Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csepelball

    tag

    Sziasztok!

    Ígértem egy részletesebb beszámolót a telefonvásárlásról:

    2012 október 9-én meg lett rendelve egy Jiayu G2 1gb-os változat a tmallbox.com oldalról.Napokig semmi reakció a megrendelésre, semmi életjel, emiatt indítottam egy disputot a paypalon. Aznap már jött is a levél, hogy zárjam le, küldik a cuccot. Egy pár levél erejéig ment a harc, hogy miért nem jeleznek vissza, nem adják fel a csomagot és stb(kicsit türelmetlen voltam.).Idő közben a disputot lezártam. Aztán próbáltam G3-ra lecseréltetni a készüléket, amíg nem adják fel, de nem jött össze. A lényeg, hogy feladták a csomagot, ami a posta.hu tracking oldalán meg is jelent. 25-én célországba elküldve felirattal. 30-án célországba megérkezett majd vám elé állítva. November 7-én vámkezelve és 9-én megjött a készülék a délutáni órákban. A csomagolás tökéletes, a tartalom még inkább.
    Amikor rendeltem, akkor csak g2-volt 1gb-os változat, semmi extra felszereltség,viszont a csomag a következőket tartalmazta: Telefon+2db aksi+akksitöltő+220as töltőkábel átalakító EUra+képernyővédő fólia(+ gyárilag is van rajta), gumi(szilikon) tok, usb kábel, 4gb-os micro sd kártya, leírások, fülhallgató.

    Bekapcsolás után egy üres rendszer fogadott, minden extra nélkül.
    4.0.4-es angol szoftver van a telefonon gyárilag, sok fölösleges app nélkül. Google play működik(2-3 alkalmazás letöltése simán ment), 1 simmel használom, a tegnapi telefonálásokból kiindulva okés a hangminőség. Ma reggel arra ébredtem, hogy az ébresztőcsengőhang kiviszi az agyamat. Úgy érzem a hangerő és minőség stimmel. Sebessége tökéletes. Semmi akadás, semmi ilyesmi. Google fiók felismerése után gmail, contacts és calendar alkalmazások máris napra készek lettek és tudtam használni. A billentyű elején kínai-angol volt, talán baidu billentyű volt beállítva, amit gyorsan átraktam a gyári androidra. A képernyő multiképességei is okés(mondjuk, még csak képet nagyítottam vele). A launcher ami talán nem lesz a kedvencem,de ezt szerintem kivágom a napokban.

    Sok szónak is kevés a vége: A sok herce-hurca és idegeskedés ellenére megérte megrendelni a telefont. Máskor is a tmallboxtól rendelek, csak türelmesebb leszek :)

    A kicsomagolás,bekapcsolás,antutu teszt videót remélem a napokba fel fogom tudni tenni.
    Antutu eredmény: 5316 pont

    Kérdésetek van ? :)

Új hozzászólás Aktív témák