- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
alex89 #49024 üzenetére
Hali.
Magnetic, orientation, es light szenzorok. Az elso kettot en sem hasznalom (de ha mar kifizettem akkor mukodjenek azok is!), de a fenyerzekelo szenzor hianya mar nem tul jo.
Latszolag mukodik de valojaban nem, mert nem szenzor vezerli, hanem csak leveszi a fenyerot minimumra ha bekapcsolom az auto fenyerot, es annyi.
Atto kezdve nem emeli meg a fenyerot akkor sem ha kozvetlenul belevilagitok egy eros elemlampaval.
Ha a fenyero minimumra van allitva es ilyenkor kapcsolom automatara, akkor egyaltalan semmit nem valtozik a fenyero. A minimum es maximum fenyero kozott alig van kulonbseg, emiatt meg a minimum fenyero is tul eros egy esti olvasgatashoz a korom sotet szobaban, amit en gyakran szoktam tenni elalvas elott.
A kamerat meg a galaxy s2-hoz es asszonykam xperia neojahoz viszonyitva mondom hulladeknak. Lehet hogy kinai mezonyben nem rossz, de en nem akarom hogy visszafele fejlodjon a technikam.
Na persze egy sony k700-hoz viszonyitva nem rossz a vowney kameraja, de az egy 2004-es modell.En mar lemondtam arrol, hogy a kozeljovoben megtalalom az s2 utodjat egy kinai telefonban, de asszonykam xperia neojat talan le tudom cserelni egy kinai ket kartyasra. Neki a kinezet es kamera a legfontosabb, aztan kijelzo es teljesitmeny a sorrend. A vowney sokkal gyorsabb meg a kijelzoje is jobb mint az xperia neo de a szar kamera miatt nem kell neki sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest