotódon neked 2 200 000 van, akkor számolja tovább.
A srácnak pl. már 34 milla xp van:

-
mark!
őstag
ki hányas szintű, foglalkozik ezzel egyáltalán valaki?
-
jonnyjoker01
veterán
Nemrég láttam, hogy kint van már egy ideje Androidon is
Eszméletlen jó misztikus sztorival rendelkező viszonylag rövid játék (4-5 óra gameplay). Mindenképp megéri a 600 forintot, aki szereti a rendes történettel rendelkező játékokat és nem riad vissza a grafikától, feltétlenül szerezze be
Én még anno PC-n játszottam ki de most megvettem Play Storeon is és kijátszom hétvégén megint 
-
Maxtreme
addikt
Nem tudom miire föl ez a gyenge értékelés, pedig elég jó és szép TD játék ez

-
r0by
addikt
válasz
felixo
üzenetére
PvP nekem sem megy. Sok indent nem igazán lehet írni a játékról.
Meg kell csinálni a taskokat és akkor mindig lesz kristályod, valamint mindig tele lesz a chest slotod. Nyitogatni kell, aztán fejlesztgetni. Az egyes játékmódokban pedig minél tovább húzni, illetve minél több ellent kinyírni. Az így elért helyezésért pedig itt is kapsz jutalmat, kristályt vagy ládát.
Én korábban csináltam egy klánt, top5-ben vagyunk, de sajna elég sok az inaktív ember. Nehéz is követni, mert nem ad erre támogatást a játék. Például a donateok nem nullázódnak. Az emberek nagy rész meg alig donatol..
Én lassan két hónapja játszom vele. Megunni nem untam meg végülis, de úgy érzem, hogy meg tud rekedni a játék egy szinten. Most például 300 cannont kell gyűjteni a következő szintre. Azt például senki sem ad, így az mire összegyűlik.. -
felixo
őstag
Aki játszik a Survival Arena játékkal, írhatna róla pár mondatot, mit hogyan kell, érdemes csinálni a játékban. Pvp nem igazán megy nekem.
-
sto1911
veterán
A multkor kerestunk Sid Meier's Railroad-jahoz hasonlo jatekokat, a DeckEleven's Railroads szinte ugyanaz, de sajnos az IAP elrontja.
A tutorial utan meg egy-ket palyat meg lehet csinalni IAP nelkul, de en balga modon nem vettem eszre, hogy a premium penzt koltom vonatra, igy hamar elment amit a tutorial alatt osszegyujtottem, anelkul meg halal. Ugyanis olyan mozdonyod van, ami csak ket vagont tud huzni, csigalassan, es persze a fenntartasa is kerul valamennyibe, igy elofordult az is, hogy nem termelt egy fillert sem egy uttal... Premiumert viszont egybol ott a csillogo, hat vagonos joval modernebb mozdony.
Biztos meg lehet oldani, de mivel nem fut a hatterben, nekem meg nincs idom sem kedvem ket oraig nezni, hogy a csigalassu szerelvenyek osszeszedjenek meg egy vonatra penzt, igy hagytam a francba.
A terkepek viszont tenyleg tenyernyiek, legalabb 2-3-4x ekkora kellene. (Legalabbis ameddig eljutottam, addig kicsik voltak es nem nottek.)
Nagyon igeretes pedig.
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, Angry birds evolution mennyire erősen IAP? Van eseteleg hasonló stílusú játék, ami jobb alternatíva lehet?
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Ismét ingyenes a Defense Zone HD széria. Elsőrangú tower defense játékok. Akik kedvelik a stílust mindenképpen szerezzék be. Van bennük kihívás, egy pálya 20 30 perc is lehet. A grafika szép, a zene kicsit monoton, a hanghatások jók. Ajánlott plecsnit megkapja tőlem ez a három rész.
-
Kasya
nagyúr
Motorsport Manager Mobile ingyenes megint.
-
törölt tag
Én ezt találtam, gondoltam mást is érdekelhet, kellemes könnyen kezelhető kliens és amikor beléptem több mint 800 ember volt ergo lehet játszani.
-
törölt tag
Létezik droidra normális GO multiplayer játék ahol azért találni játékost is? köszi Csak onlinet szeretnék offlineba van az AI Factorys.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak ne felejts el előtte a reflinken regisztrálni, mert egy csomó extra cuccot kapsz úgy.
-
Egy Magic the Gathering stílusú CCG a jobbik fajtából (vagyis itt land-ek vannak, csak más néven). Én 3 napja nyomom, de nagyon ráfüggtem. Ami plusz jó, hogy rengeteg single player mód van benne, többek között amolyan aréna jellegű is, mind a Hearthstone-ban. Elég jól játszható fizetés nélkül is. Ha valaki reflinken keresztül iratkozik fel a játékra, az kap extra cuccokat (egy komplett decket is). Szóval itt a reflinkért nem a reflink adója, hanem a felhasználója kap extrát (Kripparian egyik youtube videójának a leírásánál találtok egy reflinket).
PC-s és iOS-os kliens is van, én konkrétan PC-n "fedeztem" fel, aztán örömmel tapasztaltam, hogy van androidos változata is (persze ugyanaz az account).
-
felixo
őstag
Ezt próbálta már valaki ?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Az Androidos Transport Tycoon a 31X Ltd. játéka, ami egyébként Chris Sawyer cége, épp azért alapította 2010-ben, hogy megcsinálja érintőképernyőre is ezt a szenzációs játékot. A Rollercoaster Tycoon első részét adta ki a Hasbro, a másodikat már a Inforgames.
(#29495) silver star: Melyik? Mert a Transport Tycoon szerintem nem kicsi, én 4,6"-os kijelzőn játszottam vele sokat. Most időhiány miatt hanyagoltam, de lehet, hogy nekiállok hamarosan. Amúgy próbáltad a két ujjas nagyítást? Mert azzal közelebb lehet ám hozni a pályát.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A többi ability passzív, vagy a háttérben bizonyos időközönként használja a karakter. Tehát az összes ability egyszerre aktív, nem kell váltogatni köztük.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sztorija ESZMÉLETLENÜL ZSENIÁLISAN meg van írva, mondjuk elég szomorú, eléggé meg is izzadt a szemgolyóm, ez mondjuk mutatja a történet erősségét is
(meg igaz én egy két dologgal tudtam azonosulni, mivel ismerek hozzám közel álló személyt, aki hasonlít az egyik szereplőre) Angol tudás kell sajnos, nincs magyarra lefordítva. Elvileg a következő rész PC-re kijön 2017 év végén, biztos, hogy azonnal megveszem

Eszméletlen jó misztikus sztorival rendelkező viszonylag rövid játék (4-5 óra gameplay). Mindenképp megéri a 600 forintot, aki szereti a rendes történettel rendelkező játékokat és nem riad vissza a grafikától, feltétlenül szerezze be
Én még anno PC-n játszottam ki de most megvettem Play Storeon is és kijátszom hétvégén megint