- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
albinolynx #13647 üzenetére
Óvatosan ezekkel a rom cserékkel! Ahogy látom, ezek az MTK-s chipes telefonok eléggé érzékeny jószágok.
A múlt héten berágtam, hogy nem találok CWM-et a Haipai i9377-re, így kerestem egy hardverben nagyon hasonló ketyerét, amihez viszont volt CWM. SP Flash Tool-lal be is sütöttem és... Izé, hát úgy softbrick-es lett a telefon, hogy csak na!
Be sem kapcsolt!
Még jó, hogy a neten található egy rakat unbrick leírás: azokból hámoztam ki, hogy multitester-rel ki kell nyomozni, hogy hol van adott 2 testpoint és azok összeérintésével és az SP Tools-szal vissza rakhatja a hülye gyerek az eredeti rom-ot. Már ha találsz. (Nekem mákom volt: miután megvettem a telefont, egy orosz oldalon megtaláltam a komplett rom mentést.)
Szóval ha nem találsz echte a készülékedhez való cuccot, inkább ne is erőltesd!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged