Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dot őstag Hali! Itt felvetettem egy problémát, amit ma szeretnék megcsinálni. Sajnos már az elején megakadtam!! Nem jó a driver a telefonhoz! Többet is próbáltam, azaz szerintem ugyan az csak más forrásból, mivel a méret megegyezik. Elvileg MTK6589 drivere kell hozzá, de nem jó, azt írja sikeres driver install, de sárga háromszög van az eszközkezelőbe és recovery módba windows új hardver varázslót indít. MT65XX Android Phone esköz. Próbáltam a 6577es drivert, de azzal sem jó. 
 ja win xp -ről próbálkozom.Más: hogy tudom bekapcsolni az USB Debugging-ot? a beállításokba nincs fejlesztői menüpont. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest