- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peary79
újonc
válasz
RVR400 #117760 üzenetére
Sziasztok!
Az APN-nél vitamaxos beállítások vannak... Ezt honnan vette azt nem tudom mert előfizetéses.
Kipróbálom ezt is de nem gondolom h ez blokkolja a hálózatokat. Kiderül...Kiderült... amint engedélyeztem az adatkapcsolatot az ominózus kártyán igaz megjavult de már blokkolta is a másik kártyát!! Marad a kártyacsere egyenlőre.
"junkpod" nvdata beállítás alatt mit értesz mert ennyire nem vágom a témát:-))
Köszi
Attila -
Peary79
újonc
válasz
Blizzardking #117750 üzenetére
Szia!
Nem vártam holnapig.:-) Az említett régi típusú kártyát raktam csak be felváltba a két slotba.
Egyik esetben sem működik az adatkapcsolat..... Úgy néz ki ő a ludas és így talán egyszerű a megoldás...A
-
Peary79
újonc
válasz
Blizzardking #117750 üzenetére
Szia!
Nem, a csak egy kártya legyen benn opciót még nem próbáltam, előbb próbáltam szándékosan generálni a hibát kártyák felcserélésével, az adatkapcsolat váltogatásával és a 3g váltással. Viszont hétvégén tesztelem.A
-
Peary79
újonc
Sziasztok!
Komoly problémám van friss kínai telómmal. Minden paramétert szívesen megosztok amennyiben ez szükséges. A jelenég a következő. A két sim kártya hálózatra való csatlakozása instabil, hol tökéletes hol csak keresi a hálót vagy x-el jelzi mintha nem is lenne benne kártya. Random probléma de az már biztos, hogy az adatkapcsolatok kikapcsolásával sokkal jobb de nem tökéletes. Fontos szerepet játszik a 3g kiválasztása is mert akkor is akad a térerő. Van olyan, hogy full térerőt mutat mindkét kártyára de kiderül, hogy se fogadni se indítani nem lehet róla. Restarttal általában helyreáll a dolog de ki tudja meddig. Amúgy minden más tetszik a telóban tehát első körben megoldást keresek.
A szóban forgó készülék: iMAN i5800C 4.5'' Waterproof IP67 Android 4.4 8G+1G GSM+WCDMA 2900mAh SmartPhoneÜdv: Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest