- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marty
tag
válasz
DjTaRsY #16925 üzenetére
minideal.net
antelife.com
mixeshop.comszemély szerint a mixeshopra szavaznék.. ők olcsóbbak többnyire mert nem teszik az árba az "ingyen postát", és a dhl vagy a registered airmail között van 8-10 dollár különbség, és nem elhanyagolható, hogy 20-25 dolláros számlát adnak, hogy a vámot átmenjen
Elméletileg ezt kérés nelkül is megteszik, de érdemes odaírniEgyéb esetben singpostot válaszd pl antelifeon... gyorsabb mint a cn vagy hk.
-
gya82
csendes tag
3 napja én is G3 tulaj vagyok. A minidealtől rendeltem és kaptam hozzá egy ajándék headsetet amit ha bedugok akkor folyamatos pattogást hallok a fülesben teljesen addig amíg a képernyő ki nem kapcsol vagy ha megnyomom és nyomva tartom a felvevőgombot. Ha elengedem újra pattog.
A legszebb, hogy csatlakoztatott headsettel nem lehet telefonálni mert a hívás megszakad a hívás amint felépül.
Van SonyEricsson MH410 és eredeti Nokia WH-205 headsetem is és ezekkel is ugyanez van.
Zenénél csak akkor szól rendesen ha a fülesen megnyomom a felvevőgombot.
Milyen füles kell ehhez a G3-hoz? Tud valaki segíteni? -
MotorBoy79
tag
Bocs, ha már más is írta volna:
Január 27-ig használható kupon kódok minideal.net -hez:
Jiayu G3 $199.85 -10$ kód: 5FED
Jiayu G2S $199.99 -10$ kód: 5DED
THL W3 $209.99 -8$ kód: 5GED
THL W5 $213.99 -8$ kód: 5OED
THL W7 $249.99 -10$ kód: 5AED
UMI X1 $184.99 - 6$ kód: 5BED -
minatomiray
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #16607 üzenetére
Innét rendeltem pont, a mixeshop-tól, megbízhatóak, a $114 -os oldalon, de +$28-ért az 1G-s vert. Olvass vissza, dec 25-én, jan 8-án kezemben volt, teljesen megbízható, Skypoltam is a Lia-val (ügyintézőféle), viszont amit udnod kell:
--
1G-s verzió:
- 1G RAM / 4G ROM
- 8MP hátsó kamera
- iránytű512M-s verzió:
- 512M RAM / 4G ROM
- 5MP hátsó kamera
- NINCS iránytű
---
Ezek a különbségek, de eladom mert nekem is kicsi a 4', most rendeltem egy G3-t a minideal-ről. -
Seraf723
csendes tag
imádom amikor rendelés után küldenek egy rakat kupont, ráadásul olyan telefonra is amit én is vettem...
szóval ha kell valakinek
G3 -10$: 5FED
G2s -10$: 5DED
W3 -8$: 5GED
W5 -8$: 5OED
W7 -10$: 5AED
X1 -6$: 5BEDminideal.net
-
Polgati
csendes tag
Ma megérkezett a 9-én rendelt G3-as-om!
MiniDeal-től rendeltem, gyorsabbak voltak, mint legutóbb augusztusban rendelt N800- mini note-tal (akkor több, mint egy hónapot vártam).
Lenne egy pár kérdésem ezzel a telefonnal kapcsolatban.
Először is, hogy tudnék rá tenni magyar nyelvet, és ha ezt megteszem, akkor a magyarul tudó programok, például a Play Store is magyar lesz?
Tapasztalt-e valaki rajtam kívül fantom érintéseket? Ha kint használtam a nem túl hidegben(2 c fok), akkor egy-két perc után elkezdte, volt, hogy olyan mértékig, hogy kikapcsolni sem tudtam, csak akksi ki-vissza oldotta meg a gondomat. Ezen például tudok-e segíteni egy rom cserével?
A filmek hangjával nekem is adódott problémám, mégpedig olyanokkal is amit az N800 símán vitt, ugyan azt az SD kártyát raktam bele.
Néztem például ezt a hozzászólást, nem nagyon értek hozzá, de nekem ezt érdemes végig csinálnom, vagy szükséges-e, ahhoz, hogy használhassam a telómat?
Kértem hozzá szilikon tokot, ami lötyögős rajta. Ti is ilyet kaptatok, vagy az jó volt, esetleg mit tudok kezdeni vele, hogy illeszkedjen a telefonra? (Melegítsem, vagy mi?)
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! -
laca112
tag
Sziasztok!
Megunva két telefon hurcolását a fórumot átolvasva dual sim-es telefon vásárlására adtam a fejem.
A kiválasztott Jiayu G2 512mB lett a Minideal-tól rendeltem Január 4.-én,125 dodó volt az ára.
Legnagyobb meglepetésemre 7 napra rá,Január 11.-én már meg is érkezett a telefon(Singpost-al kértem,semmi egyébb költség nem merült fel).
A készülék minőségével teljesen elégedett vagyok.
Rootolnom viszont még nem sikerült(Flash tool-al próbáltam).Az eszközkezelő néhány másodpercig észleli a telefont utána nem.
Olvastam,hogy másnak is volt hasonló problémája de nem tudom,hogy mi a megoldás.Amennyiben valaki tudja a megoldást kérem ossza meg hátha nem én vagyok az egyetlen aki ezzel küszködik.
-
upbuvar
tag
Köszönöm az itt talált rengeteg hasznos információt!
Ebéd után ültem le mindenféle elképzelés nélkül kétkártyás androidos telefont keresni, és pár perce már rendeltem is egy G2S-t a MiniDeal-től. -
Ezekiell
veterán
No akkor egy kis beszámoló a G3-ról:
01.04-én este rendeltem a MiniDeal.net-ről a telefont, ma délelőtt hozta a postás. Egy barna kartondobozban jött, mindenféle felirat nélkül. A barna dobozban ott volt a Jiayu saját fehér papír doboza, amiben egy műanyag doboz volt, amiben a készülék volt (dobozban dobozban dobozban... mint egy Matrjoska baba
)
2 dolláérért rendeltem egy szilikon tokon, teljesen jó a minősége - de inkább a telefon az érdekes.
Az összeszerelési minősége remek, bár a hátlap nagyon csúszós műanyag - ajánlott tokban hordani, különben simán kicsúszik az ember kezéből. A kijelző remek - egy Galaxy S3 volt az előző telefonom (céges teló), azt kell mondjam, a G3 felveszi vele a versenyt!
A rendszer gördülékeny, de ez nem meglepő a dual core/giga ram kombóval. Ami nagyon érdekes, hogy piszok gyorsan bootol a telefon - 6-7 sec alatt már fel is áll a rendszer.
A telón két kínai app volt telepítve, mindkettő könnyen eltávolítható volt. Alapból angolul indult, érdekesség, hogy két hívás is volt a híváslistában, az egyik a 112
A kamera szintén jó, fókuszál rendesen, képeket töltök fel később.
Azt kell mondjam, tökéletesen meg vagyok elégedve a telefonnal, és a MiniDeal-lel!
Ha van kérdés, szívesen válaszolok, de most elkezdem belakni a rendszert
-
Polgati
csendes tag
Szervusztok!
Én most rendeltem 2 napja egy G3-ast a minideal-től. A kicsit fentebb linkkelt szállítási topikon olvasgatva láttam, hogy néhány kollégának nagyon gyorsan az országba ért a telefonja, ezen felbuzdulva, gondoltam megnézem újra a képét a telónak, kicsit gyönyörködök benne, erre az a kép fogadott a minideal honlapján, hogy semmi.
Most akkor kezdjek aggódni a pénzem miatt???
Szerintetek? -
Liberator24
tag
Sziasztok!
Én is gondolkozok egy G3 beszerzésén, viszont ez lenne az első androidos okostelefonom. Ahogy néztem a minideales rendelésekkel nem volt probléma, így gondoltam ott vásárolnám. (tapasztalok, jótanácsok jöhetnek privátban is akár) Mennyit kell vele bűvészkedni, hogy magyar legyen? Valami leírás van ehhez?
GPS-el milyen tapasztalatok vannak? Válaszokat előre is köszi.u.i.: valaki kezdeményezte egy G3 topic nyitását, én is támogatom, sokaknak segítene.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Terentius #15437 üzenetére
Egy centért adják.
Téged valaki/valami nagyon megvezetett az etotalk-kal.
Két G3-at rendeltem a Minideal-től, mindkettő angol nyelvre állítva érkezett és alapban tartalmazta a play-t. Nem is értem az aggodalmat.
Egyet rendeltem a Cellphonemictől (Bedove i5), az eleve (nagyrészt) magyar nyelvvel jött (szintén play-jel).
Nem kell megijedni az Antelife-tól sem, bár nekem éppen ma volt egy rossz élményem velük.
Az etotalk egy bolt a sok közül. Lehet, hogy a PR-jük a saját(?) ROM-mal. Esetleg Te is ebbe a csapdába estél bele.
A DHL része sötét ló. A múlt héten jött így egy autós kamera, azzal nem volt gond. -
Dominó85
addikt
válasz
mikrofon #15404 üzenetére
Azért nem csak az EtoTalk teszteli a telefonját, a többi webshop sem téglákat árul.
Akiknek írtad megfelelhet a mod rom, bár én inkább várnék akkor is egy magyar fejlesztői csapatra (1-végtelen fő) és ha kell nekik fizetnék a munkájukért.
kiskatz, arra emlékszem, a minideal tényleg korrekt ilyen szempontból
-
kiskatz
tag
válasz
Dominó85 #15396 üzenetére
Már egyszer leírtam az ingyen posta dolgot.
Minideal-nél vettem ZTEV970-et. Skype-on beszéltem Katherine-el.
Írom,hogy akkor 189 a telefon + 26 a DHL, akkor annyit utalok.
Erre azt írta,hogy nem 189 hanem 172 mert a 189 ár csak az "ingyenpostás" ár,
a "unit price is 172USD".Szóval az az ingyenposta 17USD!!!
-
mikrofon
veterán
válasz
Simon02 #15376 üzenetére
Ezt direkt nem írtam oda, mert valóban mindegyiknél van ingyenes szállítás, az etotal kivételével az etotalknál kb. 22USD a legolcsóbb szállítás. (Feldobott labda volt!)De ott nincs paypal fizetésért +X%, vagy egyébb "rejtett" kölcség (pl.: van olyan is ahol az ingyenes szállítás 3USD), mert akkor már ezeket is oda kellene írni... A tapasztalatok alapján azt is tudjuk a minideal-tól jön meg a leggyorsabban, de van olyan is ahonnan 30 nap alatt érkezik meg. Ez a harminc nap alatt meg eshet elég sokat a telefon ára (pl: a789 2hét alatt 35USD; p770 egyik napról a másikra lett etotalk-nal 299USD helyett 250), esetleg közben megtetszhet egy másik, kijöhet egy újabb éás akkor már nem olyan a szám íze... Emiatt rendelek DHL-lel..
Én is azt javaslom mindenkinek válasszon ki egy telót, nézze meg mindegyik 1.hsz-ben lévő webshopban, majd vigye is majdnem végig a rendelés leadását, hogy a rejtett költségek is kiderüljenek. Ezek után pedig vegye meg a számára legjobb telefont, legolcsóbban....
-
Sanyesz.
őstag
Köszi a "bókot", de azért ne túlozzunk.
Én csak tovább fejlesztettem egy már meglévő vonalat, különös tekintettel a G3 ROM-jára.Más: Az alábbi mail jött most a minideal-től (nemrég volt téma a G2S):
hello,friend,
the model jiayu g2s mtk6577t 1.2ghz in stocks now
http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html
Retina 2048x1536 capacitive screen android4.1 only 249.99$ via sg post -
GIJoe
addikt
UMI X1 184$ (minideal.net)
JIAYU G2 125$ -
Bagira01
veterán
válasz
hevizms #15145 üzenetére
Nekem meg pont a pandawill-el nem volt gondom, rendeltem jött a tracking number és másfél héten belül itt volt a tablet is sima singpost-al. Ttmalls eladás terén lehet, hogy ok, de a v1277 kapcsán az jött le, hogy szarnak a vevőre miután megkapta a cuccot(lehet, hogy sokan bepróbálkoznak, hogy kapjanak vissza pénzt, de én normálisan leírtam nekik mi a gond és képeket is küldtem, mégse voltak hajlandóak semmire, bár így utólag jobb, hogy visszaküldtem) Kíváncsi leszek mit szólnak mikor a pk-et is kérem vissza. A minideal-el is rendeződni látszik az ügy. Jó lenne végre egy kifogástalan telefon(bár lehet, hogy csak nekem túl nagyok az elvárásaim) Az az igazság, hogy ilyen áron örüljön az ember, hogy szóba állnak vele miután fizetett
-
hevizms
addikt
ownta.com kap nálam egy negativ megitélést.
Rendeltem tőlük tablet tokot 12.29-én.
Kaptam egy emailt ezzel a szöveggel:
Dear Kovacs,Your order payment has been confirmed. Our shipping department will arrange the shipment as soon as possible, please check your Email with tracking number later.
Erre most reggel gondoltam rákérdezek a nyomkövetési számra,hisz mondom csak feladták már,elvégre volt egy egész hetük.
Online chat,ahol is irja a valaki hogy 50$ alatt nincs trakcing number.
AKKOR MINEK IRJÁK AZ EMAILBEN?????
Utálom az ilyet.Na mindegy,megkérdeztem hogy mi a helyzet a csomaggal.7-én adják majd fel.Na persze.Miért tudja egy ugyanezzel foglalkozó webshop feladni már 1-2 napra és miért nem tudja ugyanezt a másik?Ezt nem tudom megérteni.
Érdekes az antelife.com tudott adni trackingot a 6$-os tokra is.Meg feladták másnap.
Na mindegy tanultam belőle.
Akik nálam eddig bizonyitottak webshop az a "minideal.net" és az "antelife.com".Utána néztem az oldalukon a postázás alatt hogy ott van ez hogy 50$ alatt nincs nyomkövetés.Ez rendben is lenne,de minek küld akkor olyan emailt amiben meg ott van hogy kapok nyomkövetési számot.
-
Bagira01
veterán
válasz
peter76bp #15062 üzenetére
Jelenleg 124$ a Jiayu G2 512MB MTK 6577-el, minideal-en is ekörül van(ingyen postával), de nem adnak szilikon tokot se kijelzővédő fóliát.
Más: Jiayu G3 189$
-
Ezekiell
veterán
Sziasztok!
Tegnap este végleg elgyengültem, és rendeltem egy Jiayu G3-at a minideal-ről
Amint megjön, írok majd róla.
Addig is, hátha valaki nem látta még:
Az xda-developersen egy user összeszedte a legfrisebb Jiayu G3 romokat (főleg 4.1.2), letöltési linkekkel, screenshotokkal együtt: itt megleshetők, letölthetők.
A Lewa OS-el pedig még mindig vigyázzatok!
-
hevizms
addikt
válasz
pecsivsk #14656 üzenetére
Hát a te dolgod mit és honnan veszel,de az etotelk semmivel sem jobb mint a többi bejáratott oldal.Hol olvastad hogy az a legmegbizhatóbb?
A táblázatot nézve 2 ember rendelt onnan.
Nyugodtan rendelhetsz még akár a minideal.net vagy akár az antelife.com-ról is.
Nekem az véleményem hogy nem ér meg 5$-t az etotalk rom.
Ahogy Sanyesz is irta kis tudással 15-20 perc alatt megoldhato a TELJES magyarositás.
De természetesen a te pénzed a te döntésed.
Az etotalk.com nekem személy szerint drága.
Az emlitett G3 náluk a legolcsóbban is 225$.
A mindeal.net-en 201$,amiben benne van ajándékként egy fólia és egy headset.
Az anteliffe.com-on 198$ amiben benne van ajándékként egy 4gb microsd,egy kártyaolvasó és egy érintőceruza.Az etotalk romot nem ismerem,de amit itt a többsegünk használ azt igen.Teljesen jól működik semmi gond vele és teljesen magyar nyelvű.Ja és bármikor cserélhetjük ha jön újabb verzió.
Az etotalk az vagy követi és frissit vagy nem.Nem lehet tudni.Te döntesz,de mivel érdeklődtél gondoltam én is megosztom a véleményem.
BUÉK
ui:félreértések elkerülése végett.Az etotalk.com megbizható oldal,én csak azt vitattam hogy a "legmegbizhatóbb".
Semmivel nem jobb és nem is rosszabb mint a többi.Segiteni mindenhol segitenek. -
kiskatz
tag
Az ingyenes Singpostról:
Minideal Zte V970 : "ingyenes" Singpostal 189USD, DHL-el 172USD a telefon + 28USD a szállítás.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #14052 üzenetére
Na, hogy tisztázzuk, én mire gondoltam:
1. Ha a Minideal van szó, akkor a lényeg az, hogy raktárkészletük valós (ami "In Stock", az van is). Legkésőbb másnap feladják a csomagot, ha ez mégsem így lenne, odaírják az adott termékhez, hogy pl. 3 nap múlva tudják feladni, mert akkor lesz készleten. Ez az én mostani csomagommal is így volt.
2. Ha a postáról van szó, arra nincs tényleges rálátásunk. Függ a szállítás módjától (Air Cargo, "dzsunka", postagalambstb.) és sajnos függ a Magyar Postától is, aki képes akár 8-10 napot is ülni egy küldeményen, mire kikézbesíti.
-
minatomiray
csendes tag
Olvastam hogy többen a minideal.net -ről rendeltetek, illetve ajánljátok is SGPost-al. Viszont ezidáig a mixeshop.com -ot nézegettem, Ők azt írják $150 felett csak futárral (DHL, EMS, ..) postáznak mert a SGpost nem megbízható szerintük, mert lassú és veszett el csomag. Valakinek van tapasztalata mixeshop-al? Az árakban valóban pár dollár eltérés van az egyes helyek között, azaz pár 100ft, amin nem spórolok ha a megbízhatóságról van szó.
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #14039 üzenetére
Hát akkor elbeszéltünk egymás mellett.Pontosan hogy a minidealról van szó.
Én pont azért hangsúlyoztam ki a MEGRENDELÉSTŐL dolgot,mert pont ez a lényeg.
A posta ahogy irod te is az nem különbözhet elméletileg,viszont akkor miért van az hogy vannak oldalak ahonnan 20-30 nap alatt érnek ide dolgok ugyanazt a postát használva,mig a másiknál(pld a minideal) ez olyan ritka mint a fehér holló.
Erről beszélek. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #14024 üzenetére
Azért ez egy kicsit túlzó hogy azt mondod hogy ideális esetben tartható a 15 nap a minidealnál.
Az a normális időtartam szerintem.
Nekem az eddigi rendeléseim onnan és azoknak az ismerőseimnek akiknek én ajánlottam a minidealt kivétel nélkül belefért a 15 napba.
Mondjuk 1 kivétellel ami pont az én legutóbbi rendelésem volt,az 16 napra volt a kezemben,de ebben benne volt az hogy az itthoniak tököltek vele sokat.Persze mint mindenhol itt is lehet kivétel,lásd a te mostani rendelésed,de én azt mondodm a tapasztalat alapján hogy az esetek 95%-ban benne van a 15 napban a dolog(kinai ünnepek idejét kivéve).
-
Szipoly
tag
válasz
albinolynx #14028 üzenetére
Tudom, hogy másképp vannak az ünnepek, csak mikor és mennyire, azt nem
Valamelyik oldalon láttam, hogy kellemes karácsonyt kívántak, ebből arra gondoltam, hogy a sok külföldi rendelő miatt akcióznak ilyenkor.
Minideal-en készülék+tok kerülne 214$-ba, míg jiayumobileshop-on készülék+tok+kártyaolvasó+érintőtoll 204$-ba.
Postaszolgálat ugyanaz, de ahogy Sanyesz. írta, jiayu-sok 3 hét alatt még fel sem adták a csomagot. Mondjuk nekem annyira nem sürgős. -
Szipoly
tag
válasz
albinolynx #14025 üzenetére
Lehet csak újév után fogom megrendelni, szerintem minideal+sinpost lesz. Pont a háttér volt, ami miatt a zte v970-nél maradtam először, aztán láttam, hogy Jiayu-hoz is szállingóznak a rom-ok, ajánlgatjátok is, meg igen, nekem elég az alap rendszer. Addigra lehet még olcsóbb lesz, vagy karácsony után visszaáll az áruk?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #14021 üzenetére
A Minidealt én is tudom ajánlani, bár a 15 nap csak nagyon ideális esetben tartható. Nekem 3-án postáztak egy csomagot, de még be sem ért az országba.
Nyilván az ünnepek miatt.
A Jiayumobileshop-ról annyit, hogy 3 hete rendeltem tőlük szilikontokot - még fel sem adták.Lehet, ha értékesebb cuccut vesz valaki, akkor sietősebbek.
-
Szipoly
tag
válasz
hevizms #14021 üzenetére
Elsőre furcsának találtam, hogy ingyen posta is van, ezért reagáltam rá gyorsan a G3-al, hogy valóban így van-e
Root nem igazán foglalkoztat, magyar nyelv sem lényeg. Ha rendelésnél beleírom, gondolom beállítják angol nyelvre. Bár ikonokból lehet kínaiul is kitalálomSzámomra is a minideal tűnik a legszimpatikusabbnak, 2 napja ott nézegetem a mobilokat, rendeljek inkább onnan, +10-15$ ellenére, mint a gyártóitól?
-
hevizms
addikt
válasz
Szipoly #14019 üzenetére
Semmi gond.Nem a fogalmazással volt a gond,csak te GJIoe hsz-ére válaszoltál és ő az UMI X1-et ajánlotta.Ezért csodálkoztam kicsit.
Ja amúgy a minideal.net már szépen bizonyitott.Nézd meg az első oldali listát.Akik onnan rendeltek,azoknak mindnek itt volt 15 napon belül a RENDELÉSTŐL(nem a feladástól) számitva.Sokaknak meg más oldalakról akár hónapokig is tartott ez az idő mert a bolt hazudott a raktárkészletről azt csak húzta az időt a feladással mindenféle indokokkal.
Egy szó mint száz szerintem a minideal megbizható gyors bolt.Lehet kicsit drágább pár dollárral mint más,de ennyit megér.
Talán egyedül Bagira nem volt megelégedve velük. -
GIJoe
addikt
UMI X1 185$ postával... (minideal.net)
-
MAC72
tag
UMI X1 telefont szeretnék venni.
Lehet ezt a telefont már rootolni? Illetve van-e magyar nyelvet tartalmazó ROM hozzá?
Az etotalkon láttam csak eddig magyar nyelvvel, plusz pénzért.
A Minideal-en most nagyon jó áron kínálják. -
Bagira01
veterán
válasz
sasa311 #13718 üzenetére
Idén már nem lesz csájnafonom. Eddig 3-ból 3 bolt nem szimpi, ttmalls az végleg leírva, fastcardtech árai ezen a kamun kívül nem a legjobbak, minideal-el meg egyezkedek, nem írom le végleg őket, végülis nem csak az ő hibájuk, de ha tesztelték előtte(márpedig igen) akkor ezeknek ki kellett volna derülniük. Úgy látszik olcsó húsnak....
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hevizms #13593 üzenetére
Én is most kaptam árut a minideal-től. Kissé megdöbbentő volt számomra, hogy a gyári dobozban a készülék nem a szokásos karton bölcsőben volt hanem bubis fóliába tekerve és az összes egyéb cucc ki lett dobálva a dobozból. És mivel mást is rendeltem mindez egy nagyobb dobozban volt, szóval elég igénytelenre sikeredett a dolog. Bár tény hogy a készülék sértetlen volt.
-
hevizms
addikt
válasz
Bagira01 #13584 üzenetére
Nekem ez új.A minideal-ról még nem hallottam rosszat és nem is tapasztaltam,pedig már 4x rendeltem tőlük,de mindig korrekt csomagolásban jött,minden tartozékkal és nem utolsósorban rövid időn belül.
Rendelés után 2 nappal már postázták és nem vágnak át a raktárkészlettel sem.
Milyen használt készülékes történet?Érdekelne. -
albinolynx
senior tag
Nekem a minideal-től korrektül jött. Egyébként szerintem pikk-pakk szét lehetne kapni a telefont javítás céljából. Nem gondolnám, hogy ez is olyan, mint néhány wayteq xtab-70w kijelzője (ott is van pár tulaj, akinek "poros" a kijelző belső oldala).
-
Bagira01
veterán
válasz
Simon02 #13579 üzenetére
Hát nem tudom, nekem a koszért nem volt hajlandó a ttmall egy petákot se adni, a telefon is szarul volt összeszerelve, az eldurrant töltő meg ráadás(v1277). Végül adni akartak 2 dollárt, mikor claimeltem akkor 9-et. Jelenleg úton van vissza, viszont most meg a paypal szopat, utólag mailbe küldtem el a követési oldal linkjét, most meg kiszedték a követési kódot amit beírtam és vizsgálják az ügyet..... Eddig nekem ttmalls, minideal ami többet nem. Most bepróbáltam egy fastcardtech-es rendelést. Ennyi pénzből már itthon is vehettem volna egy normális telefont.....
-
MAC72
tag
Tegnap kibonthattam a Minideal-től rendelt csomagom.
Bedove X21 telefont rendeltem a lányomnak karácsonyra.
Még nem rendeltem kínai telefont. Meglepően jó minőségű, szép kidolgozású telefon.
A kijelzője pozitív csalódás, nem vártam ilyen színeket, kontrasztot, fényerőt, betekintési szöget. (pedig nem IPS)
iPhone-t használok, mégsem tudok rosszat mondani rá. (főleg az árát figyelembe véve)
Az android rendszer számomra teljesen idegen. Bele kell tanulnom. Angol nyelvbeállítással érkezett,
de van benne magyar is. Play Áruház van, működik.
Kínai alkalmazásokat nem találtam benne. Azt nem tudom, hogy rootolt-e, nem értek hozzá.
A telefon gyors, öröm vele böngészni, hamar tölti az oldalakat. Wifi erős, teljesen jól használható.
Ha lesz időm kicsit foglalkozni vele, akkor ha kéritek teszek fel képeket.
A telefonnal a dobozában érkezett két akku, egy füles, egy EU töltő, USB kábel, egy bőrtok, használati utasítás (kínai nyelvű), egy képernyővédő fólia. Ja és a telefonon is van egy teljes értékű fólia.Egy kérdés: beletettem egy MicroSD kártyát a lányom régebbi telefonjából, de hibásnak érzékeli a telefon
a kártyát. Ez a probléma orvosolható, ha a telefonnal leformáztatom a kártyát? -
okmaci
csendes tag
Páromnak karácsonyra rendeltem egy bedove X12-t a minideal.net-től november 28-án, dec 3-án adták fel, ma délelőtt pedig csöngetett vele a postás. Nagy pozitívum, hogy az oldalon a leírásban feltüntetett ellenére tartalmaz magyar nyelvet, nincsenek rajta kínai alkalmazások, így majd csak bele kell tennie a SIM-et és kész.
Szerk:: Ja és SingPost-tal jött.
-
Bagira01
veterán
válasz
lostprophet #13254 üzenetére
Az kellemes, én 21-én rendeltem egy Jiayu G2-t a minideal-től. 29-én nagy nehezen fel is adták azóta semmi info.... Fura, hogy a pandawill-t itt szidják, nekem eddig egyedül velük nem volt gondom(3 tablet rendelés)
(#13274) csongi: Ha 7"-os tableten elmegy a 800x480 akkor itt is. Samsung Galaxy S Wifi 5.0 is 800x480-as. Az más kérdés, hogy akkora tepsivel mit kezd az ember
-
Bagira01
veterán
válasz
easy...rider #12659 üzenetére
A pandawill első akciós ár az mindig kamu. Szóval valószínű, hogy 130$-ért lehet majd venni. Minideal-nél meg out of stock.
-
GIJoe
addikt
válasz
easy...rider #12659 üzenetére
ha lemaradtok a happy óráról +8$ ért a minideal-nél ugyan ez...
-
BigBear
senior tag
Sziasztok,
szerintetek aggódjak egy rendelésem miatt?
Minideal-től rendeltem egy G3-at a múlt hó végén. A csomag hamar elindult (elvileg), 2 nap alatt elindították, nyomkövetés is működött, de 27-e óta semmi nyoma. Posta hozza.012-11-27 18:30:00 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS
2012-11-24 02:49:00 SINGAPORE RRIVE AT AIRPORT
2012-11-23 19:56:00 HONGKONG DEPART FROM AIRPORT
2012-11-23 16:00:00 HONGKONG DEPART FROM FACILITY
2012-11-23 14:00:00 HONGKONG ARRIVE AT HUB
2012-11-23 01:08:14 SHIPMENT ARRIVED AT FACILITY
2012-11-23 01:08:14 SHIPMENT OPERATION COMPLETED
2012-11-22 22:29:42 SHIPMENT INFORMATION RECEIVED
2012-11-20 14:02:15 SHIPMENT INFORMATION RECEIVEDA Posta.hu-n csak ezt látom: 2012.11.27 10:20 Küldemény információ
élországba elküldve / Item sent abroad
Ilyenkor hol lehet a csomagom?
-
albinolynx
senior tag
Tegnap rendeltem, ma postára is adták a minideal-nél a haipai-t. Van tracking, de még értelem szerűen nem él. Kíváncsi leszek milyen időt fut majd.
-
albinolynx
senior tag
Gyatra minőség camera zoom fx-szel is. Köszönöm!
Meg kellene nézni azt amit Mikrofon javasolt. Tömörítés nélküli kép, stb.
Ennél a kulcstartónak álcázott kamera is jobb képet készít. Reméljük csak SW gond lesz és nem HW.Leadtam a rendelésemet a haipai i9277-re - minideal.
Reggel beszéltem az egyik csajjal. Azt mondta van raktáron, jár hozzá ingyen tok és azonnal tudják küldeni. Kiderül... -
Bubcsi56
csendes tag
válasz
pallacko #12324 üzenetére
Zavart érzek az Erőben.
A két linken levő kütyü típusszámában egyezik ugyan, de semmi másban nem!
A minideal itt többek szerint megbízható shop, de ott messze nem az általad leírtaknak megfelelők a paraméterek. Az android-sale.comról ember nincs itt, aki vásárolt és megkapott volna bármit is (lásd az 1.hsz-ban a táblázatot). Ha mégis, akkor tőle elnézést, ritka kivétel.
Szóval én csak olyat vennék meg, amiről legalább 3-4-5 oldal ugyanazt írja, különben nagyon gyanús lenne a dolog... Még alaposan körül kéne nézni! -
pallacko
tag
Sziasztok!
Találtam egy ilyen készüléket: N7100+ Android 4.1 MTK6577 Daul Core 1GB RAM 4GB ROM 5.0-inch 3G GPS Camera Smart Phone-White a minideal.com -n és azandroid-sale.com oldalakon!
Elvileg ez Note II utánzat, bár méreteiben kisebb!
1GB RAm 4GB 960*540 -s 5,3 -s kijelzővel!
Elvileg hasonló lenne, mint a Zopo ZP900 Leader, vagy a Hero 9500+, bár minőségben nem valószínű, hogy megközelíti!
Egy videó róla:
N7100+Szerintetek ez milyen lehet és az Androidsales.com, az milyen oldal, megbzható?
-
Bagira01
veterán
Minideal-ről múlt hét szerdán rendeltem egy Jiayu G1-et, de még mindig nem adták fel postára, csak nyomkövető kódot adtak
Paypal a javamra döntött a V1277-es ttmalls-os ügyben, vissza kell küldenem, és visszaadják a pk-et+ a vételárat. Annyi gondom, van, hogy ki lett dobva a dobozba lévő papír elválasztó amibe a telefon volt. Szerintetek ez gond lehet
-
GIJoe
addikt
Jelentem megérkezett 15 perce a G3am, minideal-től, SG postával free-shipping, minden egyéb költség nélkül... Ma késő estig dolgozom, beszámolót nem ígérek. Egyelőre csak megerősítem hogy a minideal, jó oldal...
-
tthom
senior tag
Hetek óta nézem az android telefon piacot, de egyszerűen nem találok olyat, ami megfelelne. Egy rel. kisméretű készüléket szeretnék, dupla procisat, 512, vagy 1gb rammal, nem túl drágán. Egyszerűen nincs.. A kínaiaknál olyan, mintha lenne egy egyen készülékházuk, mert az összesnek a mérete kb. 124x62x10, függetlenül attól, hogy 4", 4.3", 4.5" van benne.
Találkozott esetleg valaki ennél kisebb 3.7", 4" méretűvel, ami vállalható hardverileg, minőségileg és nem túlzottan drága?
Néztem az EUs márkás telefonokat is, de ott sem találok. Kisebb van, de azokba meg 320x480-as kijelzőt tesznek..
A végén még veszek egy minideales G2öt, az legalább olcsó, még ha kicsit nagyobb is..
-
kiskatz
tag
válasz
albinolynx #12054 üzenetére
Én kedd-szerda magasságában kapom meg az N9770-et Minideal-től.
Majd írok róla ha megjött. Állítólag van rá root. -
MAC72
tag
A Minideal-ről vásárolnék.
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy van arra esély, hogy esetleg kisebb összeget írnak a csomagra?
Mondjuk játéktelefon, vagy valami ilyen néven küldik.
Esetleg megbeszélhető ez velük?
Gondolom tudjátok, miért kérdezem. -
krisztian07
tag
Jó reggelt fórumozók! Lenne egy kérdésem a Minideal-nál a shop-ban szereplő áron felül van még egyéb költségem? (Paypal, shipping stb.)
-
Bagira01
veterán
Dèlután rendeltem egy 512-es jiayu g2-t a minideal-töl 2 akkuval. Remèlem ez már megfelel a kènyes ízlèsemnek ès nem lesz vele gond.
-
Bagira01
veterán
Erről a minideal-es jiayu G2-ről mi a vélemény? Az ulefone V12 nem jött be a ttmalls-tól(sem minőségben sem egyébként). Nem is hajlandóak pénzt visszaadni se semmi, azt írták küldjem vissza, azóta nem is válaszolnak a paypal-os claim-re se....
-
-
én most rendeltem minideal.com-ról rendelés végig ment, összeget levonták (skill / moneybookers) de a my orderben nem látom a rendelésemet + e-mailt sem kaptam ?
ilyenkor mivan?
-
Sanyesz.
őstag
Sajnos, most dolgozom, így nem érek rá vele foglalkozni, de este talán több időm lesz. Egyébként fekete színben jött (akkor csak ez volt) és én még nem kaptam hozzá szilikon tokot, mert éppen másnaptól jelent meg a Minideal-nél.
De mondjuk, ha citromsárgát adtak volna hozzá, annak nem is nagyon örültem volna. -
Sanyesz.
őstag
No, ma megkaptam Singpost-tal a fekete G3-at a Minideal-től. Szűk 2 két hét alatt itt volt.
-
Sanyesz.
őstag
Ha a G3-ra gondolsz, akkor van ennél "barátibb" ár is. Pl. Minideal.net
-
fa4hu
őstag
válasz
nyuszi123456 #10317 üzenetére
Kapható, minideal.net, az enyém már úton, jövő hét elején itt lesz.
-
hevizms
addikt
válasz
csepelball #10323 üzenetére
Ezek után még rendelnél onnan?Te tudod!
A normális oldalak mint pld a minideal.net,a rendeléstől számitva a 2-3 nap már el is indittatják a postával.okt 29-én rendeltem meg a g3-at,nov 1-én indult el a posta és nov 8-án itt is volt.Ez a normális ügyintézés nem pedig hogy hetekig fel sem adják!
A csomagolásra mindenhol ugyanúgy figyelnek,szóval ne ilyen miatt dönts egy adott oldal mellett.
Ja és már többször rendeltem a minidealről és az egyik 12,a msáik 14 nap alatt a kezemben volt a rendeléstől számitva.
Na és nem utolsó szempont hogy náluk nincs kamuzás a raktárkészletről.Ami nincs,ott becsületesen odairják hogy nincs. -
hevizms
addikt
válasz
fecg21 #10027 üzenetére
Teljes mértékben igazad van.
Egy jó kereskedő legyen az akár kinai vagy magyar vagy hottentotta,nem az áru milyensége,olcsósága szerint kezeli a vevőjét.
Az hogy valami olcsó,még nem jogositja fel az eladót arra hogy lesza..ja a vevőt.
Nekem az első kinai rendelésem a pandawilltől volt és pont akkori sláger tablet.Na persze hogy nem volt nekik,de ezt nem tüntették fel a weboldalon.Sok heti hitegetés után muntam és visszakértem a pénzem.Nekem ez elég volt ahhoz hogy soha többet nem rendelek onnan.Na ezt érték el nálam a hazudozásukkal.
Aztán rátaláltam az iosen.comra,ahol nagyonkorrektek és gyorsak voltak.Viszont ők megszüntették a paypalt.Amikor rákérdeztem náluk,ajánlották a minideal.net oldalt,valószinüleg van érdekeltségük mert hasonló a felépitése a shopnak.
Azóta a minideal-tól rendelek.Ők gyorsak,rendesek és a készlettel kapcsolatban nem hazudnak.Ha nincs nekik,akkor kiirják.
Örömmel látom hogy mások is rendelnek tőlük és elégedettek.
Talán van aki az én ajánlásomra talált rá a minideal-re,az meg külön jó érzés.
Bocs az off-ért. -
GIJoe
addikt
JIAYU G2 166$ postával (minideal.net)
1G RAM
MTK6577
4.0 Inch IPS
Battery 2050mAh -
GIJoe
addikt
Nincs vkinek minideal diszkont kuponja?
-
hevizms
addikt
Megmondtam én hogy a minideal megbizható korrekt cég.
Nemhiába ajánlgatom már régóta.
Nekem az összes rendelésem amit tőlük rendeltem rendben időben megjött.
Freeposttal rendeltem.
Sanyesz 1 nappal előttem rendelte szintén singposttal 8 napja és már itt van az országban.
Amikor itt irtam hogy 10-12 nap innen,volt aki kinevetett(képletesen).
Pedig nekem mindig megjött 15 napon belül a RENDELÉSTŐL számitva.Remélem ez most sem lesz másképp. -
feca81
aktív tag
válasz
Sanyesz. #9921 üzenetére
hol több helyen? én csak a minideal-t és a tmallbox-ot tudom. a többi legenda (antelife, fastcardtech, mixeshop). a ttmalls, pandawill, android-sale, china-store, light-take, etotalk meg ha azt mondja, hogy van, hazudik!
(#9934) LámaZ : nincs gyerekem. én meg az autómat dobom fel festéssel
épp hétvégén festettem le a műszerfalat
-
MotorBoy79
tag
válasz
hevizms #9903 üzenetére
Én ma délelőtt kaptam kézhez a minideal-ről rendelt G3-at!!!
Múlt szerda este (okt. 31. este 8 körül) rendeltem (DHL-lel) és hétfőn már kis hazánkban volt, ma (nov. 6.) meg már az én kezemben.Első benyomások:
- óriási a Motorola Defy-hez képest
- gyors, szép, minőségi darab
- a kijelzője gyönyörű (nagy fényerő, élénk színek)
- telefonálás közben a hangminőség szuper
- WiFi a munkahelyemnél ment (vmi jelszavas), de itthon most szenvedek vele, mert itt nem akar kapcsolódni WPA2 PSK -ra.
- volt rajta gyárilag 3 kínai app (Baidu keyboard, meg még vmi másik 2), de azokat simán az alkalmazások menüből uninstalláltam.Készítettem unboxing fényképeket, de azokat csak holnap tudom majd felrakni valahová nektek, mert a munkahelyen maradt a fényképező.
Teszt fényképeket szerintem a hétvégén fogok tudni készíteni és felrakni, mert most nagyon el vagyunk csúszva a munkával, de addig is kérdezhettek, esténként megpróbálok válaszolni.
-
GIJoe
addikt
205 $ neked korrekt ár? Nagyon nem az...
www.fastcardtech.com 155$
Minideal 175$
Aliexperess 168$ -
hevizms
addikt
Elinditották a G3-amat.Hétfőn rendeltem meg.Továbbra is totál szimpatikus a hozzáállásuk a dolgokhoz a minideal.net-nek.
Csak ajánlani tudom.
3 rendelés eddig tőlük,mindegyik 15 napon belüli érkezéssel.
Ja és a készletről továbbra sem kamuznak.Ami nincs nekik,ahhoz
az van irva hogy nincs készleten.Igy volt a G3 esetében is.Más oldalak simán odairták hogy van nekik,azt közben meg nem is és hetekig halogatták a küldést.
Itt nincs ilyen.
Korrektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest