-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
balazs1011
aktív tag
válasz
iMaverick #17674 üzenetére
Sok utánajárás ,fórumos segítségkérés után kiderült hogy ez a telefon csak egy magos!!!!!!!! 800x400 felbontással.
KTK 6575-ös processzorral.Az antutut azért nem engedte frissíteni mert ezt a programot is átírták.Frissítés befejeztével pdig kiirta hogy hiányzik egy aláírás fájl,vagy távolítsam el a meglévő programot,ami lehetetlen volt.Alig lehetett hallani mikor beszéltél valakivel,az akku nem bírt ki még egy napot sem.
Nem minden a SAMSUNG felirat mindenhol.Az ár volt nagyon kecsegtető!! ezért erre esett a választás.De szó nélkül visszafizette a teló árát,és így tudtam megvenni a G3-at.
Tehát csk ez a csere oka,de nagyon megért ,legalábbis remélem.Eddig csak pozitív a vélemény. -
kisda
aktív tag
válasz
iMaverick #17585 üzenetére
Így van,ezért használom azt én is. Az is érdekes,hogy a gyári kamera appal mindegy miylen a fényviszony, 30 FPS megvan.. Viszont az LG-ben csak elegendő fénynél van meg,amúgy leesik 8 FPS-re ha valahol sötétebb van,kevesebb fény jut... Fura, de ez iylen.
Miylen beállításokkal fotózol és készítessz videót? Állítgatom reggel óta jobbra-balra, de sehogyan sem jó, túl nagyok az elvárásaim... De csak mert az a 12 Mpix túl nagy szám.
-
törölt tag
válasz
iMaverick #13693 üzenetére
Nekem egy rossz cwm flashalés után szintén elszált a rendszer, semmire nem reagált töltést sem vette. De szétszedés nélkül sikerült megcsinálni csak a power+hang fel+hang le gombot kell nyomni, és ekkor visszament rá a szoft, flash toolsal, semmi egyéb módon nem sikerült. Ez egy jiayu g3-as készülék, ezen csak ez a három gomb van, lehet más telefonon mást kell nyomni, főleg ha van több gomb is. Szerintem egy próbát megér, mielőtt szétszeditek a telefont.
-
albinolynx
senior tag
válasz
iMaverick #13658 üzenetére
Végülis a ROM cserét elsz.rom, csak legyen egy mentésem a mostani rendszerről.
Kicsit belaktam már, de úgyis magamnak kell. Meg ha gond van, tudjam visszarakni. Ha mindez megy CWM nélkül is, akkor az sem érdekel.Egyszerűen csak a flashtools, CWM vonalat ismerem eddig.
SP Flash Tool-lal meg tudnám oldani a mentést és az esetleges visszaállítást is?(Kicsit pucolnám a rendszert a felesleges programoktól...)
-
albinolynx
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest