- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Peary79 #117777 üzenetére
Szia! Na akkor meg is van a gondod! Valószínűleg az a gondod, hogy a telefon átvált adatkapcsolatra de mivel ott az automatikus beállításban a "vitamax" ami nem kell is nem talál hálózatot. Sajna mivel erőlteti a nemműködő kapcsolatot ezért nem leszel a GSM vonalon elérhető. Töröld ki a "vitamax" szót a címből és működni fog! Azt is nézd meg, hogy melyik slot-ban tudja az adatkapcsolatot és azon a kártyán amit a nem használt adatkapcsolat slot-ba teszel tilts le az adatkapcsolatot!
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peary79 #117748 üzenetére
Szia, eddig mindig egyszerre volt benne a két sim, vagy esetleg próbáltad külön-külön is? Érdemes lenne csak az egyik-csak a másik tesztet. Az adott készüléket nem ismerem, de ha dual standby, akkor szerintem keresztbe tud tenni egy rossz kártya a másiknak is. Ha az egyik simmel jó, a másikkal nem, érdemes mindkét slotban kipróbálni mindkettőt. Kb fél óra alatt ki lehet szűrni, hogy az egyik sim, az egyik slot, vagy mindkét slot=valami a telefonban.
szerk: RVR400
-
RVR400
veterán
válasz
Peary79 #117748 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor megoldja, de azért próbáld ki egyesével a kártyákat mindkét foglalatban, hátha ki tudod totózni.
Esetleg egy flashelést megoldhatsz ennyit találtam hozzá. Más ötletem nincs, a 4pda-n is csak ennyi van, pedig az oroszok megvesznek ám mindent. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Peary79 #117735 üzenetére
Az a baj, hogy lehet, hogy a sim kártya a probléma, ha régi, lehet, hogy a telefon gsm modulja gyenge, lehet, hogy szoftveres probléma.Vagyis elég összetett probléma, sajnos. Megkéne próbálni egy másik szolgáltató kártyájával is.
Na, ezt jól megírtam!
Sorry fáradt vagyok. Remélem érthető volt azért.
Kicsi az esély, hogy ezt szoftveresen lehet javítani. Nem hinném, hogy találsz hozzá masik modem file-t , vagy akár másik firmware-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged