- Netfone
- Apple Watch
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
albinolynx #13647 üzenetére
Óvatosan ezekkel a rom cserékkel! Ahogy látom, ezek az MTK-s chipes telefonok eléggé érzékeny jószágok.
A múlt héten berágtam, hogy nem találok CWM-et a Haipai i9377-re, így kerestem egy hardverben nagyon hasonló ketyerét, amihez viszont volt CWM. SP Flash Tool-lal be is sütöttem és... Izé, hát úgy softbrick-es lett a telefon, hogy csak na!
Be sem kapcsolt!
Még jó, hogy a neten található egy rakat unbrick leírás: azokból hámoztam ki, hogy multitester-rel ki kell nyomozni, hogy hol van adott 2 testpoint és azok összeérintésével és az SP Tools-szal vissza rakhatja a hülye gyerek az eredeti rom-ot. Már ha találsz. (Nekem mákom volt: miután megvettem a telefont, egy orosz oldalon megtaláltam a komplett rom mentést.)
Szóval ha nem találsz echte a készülékedhez való cuccot, inkább ne is erőltesd!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest