Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz Bozek #24665 üzenetére

Az attól függ, hogy mihez hasonlítjuk őket. Nálunk pl. egyértelműen játékkonzol funkcióban fut a legtöbbször egy mini PC, ugyanis a nagyobbik lányom egyre többször kérte el a telefonomat játszani, én pedig sem teljes tiltást nem szerettem volna, sem azt, hogy kapjon egy tabletet, ami felett egész nap görnyed, ehelyett vettünk egy olyan mini PC-t 10-12 ezer Ft-ért, amihez még csak hasonló tudású telefont/tabletet sem veszel ennyiért, Tincore Keymapper-rel konfiguráltam hozzá, ill. a feltelepített játékokhoz egy xbox360 stílusú/kinézetű kontrollert, és így napi 1-2 órát játszhat szép kényelmesen, ráadásul ellenőrzött formában, mert a boxra csak én telepíthetek fel dolgokat.

Nyilván nem egy Xbox One, pláne nem egy gamer pc, de a legtöbb ember telefonján nincsenek durvább játékok, mint amiket egy S905-ös CPU és egy Mali T450-es GPU is lazán elfuttat, 2 GB RAM társaságában. Egyébként a RR3 is simán fut rajta.

(Szigorúan zárójelben: ugyanez a mini PC, SD kártyáról futtatott LibreELEC rendszerrel kadenciahelyes médiaplayer - egyedül a full hd 3D nem megy neki, amúgy a 4K anyagokat is szépen viszi).

Új hozzászólás Aktív témák