- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
csendes #89654 üzenetére
A spanyol raktárból nem kell, annyi, hogy be kell a postánál pipálni valami olyasmit, hogy Fizetek 35 USDt-t, hogy a spanyol raktárból jöjjön. Nem próbáltam, de ha ez valóban így van (és akár így is lehet), akkor nem kell ÁFÁt fizess.
A spanyol raktár elérhetőségét én egyelőre csak a facebookon találtam meg, a Panda keresőjében nem.A baj az, hogy a 90 USD-s T6S esetében sok a 35 USD többlet (a kb 20 dolláros fülhallágtónál meg nem is értem, ezt komolyan gondolták?), míg egy 200 USD fölöttinél már nem annyira és most 200 USD fölöttinél 25 USD kedvezményt is adnak, ez akár jó vétel is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- bambano: Bambanő háza tája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest