- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
válasz
Laza... #80492 üzenetére
Amúgy erről a Newman K1S -ről mit lehet tudni? Én ezt a márkát most hallom először, ráadásul a google, a youtube csak K1 -et talál, a K1S -ről szinte semmi, csak 1-2 kép és specifikációk, ami eléggé hasonlít a Jiayu G4S -re. Üzemidő, összeszerelési- és anyagminőség milyen? A 2GB RAM -mal és a 8 magos CPU -val minden alkalmazás akadás nélkül, gyorsan működik (tehát erőforrás hiány nincs)? A GPS tényleg pontosan, gyorsan dolgozik? A WiFi, 3G rendesen talál jelet, kellően gyors? Szoftverfrissítés érkezik hozzá rendesen? Van bármi ismert hibája ennek a telefonnak?
Azért kérdezem ezeket, mert hátha Ti tudjátok ezeket valamilyen forrásból, én nem találtam választ.Illetve most vettem észre, hogy az Antelife -on valami spanyol kiárusítás is van, még 1 nap 2 órán keresztül. Tehát onnan rendelve plusz vám- és áfa nélkül lehet beszerezni a készüléket, mivel EU -n belül történik a vásárlás? Ráadásul 1-2 nap alatt kiszállítják?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP OEM VGA kártyák garanciával - RTX 2060, 2070, 3060, 3070, 3080, 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest