- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz
Viktor0610 #57088 üzenetére
Az előbb is írni akartam,hogy ajánlom a készüléket,de aztán inkább töröltem.
De akkor mégis ajánlom!
Jiayu G3S/T,megfelel a paramétereknek,igaz kicsit vaskos darab,de cserébe izmos akksival,amivel az én sima G3S-em elmegy 2-3 napokat átlag feletti használattal.
Az viszont igaz ahogy nézem,lassan kifutó széria,ezért nem találtad az Antelife-on,de máshol még kapható.
Pörgős a fóruma,általában root-olva küldik a telót,Stanner 1.5-ös ROM stabil cucc rá,cserélni nem nagy kunszt.
Mint írtam,nekem a régebbi G3S van a sima MT6589 procival,1.2GHz-n,de nagyon elégedett vagyok vele minden játék megy vele elég símán,és tökéletes társ a mindennapokban...mint egy betét reklám....
Na igen,nem árt olyan telefont választani,aminek van normális fóruma,leírásokkal és ahol tudsz segítséget kérni,ha netán valami félresikerülne.Aláírás? Eleven Hold,ha jól látom?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest