- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Bocs a kérdésért, de meg kérdezhetem hol laksz?
Szeretném megnézni a készüléked, ha nem gond.
Főleg a kijelzője érdekelne. Nálam 3 teló van 5,5 colos HD. A Leagoo, a Doogee, és egy Note 2.
Azt írod, a tied pixeles kicsit. El nem tudom képzelni, én nem látom a pixeleket.Más:
Az akku kapacitás is érdekes kérdés, kinek mi a jó. A lead 1-re mindenki panaszkodik, én reggel 7-kor vettem le töltőről, most 50% on áll. 40perc telefonhívás van benne, és 1óra 40 perc kijelzőodő (e.maileket, a remdeléseimet szoktam csekkolni) Tudom ez nem sok, de a mail napra simán elég volt. Ha hozzám képest sokat nyomkodom, akkor is elvan estig. Tudom mások naponta 4-5 óra kijelzőidőre vágynak, nekik nem lesz elég. Viszont nekem dolgoznom is kell, nem érek rá egész nap nyomogatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest