- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
Milestone2 #119696 üzenetére
De egyébként ennyivel ki is merül a negatívuma. Ezt mellém fogják temetni, mint hunoknál a lovat
-
beg
veterán
válasz
Milestone2 #119689 üzenetére
"Kamera is talán picit jobb a Redmiben"
Sokkal jobb a redmi kamerája. A lenovonál játszani kell sokat a kézi beállításokkal, mire kész, lemegy a nap
-
kmarci25
veterán
válasz
Milestone2 #119595 üzenetére
Mármint a beszédhangszóróra gondolsz? Feleségem nem panaszkodott rá, persze ettől még simán lehet, hogy igazad van.
-
Cyberslider
őstag
válasz
Milestone2 #119586 üzenetére
Nem, jack nincs használatban! Viber hivásom volt. Kilövöm meglátjuk.
Szerintem félreértettétek, a fülhallgatónál a kis hangszóróra gondoltam ami az ember fülénél van nem a klasszikus fülhallgatóra amit a jackbe dugunk. A hangosabbik hangszóró ami csörög stb. az ugye hátul van.
-
pattantyu
tag
válasz
Milestone2 #119495 üzenetére
Tudom, telhetetlen vagyok, de 3GB ROM, illetve egy kicsit jobb kamerával én is rögtön a Redmi 3-at venném. Nekem a Redmi 3 kicsit közepes hardver szinten, sajnos, mert különben nagyon tetszik a MIUI, meg a Xiaomi is.
Ma volt nálam egy Redmi 2, elég sok volt vele a gond. Egyszer csak nem akarta elfogadni a SIM-et. HM2014813-as, azaz kínai verzió. A tulaj felrakott recoveryből egy 811-re való ROM-ot. Baromi nehéz volt olyan fastboot-os 813-ashoz való ROM-ot találni, ami után könnyen felment a MIUIHU-s ROM. Ha jól emlékszem nem is olyan régen pont az írta itt egyik fórumtársunk, hogy az ilyen gondok már a múlté. Ehhez képest egy tavalyi telefonnal szórakoztam egy napot...
Különben nagyon tetszett, bár nekem kicsit kevés lenne a hardvere.
-
KTU
addikt
válasz
Milestone2 #119485 üzenetére
-
F.B.I.
veterán
válasz
Milestone2 #119214 üzenetére
Sokat utazok vonattal, mobilnetet használok, akkor inkább kihagyom a Xiaomit.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Milestone2 #119212 üzenetére
Akkor marad, Telekom van. Köszönöm!
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #118995 üzenetére
Az "Ezmiez?" kérdést még én is értettem volna:
(#118986) ÁrPi2: Azért majd' 50e Ft-ot nem biztos, hogy parkoltatnék egy kínainál 1 hónapig. A Spemall RN3 Pro elővételi akciója után meg pláne nem erőltetném.
-
msam
tag
válasz
Milestone2 #119002 üzenetére
Köszönöm, igen arra gondoltam.
-
msam
tag
válasz
Milestone2 #119000 üzenetére
Köszönöm a segítséget, marad aXiaomi Redmi Note 2.
-
msam
tag
válasz
Milestone2 #118992 üzenetére
Már csak az lenne a kérdésem hogy van e jelentős sebesség különbség köztük?
-
Lecs@
addikt
válasz
Milestone2 #118980 üzenetére
Bocs főnök......
-
msam
tag
válasz
Milestone2 #118982 üzenetére
Most akkor melyiket vegyem?
-
msam
tag
válasz
Milestone2 #118982 üzenetére
Anyagi okokból csak ez a két típus fér bele. Megbízhatóság és a gyorsaság a két fő szempont.
Köszönöm a segítséget. -
ariel21
csendes tag
válasz
Milestone2 #118778 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Demolator
tag
válasz
Milestone2 #118644 üzenetére
Ma is holnap is dolgozok... Akkor nyertem?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Milestone2 #118632 üzenetére
Pacsit ide! fél 9-től éjfélig nyomom.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #118630 üzenetére
Milyen Esztit? Ezt itt?
Na jó, lehet megártott a munkaszüneti nap, inkább megyek edzek egyet. -
MrChef
aktív tag
válasz
Milestone2 #118412 üzenetére
Ja, olvasom, az elég brutál. Ha esetleg én is kivárom, remélem lesz pl. feketében, mert ilyen cicamica színű telefonnal nem rohangálnék.
-
kmarci25
veterán
válasz
Milestone2 #118412 üzenetére
Amit januárra ígértek?
han_lev: Ha jól tudom a kérdező vodafone-os, így a B20 hiánya neki nagy gond, ugyanis a voda 99,9%-ban B20-on szórja a 4G-t.
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2 #118348 üzenetére
Szóval akkor le lehet cserélni.
Akkor ne írd azt hogy nem lehet,mert nagyon megtévesztő.
A frászt hoztad rám.Az megint más kérdés hogy könnyebben vagy nehezebben,de nem mindegy hogy NEM LEHET valamit megcsinálni,vagy MEGLEHET CSAK NEHEZEBBEN.
A Miflash vagy az SPFTools használata meg nem annyira ördöngösség azért szerintem hogy kiverje a biztositékot.Viktor0610 köszönöm.
Kelzsoca leírására gondolsz?
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2 #118344 üzenetére
Na engem személy szerint most kevertél össze a legjobban.
Ha nekem nem a gyári rommal érkezik a Redmi 3 ,akkor nem is tudom ráflashelni semmiképp???Eddig a fórumát olvasva nekem az jött le hogy semmi gond ha mókolt rommal jön,mert simán visszatehető a gyári rom,
Most akkor mégsem? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #118344 üzenetére
Erre a Sáominak kell majd megoldást adnia, mert így a saját hírnevüket fogják lerontani és még kezeskednek is hozzá.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #118342 üzenetére
Szerintem ez úgy működik, hogy megérkezik egy árukészlet és leül a helyi informatikus, vagy hozzáértő forma és elkezdi ész nélkül flashelni a telefonokat a webshop rom-ra. Ha még a készlet beérkezése előtt megkéred őket, vagy mielőtt az összeset átmókolja, akkor jó eséllyel nem teszik rá. De amire rátették azt szerintem már nem csinálják vissza.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #118339 üzenetére
Persze. Jellemzően mindent a vevőért stratégia van az összes webshopnál, de a valóságban azért ez nem teljesen igaz.
De napi többszáz, vagy többezer rendelés esetén érthető, hogy nem tudnak mindenkire figyelni, de akkor nem kellene ígérni. -
kmarci25
veterán
válasz
Milestone2 #118337 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Ez szomorú...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #118337 üzenetére
Aztán vagy az lesz rajta, vagy nem
-
Mottie
őstag
válasz
Milestone2 #117850 üzenetére
My bad, PRO verziót nézem
-
Upo
addikt
válasz
Milestone2 #117768 üzenetére
Azzal az a baj, hogy kényelmetlenül méretes, de legalább szar fotókat csinál...
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #117768 üzenetére
Sztem a bevállalható, minőségi fénykép valahol a MILC -nél kezdődik.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Milestone2 #117702 üzenetére
[link]Érdemes ezt elolvasni:, nekem gyanúsan nagy a hasonlóság!
-
Zeki
nagyúr
válasz
Milestone2 #117702 üzenetére
Na végre!
Rájöttek hogy terjeszkedni úgy lehet, ha mennek a szükséges frekvenciák. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #117696 üzenetére
Azt hittem már végleg elmentek otthonról a Xiaomi-nál. A vicc az, hogy az X12 nem más, mint egy X10 kicsit ráncfelvarrva. Szóval gyengébb lenne, mint a RN3 Pro.
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2 #117689 üzenetére
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2 #117689 üzenetére
Az nem zavarna annyira ha magától nem frissít,azt már megszoktam a Xiaominál is hogy inkább én frissitettem,de azért az jó lenne ha legalább a manuális frissités megmaradna.
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2 #117685 üzenetére
Öööööö hát igen,rootolni szerettem volna de nem sikerült.
Szóval végülis nem rootoltam,de akkor lehet a próbálkozásom csinálta?Nem emlékszel hogy hoztad vissza?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #117681 üzenetére
Azóta hozzáírták, mióta legutóljára olvastam "uncertain" = bizonytalan. A fene tudja, hogy az egész sorra érti?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Milestone2 #117592 üzenetére
A 808-at nem értem ott a böllerebb S650
Mondjuk teljesen mindegy B20-nékül 1 ft-ot sem ér sajnos egyik se nekem.
-
dokee78
félisten
válasz
Milestone2 #117569 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom.
bodrik11
neked is.
-
Rive
veterán
válasz
Milestone2 #117538 üzenetére
OK, köszönöm.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Milestone2 #117407 üzenetére
"Van idehaza is szerviz ha javítani kell !!!!..."
Kérhetek egy elérhetőséget? Amúgy nekem a hazai telefon garanciáztatással nagyon negatív a tapasztalatom. Annyi idő alatt a nagy kínából is vissszaér garanciáztatásból a készülék, amennyi időre itt helyben vállalják. Értsd Huawei Y300 szoftverfrissítést egy hónapos határidőre vállaltak. Új készülék volt. Gondolj bele, ha valami baja is lett volna! Ha pedig vidéki vagy, a pesti központba egy héten csak egyszer viszik be és ott egy-két hét mire elkészül, majd megint a heti járat és hopp egy hónap. Na mindegy, csak én nem vagyok meggyőzve a hazai garancia fontosságáról. Sőt pesti szervízbe beviszed a tableted személyesen, piti problémával és három hétre vállalják.
-
citkar
addikt
válasz
Biztos igazad van, de én már jártam úgy, hogy:
1. visszaküldtem kb 2000 Forintért, de hát én képes vagyok ilyen mocskos nagy összeget kiadni
2. követési számot is kaptam, így kiderül, hogy megkapja-e vagy sem, benne van a mocskos drága díjban
3. bárcsak ez lenne a legidegtépőbb problémám
4. sok minden lehet, az is, hogy rendben küldik vissza
5. elküldöd a postai feladószelvényt, hogy te adtad fel kis országunkból (megtartod, mert a fórumon felhívták rá a figyelmed, hogy ez szükséges és pótolhatatlan dokumentum), ha kérik az áfa kifizetését igazoló dokumentumot, bár tőlem ez utóbbit nem kérték
6. másfél hónap volt, de sikeres, bevállaltam szerencsére, ellenben az itthoni szervizzel, amelyik 5 hét hitegetés után semmire se jutott (se javítás, se új készülék, nesze neked magyarországi garancia, Magyarországon vásárolt új készüléknél). -
Joeker67
aktív tag
válasz
Én már intéztem kínai garanciát, nem olyan problémás, inkább időigényes (valóban 1,5-2 hónap mire megfordul a készülék). Némelyik webshop a postát is átvállalja! (sajnos nem ez a jellemző!)
Hevizm: Ha az eladónak megvannak a papírjai és átadja, onnantól te is tudod intézni (vámolási papírokat is kérd el! ezek kellenek egy esetleges visszaküldéskor, hogy ne kelljen ismét kifizetni a vámot vagy az áfát, amikor megkapod a javított készüléket)
-
hevizms
addikt
válasz
Köszönöm.
Ez is egy véleményNem feltétlenül értek vele egyet
Vannak azért pozitiv tapasztalatok is ahogy olvastam már nem egyszer.
De igazából a kérdésemre nem kaptam választ.Tehát továbbra is a kérdésem hogy ha én válallom a kockázatot és a költséget és a procedúrát,akkor abban az esetben kell hozzá az aki a shopból vette vagy a én is eltudom rendezni?
Amúgy meg szerintem visszaküldséi költség(4000 ft körül) még mindig kevesebb mintha kidobok egy mondjuk 70-80-100000 ft-os telefont,arról nem is beszéálve ha jól tudom a paypal fizeti az ilyen költséget vagy nem?
Vagy az másra vonatkozik? -
MenőManó03
csendes tag
válasz
Milestone2 #117382 üzenetére
Közben én is rájöttem, hogy Mi5 nem jelent meg, csak már nem hagyott módosítani.
És a többi? -
madrac
senior tag
válasz
Milestone2 #117316 üzenetére
Mindenki azt vesz amit akar, de proci kompatibilisási problémákról abszolút nem lehet olvasni, pedig jónéhányunknak van már ilyen telója. Root-al sincs probléma. Szóval teljesen jó a proci.
-
Upo
addikt
válasz
Milestone2 #117325 üzenetére
Ezeken mit csodálkozol? Egy X Y shop csak akkor tud ilyeneket megválaszolni, ha ott a készülék, esetleg szorosabb kapcsolatban állnak a gyártóval, ami itt nem áll fenn. Szerintem még az eustock-tól is hitelesebb infót kapnál mint az ilyen lehúzós bandáktól akik trükkös domain neveket regisztrálnak.
-
Lecs@
addikt
válasz
Milestone2 #117316 üzenetére
Zenfone 2 nem kicsit szerethető. Párom már ragaszkodik hozzá, pedig cserélni akartam neki. Én is 2 X visszatértem rá. Most Zuk Z1 - t élvezem. De várom a Zenfone 3 - t, mert nagyon meg vagyunk a 2 - vel elégedve. Szóval az egyik legjobb ár / érték bajnok a kategóriában szerintem is.
-
madrac
senior tag
válasz
Milestone2 #117290 üzenetére
Érdekes hogy egy tulaj se panaszkodik a cpu-ra. Mik vannak..
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #117309 üzenetére
Kérdés, hogy a B20 valós, vagy etetés. Nézd meg a választ ruuzza at 12/28/2015 11:19 PM kérdésére! Nem egyértelmű.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #117304 üzenetére
Szerintem Ő erre gondol:
"it support Hybrid slot,"
-
svgyula
addikt
válasz
Milestone2 #117304 üzenetére
Szia! Szerintem Ő arra gondolt, hogy vagy dual sim vagy sim+sd. Pedig ekkora pinpong ütőben már igazán elférne külön is! Csak hát az occóság meg a takarékosság. Kíváncsi leszek rá, hogy hol lesz benne a csavar. Az ilyen "Star" utódoknak én már azt sem hiszem el amit kérdeznek.
Nem gyanús senkinek, hogy ezek kijönnek a Helio 20 SOC-al? A többi sokkal nagyobb gyártó meg még talán a teszt fázison sincs túl? Persze lehet, hogy a dugi a HELIO 20 "arca" -
punky10
addikt
válasz
Milestone2 #117302 üzenetére
Csak kár az SD-slotért...
-
Zeki
nagyúr
válasz
Milestone2 #117299 üzenetére
Az a baja, hogy péklapát.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Milestone2 #117290 üzenetére
+Viktor0610:
Pár hónapja még a zenfon ajánlott és dicsért volt
MÁS: Továbbra sincs a ZTE V5 2G/8G-hez hasonló 5"-os bestbuy teló, B20 4G-vel, normális kamerával, és nem ismeretlen gyártótól?
-
dlaj
őstag
válasz
Milestone2 #117284 üzenetére
Végre túlléptek az 5,5"-on. 5,9 vagy 6"-ban még érdekelne is.
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2 #117256 üzenetére
Azt gondoltam,de azért kérdeztem pontosan,mert pld RN3-ból van 5 topik a logouton
De ha a legtöbb hsz-es topikot nézem,annak az összefoglalója nem sok mindent ír.Tartalmaz 4 fotót a telóról.
Szóval nem csodálkozom a sok ismétlődő kérdésekenAz RN2 topik összefoglalója előtt viszont le a kalappal.Nagyon jó
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2 #117250 üzenetére
Melyik topik ez pontosan?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #117252 üzenetére
Szomorú. Pedig pontosan a közösség dolga, hogy felkapjon 1-1 készüléket.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #117250 üzenetére
Nálunk szép gyorsan tanul mindenki, a LeTV topikban. Aki Kínából rendel telefont, ezzel számolnia kell.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #117247 üzenetére
Ez igaz. De azért van egy jó kis topikja.
-
Surda-
őstag
válasz
Milestone2 #117244 üzenetére
Milyen akcióra célzol? tessék szépen belinkelni!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #117244 üzenetére
Te is tudod, hogy a zárt BL athidalasa csak idő kérdése. Friss az egész dolog.
-
gyikhuszar
tag
válasz
Milestone2 #117215 üzenetére
Köszi!
Ezel mennyire releváns infók? Az emagon egyébként nem találok ilyet. Mate 8 van, de az horror drága. -
válasz
Milestone2 #117211 üzenetére
Régebben igen hasznos volt a factory mode. legtöbb esetben volt adb elérés. Néhol még root is.
És innen egyenes út vezetett a telefon "belébe"...
De a sok bevezetett korlátozás miatt ez már a múlt "játékszere"... -
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #117207 üzenetére
Jaja, ott könnyen lehet tolni egy format MMC-t.
-
laychi
veterán
válasz
Milestone2 #117122 üzenetére
Gearbesten úgy szerepel,hogy van magyar nyelv.[link]
(#117123) Secretknight Mennyiért váltották a dollárt?Kinél bankolsz?
-
GIJoe
addikt
válasz
Milestone2 #117097 üzenetére
be sem lehet építtetni bőr alá? Valami C vietnami márka lehet
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #117004 üzenetére
Akkor jól saccoltam a 2 boci csokit
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #117002 üzenetére
Nem tudom, brutál lehet, de szerintem van olyan akinek kifejezetten jól jöhet, pl aki terepen dolgozik vagy sokat utazik.
Nekem ez a 6000 aksi is megfelel, súlyra meg kb annyi mint két tábla boci csoki -
törölt tag
válasz
Milestone2 #116943 üzenetére
Gondoltam, hogy valamit benézhettél, de ilyen apróságokon nem akadok fenn.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #116941 üzenetére
Igen, hallottam róla. De, nálam egyébként sem játszik. Egyrészt a Mi4i -ben Snapi van, én meg inkább az MTK -t preferálom, másrészt, nálam
no Martini, no partyno B20, no Xiaomi. -
Lecs@
addikt
válasz
Milestone2 #116899 üzenetére
Ok, ok valahol igaz.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #116895 üzenetére
Akkor kétlem, hogy bármi gond lenne vele szoftveresen. Csak nem értettem, hogy miért írta akkor.
Szerk.:RVR400
Értem, én személy szerint nem használtam még a telefont, de nem hallottam róla még rosszakat.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #116844 üzenetére
Tehát nem tudja
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2 #116677 üzenetére
És mi van ha megrendelem?
Nem küldik el?
Eddig én a legmegbízhatóbb boltnak tartottam őket
Vajon mit tesznek ha megrendelem? -
ZolkoW
őstag
válasz
Milestone2 #116583 üzenetére
futtattam a hsz-ekben látható cellainfó programot, de a raw nézetnél mit kell néznem, hogy lássam, melyik band aktív?
-
zolipapa66
tag
válasz
Milestone2 #116563 üzenetére
Lehet, hogy pontatlan voltam, de unalmas, hogy minden nap ez a téma......RVR400 írta nem egyszer, hogy akinek 150 vagy 500 mega netje van annak oly mindegy a 4G, akinek meg van kerete az már rég utána járt, hogy a szolgáltatója mit használ.......uff
-
zolipapa66
tag
válasz
Milestone2 #116560 üzenetére
ÁÁÁÁÁ NEM
-
hevizms
addikt
válasz
Milestone2 #116553 üzenetére
Viszont ennek meg némileg ellentmond pont az általad linkel barcelónai bemutatója az új telójuknak.
Mert mi értelme ott bemutatni ha nem érdekli őket Európa?
Akkor mutassák be Indiában. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Milestone2 #116449 üzenetére
Nézd, nekem nem szokásom a az emberek zsebében túrkállni, ha érted mire gondolok. Az anyagi dolgokra direkt nem tértem ki. Úgy voltam vele, hogy a kolléga nyilván tisztában van a dolog ezen részével is... Egyébként az első komolyabb telefonom árát egy szezonnyi maszekolással szedtem össze úgy hogy sittet meg palát hordtam!
Onnan már egyszerűbb a dolog, csak jól kell telefont választani...
-
cs.zs.
veterán
válasz
Milestone2 #116150 üzenetére
Vidd be szervizbe, hátha tudnak frissíteni valamit. A korábbi SE WT19i jut eszembe: amikor lefrissítettük a 2.3.4-et 4.0-ra, akkor akadt, szar lett, döcögött. Visszavittük T-be, visszarakták rá a 2.3.4-et, és megint pörgött mint az álom.
De most nekünk nem ez a helyzet, ez a mostani határozottan jobb lett. -
klampfer
tag
válasz
Milestone2 #116107 üzenetére
Ule Paris 2250mAh akku 2296mAh vesz fel saját mérés szerint, neten 2300 feletti eredmenyek vannak. Power is 6Ah felett lesz szerintem ténylegesen is.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #116115 üzenetére
Ez a telefon mennyire ajánlott ebben az árkategóriában?
-
svgyula
addikt
válasz
Milestone2 #116113 üzenetére
Szia! Téged vezetett félre vagy értelmezted félre! Ez a kép azt mutatja(akarja), hogy vagy az egyik verzió 2db sim, vagy másik verzió 1sim+sd. Mivel a telefonon egy "lik" van kevesen értik félre...............
-
doongoo
addikt
válasz
Milestone2 #116107 üzenetére
Biztos én nem találom csak, de hol írja, hogy 4 SIM?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #116045 üzenetére
Ilyenekre (pl. SIM kezelés) gondoltam, amikor azt írtam, hogy a hozzáférhetőség miatt én az MTK -t preferálom.
Elejtett megjegyzésekből úgy tudom, hogy az MTK -n kívül a Samuk (lehet, hogy csak az Exynososok) és az Iphonok tudnak még ilyen frekvenciaszűrést. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #116045 üzenetére
Qualcomm-nál lehet máshogy van.
-
Kornel
veterán
válasz
Milestone2 #115893 üzenetére
ha megjelennek az eu-s boltokban is, akkor szerintem a 3 gb-os jó vétel lehet, ha tudja a b20-at.
5,5 col
FHD
8 mag (bőven elég ez is, legalább nem melegszik, mint a helio x10)
3 GB RAM
NFC!!!! (telefonnal fizetés)
ujjlenyomat szenzornálam telibe találtak, még egy ilyen ajánlat nincs a piacon most.
Duliee: már a7010 néven lehet kapni, 100k. de csak 2 GB ram-al.
szerintem én kivárom a K4 note-ot az eu-s raktárakból, és 80 környékén lövök majd egyet.WOT-H-A-C: arról nem sok jót hallottam, de meggyőzető vagyok.
de inkább maradnék az A brandeknél. azért utánanézek az F5-nek most. -
janaman01
addikt
válasz
Milestone2 #115885 üzenetére
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) - A7010
az utolsó sor..segitek...
lehet feltételezni hogy a b20 csak arra a modellre érvényes ami a kötőjel után van...WOT-H-A-C végülis ennyi a lényeg igy van
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Milestone2 #115883 üzenetére
Note 4 ből lesz több vátozat is! Nem mind fogja tudni a b20 as frekit. Illetve Janaman kolléga arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy a Lenovo mint maga nem egyenlő a biztos B20 al!
-
janaman01
addikt
válasz
Milestone2 #115883 üzenetére
Olvass a sorok közt...
-
Kornel
veterán
válasz
Milestone2 #115821 üzenetére
Az x csak 4 magos.
A sima kene, ha kene...
Nekem meg nincs, csak erdeklodok felole
Bar ha a kejelzonel kamuznak, akkor...
A xiaomi is kiesik lassan a romok korlatozasa miatt...
Vegen lehet veszek egy eu honor7-et, magyar garival, stb. -
törölt tag
válasz
Milestone2 #115679 üzenetére
Szerinted eddig hányszor kellett kivennem a tokból a telómat, mert nem hitték el, hogy tényleg ez a neve?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #115676 üzenetére
Nálam sem áll túl jól ez a név. A routerei is hidegen hagynak, mivel nincs rájuk Tomato firm. Meg, ahogy már többször írtam, sosem vennék olyan telót, aminek rosszul hangzik a neve.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #115673 üzenetére
Sztem tök mindegy. 12=egy tucat teló. Nem is az én kategóriám. Csak a TP-Link miatt linkeltem, mint érdekesdég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest