Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ne beszéld le!
Kb. három naponta ráizgul valaki, én is beírtam ide már vagy 3x, hogy a legtöbb spec szerint WCDMA 3G-t nem támogat, lévén a China Mobile-al közösen, az ő TD-SCDMA-jukra fejlesztették. A China Mobile-é kb. a 70%-a a kínai mobilpiacnak, ergo röhögve megéri bármelyik cégnek akár kizárólag az ő hálózatukra gyártani készüléket, hisz így is simán milliós eladásokkal számolhat.
Vegye meg innét valaki, akinek amúgy is mindegy a mobilnet, mert ő csak wifit használ, oszt' írja be a topicba a tapasztalatait. Ő is boldog lesz, mert meg van álmai telója, nekünk meg lesz biztos információnk, ingyé'!

Nem rossz kis készülék, alighanem rendesen össze is lesz rakva, de nekem pont a 3G miatt kell kell dual SIM-es masina. Nincs az a külcsín/belbecs, amiért megvennék egy "China only" 3G-s modellt.
-
wwhy
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Persze, pl. nekem. Nem használok mobilnetet, wifi bőven elég. Illetve a Xiaomi spanyol oldala szerint tud GSM / GPRS / EDGE / TD-SCDMA / HSDPA / HSUPA-t, ami szintén elég.
-
bigrock
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Legalább nem fogyaszt sokat. : -)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest