- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
Hali, en most egy UMI C1-et nyuzok egy hete, szerintem nagyon nem losz melle vele, egyedul a HD kepernyofelbontas, ami hagy nemi kivannivalot maga utan - nekem kicsit pixeles az 5.5 incs. Maskulonben teljesen rendben van, gyors es pontos a gps, az aksi is kihuzza nalam masfel - 2 napig is, ha nem jatszok vele. (Amugy nekem csak 1 jatek van fenn, a candy crush saga, de azert az igazat megvallva, ha abba belefeledkezem, az rendesen le tudja szivni az aksit, de ez ugyanigy volt a thl w8+-on is.) Es egyelore a romot se kellett tul sokat csesztetni, eleg jol optimalizaltnak tunik, az egy gb ram se volt eddig keves, tegnap szamoltam meg, a recent appok listajaban 23 alkalmazas volt - koztuk viber, skype, google+, here, index,gmail, play, kamera, aliexpress, gallery stb, es siman akadas nelkul vitte a candy crusht is 24.nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest