- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
gya82: Parancsolj
Minireader: LeWa ROMot nem nagyon ajánlgatunk a fórumon, a kétes megbízhatóság miatt. Másrészt, pont tegnap raktam föl, puszta érdeklődésből, de a kínai "kanji"-s recovery, a kínai appok, a google appok és a market hiánya nem győzött meg, plusz folyamatosan fc-zett a phone.apk. De egyébként hajrá
-
Al3xT
tag
A Samsung (Blackberry, iPhone?) fules rendben mukodik a G3-mal. A Sony headsetem ugyanezt produkalta. (pattogas, csak akkor van rendes hang, ha nyomva tartom a gombot)
A Blade meg az Xperia viszont a Samsungot nem szerette.
Ugy tudom, ket eltero "drotozas" van a fuleseknel. -
Dominó85
addikt
Szia, én egy kb 10 éves Panasonic walkman fülessel és a Sony gyári felvevősével is teszteltem és tökéletes mind a kettővel. A kínai ajándék kiegészítők minősége továbbra is csapnivaló. Lásd microSD karik amiket adnak vagy kérhetsz a telóhoz. A G3-madnak remélhetőleg szoftveres a baja. Ha hardveres akkor küldheted vissza Kínába... múgy csak nekem tűnik fel, hogy egyre több "hibás" G3 jut magyarhonba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Modding és elektronikai kérdések
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest