- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
ownta.com kap nálam egy negativ megitélést.
Rendeltem tőlük tablet tokot 12.29-én.
Kaptam egy emailt ezzel a szöveggel:
Dear Kovacs,Your order payment has been confirmed. Our shipping department will arrange the shipment as soon as possible, please check your Email with tracking number later.
Erre most reggel gondoltam rákérdezek a nyomkövetési számra,hisz mondom csak feladták már,elvégre volt egy egész hetük.
Online chat,ahol is irja a valaki hogy 50$ alatt nincs trakcing number.
AKKOR MINEK IRJÁK AZ EMAILBEN?????
Utálom az ilyet.Na mindegy,megkérdeztem hogy mi a helyzet a csomaggal.7-én adják majd fel.Na persze.Miért tudja egy ugyanezzel foglalkozó webshop feladni már 1-2 napra és miért nem tudja ugyanezt a másik?Ezt nem tudom megérteni.
Érdekes az antelife.com tudott adni trackingot a 6$-os tokra is.Meg feladták másnap.
Na mindegy tanultam belőle.
Akik nálam eddig bizonyitottak webshop az a "minideal.net" és az "antelife.com".Utána néztem az oldalukon a postázás alatt hogy ott van ez hogy 50$ alatt nincs nyomkövetés.Ez rendben is lenne,de minek küld akkor olyan emailt amiben meg ott van hogy kapok nyomkövetési számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest