- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
albinolynx
üzenetére
Az "unlocked" a nyitott bootloaderre vonatkozhat? Kínai klónok e szempontból milyenek egyáltalán?
Kártyafüggetlennek kártyafüggetlen - ez 100% nem? -
iMaverick
addikt
válasz
albinolynx
üzenetére
Hát amivel szemezel, ahhoz nem kerestem eddig CWM-et, custom rom-ot, egyelőre az i9377-hez próbáltam keresgetni, de nem sok sikerrel...
Lehet még nagyon friss a telefon, vagy mitomén, de eddig csak a root sikerált. Félre ne érts: ezzel sincs így probléma, csak hozzászoktam a frissítésekhez és a custom rom-okhoz. (A Cyanogenmod a kedvencem.) Nem tudom, hogy a Haipai-os cuccokhoz lesznek-e ilyesmik egyáltalán...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lehet még nagyon friss a telefon, vagy mitomén, de eddig csak a root sikerált. Félre ne érts: ezzel sincs így probléma, csak hozzászoktam a frissítésekhez és a custom rom-okhoz. (A Cyanogenmod a kedvencem.) Nem tudom, hogy a Haipai-os cuccokhoz lesznek-e ilyesmik egyáltalán...