Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
válasz
NÓPARA #16068 üzenetére
Én is csak azért írtam, mert van aki csak időnként néz be ide és azt látja, hogy kapható a G4 és közben nem. Kicsit visszaolvasod, éppen volt egy cikk is róla, hogy majd(!) milyen lesz. Azért se értem miért kapott árat, jó ha májusban megjelenik, gondolom a boltnak jól jön egy kis zsebpénz addig is... Ez a bajom a ttmalls, tmallbox-al, hogy kiírnak olyat is, ami nincs nekik raktáron - sőt nem is lehet. Ha előre megkérdezed, hülyítenek, majd miután megrendelted, kiderül hogy nincs is. Majd 2-3 hét levelezés, és küldik vissza a pénzt, de az addig se nálad van. Pandawillre és fastcardtechre is volt már ilyen panasz. Értelem szerint nem veszted el a pénzedet, tehát nem átverős oldalak. bááár, nálam az is átverés, ha egy nem létező termékre vesznek fel rendelést
Érdemes körülnézni, tapasztalatot gyűjteni vásárlás előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Proarcher99 részére ! Apple iPhone 16 Pro + AirPods Pro 2 Újszerű állapotban
- Poco X7 Pro 512/12GB Fekete pár napos 2év garanciával eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest