- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
nekem egy huawei g300 am volt előző telóm, az küszködött a memóriával rendesen...főleg navi, az fagyott is orba-szájba... nem volt telehányva a teló egyébként...
most nem azé írom, mert vitát akarok kiváltani, csak jelzem, hogy van azé LámaZ mellett szóló érv is
Szóval függ ez sok mindentől, ROM tól leginkább szerintem, meg 1-1 app különböző hardveren működhet máshogy (lehet egyikre jól sikerült az optimalizáció, míg másikra nem)...most találtam egy progit, ami már 2x sírt, hogy kevés a memória (most ugye 1GB van)...ott sztem az app lehet a ludas...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows Insider Program
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest