Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mindenkiből előjött a nagy, magyar öntudat?
-
Soybex
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez csak egy sima droidos játékot fejlesztő cég. Sőt lehet csak egy emberke csinálta. Mi a baj ilyenkor a gmail-el? Semmi..

-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Inkább tűnik baráti levélnek, mint hivatalosnak. Szvsz. sokkal fontosabb, hogy gyorsan reagált és összeszedetten.
Tipikus nyelvtan náciskodás. -
mark!
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
személyes mailről írt vissza, elhiszem ha naponta kap 500 emailt, fárasztó lehet, de ez azért pofátlanság egy kicsit.
a játék egyébként tetszik.
eddig 1x sem jelzett be a vírusírtó játék közben, avirát használok. -
-
nyisziati
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Így van.
Nem is értem, hogy lehet manapság, az állandó fenyegetettség korában ilyet leírni, hogy "fals riasztás".
Mégha nem is olyan súlyos, mint egy ransomware, de akkor is van jelentősége.
Az egyik vírusirtós oldalon, amit nem linkeltem, valaki leírta, hogy a felhasználó tudta nélkül egy csomó szenzitív infót elküldött egy szerverre az egyik ilyen app, ami tartalmazta ezt a trójait (mert alapvetően az). IMEI szám, kontaktlista, miegyéb.
Legalább figyeljünk és ne mi rakjunk fel olyan cuccot a telónkra, ami gátlástalanul kémkedik, vagy alkalomadtán lehúz pénzzel is. -
mark!
őstag
azért átlehet látni a szitán: ha emelt díjas sms van a háttérben, akkor itt pénzről van szó. (ráadásul egy alapon fizetős játékról van szó..)
mindenesetre írni fogok a supportjuknak, meglátjuk mire megyek velük. ha el akarnak hitetni valami katyvaszt, hogy ez kell bele meg szar a vírusírtóm, falnak megyek

-
nyisziati
veterán
Értem.
Mindenesetre az AVGThreatLabs vírusként tartja számon, fertőzési indexszel.
Ráadásul az ESET is megtalálta, tehát ők is számontartják.Egy másik oldalon két lehetséges előfordulását tárják fel, az egyik ártalmatlan, a másik nem. Konkrétan emeltdíjas SMS küldőként aposztrofálják a káros oldalát.
-
mark!
őstag
válasz
interstate76
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nyisziati
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
mark!
őstag
jobb biztosra menni, bár én most nem törlöm le, mert tényleg csak 1 fájlról van szó, ha gáz van, majd jelez az avira.
silver star eltűnt? az utóbbi 2 napban nem lett 1 óra alatt 20hsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nyisziati
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor ez a két screenshot fölöttünk miről szól?
-
nyisziati
veterán
...és még mondják, hogy nem kell vírusirtó Androidra.

-
szilva01
őstag
A magyar leírásban a pasziánszhoz hasonlítják. Nem is tudom hogyan írjam le, settenkedni, lopni kell, egy 3x3-as pályán, különböző kártyák vannak:őrök, fáklyák, ajtók, hordók. Ingyenes, de az ellopott kincseket időbe telik kinyitni, ha nem veszed meg a játékot (790HUF). Ez reklámmentességet is ad. Megvettem, nekem nagyon tetszik, van felhőmentés, de offline is lehet játszani, ami számomra hatalmas plusz!
-
5381
aktív tag
Akciós, ingyenes azAdventures of Poco Eco
Plejik: Oké, köszi!
-
Maxtreme
addikt
Rálestem tegnap erre a durangora pár perc erejéig, hát piszok hangulatosnak tűnik.

Baromi jól néz ki, jól fut, és a vicc hogy mellé nincs 100mb az egész
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Most ingyenes az Attic over attic című játék. Érdekes platformer, néha elég jó kis fejtörők vannak benne. A grafika nekem valamiért nem jött be, de a többi része rendben van.
-
r0by
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Van. Google Play és Facebook is.
-
r0by
addikt
Tower Defense játék. Kártyák gyűjtése, chestek nyitása, fegyverek fejlesztgetése, online lehetőség.
Jó grafika, pörgős játékmenet, videó nézésével csökkenthető idők, növelhető bónuszok. -
Eastman
addikt
"Szintaktikai elemzés hibája
Gond volt a csomag szintaktikai elemzésével.
OK"Ezmiez? Gond volt vele, de már nincsen gond? Letöltöttem, de nem tudom feltelepíteni ezt.
-
nyisziati
veterán
De gonoszak vagytok...

-
underdark
aktív tag
Football Manager 2017 Mobile 66% akció
-
tomsza99
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ugyanez csak a system ,csak unkilled a neve iszonyatosan jó èn már vègig pörgettem ,Samsung S4 el kezdtem,most Huawei p10 el játszom
-
törölt tag
Akkor se mindegy megint jönnekaz ész osztások itt a topikosoktól, holott ezt komolyabb informatikusoktól is hallottam, ha lehet ne engedjem, hogy 1 app ilyeneket csináljon, ennyi jogom vaN a véleményemhez az enyém ez, ez már sok 1 ilyen játéktól. Most eztgyűröm Highway Traffic Rider
teljesen jól leköt szerintem jó game. ui mielőtt szólnál azért írtam választ mert egyesek ismét kötekedni kezdtek. -
sto1911
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
A Iesabel tamogat kontrollert?
-
tomee007007
addikt
-
Soybex
őstag
Titan quest volt már leárazva valaha?
-
Maxtreme
addikt
-
plejik
addikt
Egész jó game, a Driftes játékuk is bejön. Eléggé NFS killer gamnek néz ki.
( Hála égnek.
) -
Soybex
őstag
Mivel még nem szerepelt itt, és engem elég jól leköt így megosztom veletek a Vikings :
An archer's nevű játékot. 2D oldalnézetes,free roam játék,netet nem igényel. [link] -
A Defense Zone HD és Defense Zone 2 HD ingyenes egy napig. Ugyanakkor OTTTD le van árazva kb a felére.
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Amit pár hsz-el alább linkeltem szerintem erre pont jó.
-
Bozek
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Mire mindet kipróbálod (jelenleg 268 változat van benne), el is telik a 12 órás út.

Amúgy meg powerbank-et vigyél magaddal, mert nem hinném, hogy 12 órát kibír a telefon bekapcsolt kijelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

- igy egy szavukat sem hiszem