- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
csubuka #115554 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy rendeltem két telót hétfőn. Az egyik elvileg jövő hétfőn, vagy kedden itt is van(TN szerint), a másik meg(u7), még mindig processing volt és rákérdeztem hogy mizu. A lányka meg mondta, hogy még nem futott be Kínába a hajó, amit nem értettem, mire mondta hogy ez Kínából fog jönni. Ekkor volt a képernyőkép és link küldésem. Aztán mondtam, hogy akkor bocs de stornó és refundoltak is... ez volt.... hááát talán csütörtökön vagy pénteken. Ma van szombat. Szóval a pénz elindult vissza, erre most megint ott virít a teló mellett hogy Shipping from: Germany... Szal nem tudom, legfeljebb ezt is refundoltatom. Gondolom hétfőig ott se dolgozik senki, majd hétfőn rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest