Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbz
tag
Nincs paypal tranzakciós díj, úgyhogy csak annyit fizetsz amennyi ki van írva az oldalra. Most nézem, hogy lentebb is ment az ára, én még 158-ért vettem.
A posta nagyon gyors volt. Fizetés után 1 nappal már a hongkong postnál volt a csomag és kevesebb mint 2 hét alatt pedig nálam.Mivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D
-
melkah
tag
tudnal dobni egy linket honna rendelted ?
-
norbz
tag
Na megjött az x26i.
Minden a vártak szerint. Nagyon szép, nagyon egyben van, egy picit sem ropog sehol. Az a tipikus bársonyos tapintású fekete műanyag a háza, nagyon jó fogni.
Egy picivel könnyebbnek is érzik mint az x18i.Az 512MB RAM és a 6575 ereje nagyon érzik az x18i után. Rettenetesen szakít és minden app befér a memóriába vidáman.
Wifi, HSDPA megy gond nélkül, bár az APN-nél csak a vitamaxosat (meg a tescomobile-t ) tudta, az előfizusat kézzel kellett beállítani, de ez gyorsan megvolt.
Viszont a Play Store szivat... Valszeg ez az ICS ajándéka Free appokat próbálok letölteni és két választ kapok: Vagy "Can not complete purchase" (milyen purchase? free app ) vagy "Unable to download application".
Úgy sejtem, valami regionális szivatás lesz a dologban. Megpróbálok ráguglizni, hátha...A kamera auto focus-os (véégre) és szép képeket készít.
Szerk: A ROMja nagyon tiszta, semmi extra app nincs rajta. Még Maps és GMail app sincs Az egyetlen dolog egy kínai billentyűzet, amit ki kell majd kalapálni.
Illetve extraként telepítve volt rá egy FlashPlayer 11 és valami MoboPlayer médialejátszó, de ezek csak a data-ra, úgyhogy eltávolíthatóak pikk-pakk.[ Szerkesztve ]
Mivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D
-
fecg21
aktív tag
OFF: Június 12.-én utaltam a paypal-os számlámra, általában mennyi idő az amíg az unicredites számláról átkúszik az összeg a paypalos számlámra?
-
melkah
tag
válasz cipofuzo87 #1392 üzenetére
Az elmult max 100 hozzaszolason belul erre megtalalod a valaszt, en kerdeztem , hogy tapasztalat szerint hogy is van akkor ez !
-
tibcsi99
csendes tag
Igen, valószínű, hogy ennek sem 2800 mAh a kapacitása. De nem lehet nagyon távol, mert óriási, 84,5*64*5 mm meretű.
Első benyomás alapján a használati idővel is meg vagyok elégedve. Olyan 8 órát húzta, félig feltöltött aksival (50-55%-on volt mikor beletettem, ahogy a csomagot kibontottam), és közben elég sokat ment a képernyője, mert minden kollégám meg akarta nézni és nem kevesen vagyunk...
Utánna pedig kártyás netet próbáltam beállítani legalább egy órán keresztül, mert csak az előfizetéses APN-et tudta a telefon, és minden neten található APN infó ősrégi volt.Az első töltésnél vagyok most. Egy kicsit lassúnak tűnik...
Megmértem colos vonalzóval, tényleg 5,3" a képernyő átmérője (mondjuk a 134.62 mm helyett - amit a google alakított át milliméterré - csak kb. 132 millimétert mértem a vonalzóval). A netes források alapján inkább olyan 5,2"-ra fogadtam volna...
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi99
csendes tag
Megérkezett a "Haipai noble"! Most még melóban vagyok, és eddig nem volt sok időm rá...
A csomagolás kompakt, meglehetősen kicsinek mondható.
A csomag tartalma: a telefon, töltő + EU adapter, microUSB kábel, fülhallgató, 2 aksi (2800 mAh), képernyővédő fólia és kezelési útmutató (kínai + angol).Samsung felirat nincs a telefonon, de láthatóan Galaxy Note koppintás (főleg a képernyőn levő fólia a "Super HD Amoled" és "1.0GHz dual core" feliratokkal), a képernyő átlóját még nem mértem, de ránézésre 5" fölött van.
Aksija (2800mAh felirattal) jónak mondható, még nem töltöttem, amit beletettem kb. 50%-on volt, most 5 óra és relatív kevés tapicskolás után 32%-on van.Az ICS (Android 4.0.3) repül rajta!
Egyelőre egy ROM dump-ot szeretnék róla csinálni, és csak utánna programokat telepíteni, remélem ma lesz annyi időm...
Egy pár nap múlva visszatérek egy részletesebb leírással. Addig is várom kérdéseitek. -
Rick4
félisten
válasz Malacka #1385 üzenetére
Olvass vissza, vagy a keresőbe írd be, pont volt itt valaki nemrég aki ilyen tudású készüléket vásárolt. Asszem ZTE U960 volt.
dual sim dual standby az egyszerűbb technika, ahol csak az egyik sim megy egyszerre,
dual sim dual active a komolyabb technika, ahol működik az általad írt megoldás.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Malacka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy B5702 tipusú telefonom.ha az egyik kártyán hívnak a másikon is elérhető vagyok.Azaz ha családdal beszélek és keres a fönők akkor simán belekopog az aktív hivásba.
Ha minden igaz ez az Active Dual Sim!?
Nekem kellene egy lehetőleg szintén magyar nyelvű menüvel rendelkező,magyar garis, androidos, dual simes telefon ami hasonlóan müködik.
Segítsen valaki,létezik ilyen?passz...
-
Zol80
csendes tag
válasz cipofuzo87 #1377 üzenetére
Szia,
Én egy jó 1,5 hónapja rendeltem egyet, gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Egy Galaxy S2-ről váltottam próba jelleggel. Kíváncsi voltam, hogy azt a felhasználói élményt hozza-e, amit az S2.Már a rendelés necces volt, mert az alibaba.com tele van kamu "szállítókkal". Végül az etotalk.com-tól rendeltem.
Én akkor 238-as HUF/USD árfolyamon $247-et fizettem érte szállítással együtt.
Amire a rendelésnél érdemes figyelni, hogy mindegyik oldalon megpróbálnak lehúzni azzal, hogy ingyenes programokat pénzért árulnak.
Én szinte semmit sem kértem, mégis ugyanúgy rajta volt a Google Play, sőt még crackelt navigáció is. A nyelvi támogatás szintén lehúzás, mert natív magyar nyelv nincs benne egyik ROM-ban sem. Ha valaki ezt is megveszi, csak annyit csinálnak, hogy telepítenek valamilyen localization módosító progit, (nekem a custom localization-t) és abban magyar
régiót állítják be. Ekkor a Google, illetve a magyar nyelvi támogatással rendelkező third party alkalmazások magyarrá válnak, de az oprendszer marad angol nyelvű. Vaterán 2000 HUF ugyanez, én megkaptam 2-USD-ért, de a google playen ingyen vanÉs akkor a telefon:
Ami tetszik benne:
- a kijelző felbontása. sokkal több info elfér rajta, mint az S2-őn, de a minősége meg sem közelíti az AMOLED kijelzőt. Viszont még így sem rossz.
- gyors, nem volt vele performancia problémám. A játékokat is normálisan viszi, a böngésző, és az általános használat közben is gyors (kapcsolatok is, WIFI, HSDPA)
- Nem recseg, ropog, jól össze van rakva
- akku üzemideje 2 SIM+3G kapcsolattal sem rosszabb, mint az S2-nek
- Hangminőség telefonálás és médialejátszás közben is jó, nem torzít, hangos
- Eseményjelző ledek, amit az S2ről nagyon hiányoltam
- dedikált kameragomb
- az android 4.0.3 gyors és stabil, keveset "eszik".
- fast reboot opció. kb 20 mp újraindul
- nem melegszik annyira, mint az s2Ami nem tetszik:
- Kamera minősége messze van egy márkásabb telefonétól, de mérföldekkel jobb, mint pl a ZTE Skate-é
- Villanyófény erőssége egy 100Ft-os kínai ledes lámpáé, sötétben esélytelen fotózni vele
- GPS jelerősséggel vannak próblémák. Folyamatosan egy-két utcával arrébb rak, belvárosban egy helyben állva szerinte 300m-es körben sétálgatok
- a led eseményjelző fény olyan erős, hogy a szemem kifolyik tőle
- szoftveres támogatás, finoman szólva is kínai. a "hivatalos" 4.0.3 frissítéshez is eléggé körülményes, kezdőknek semmiképp sem ajánlott (Flashelés, ROOT-olás, IMEI visszaállítás, angol nyelv beállítása, Google Play kompatibilitás probléma elhárítása)
- az előlapi érintőgombok megvilágítását kicsit benézték egyik nagyon erős, a másikat alig látni.
- a kertben ülve 30 fokban, 3 app telepítése után kiírta, hogy túl meleg az akksi, vegyem ki. Azóta nem fordult elő, remélem csak valami szoftveres bug volt.Amire érdemes figyelni:
- tokot célszerű rendelni hozzá, mert itthon nincs. a telefon a HTC EVO 3D koppintása, méretben megegyezik, viszont a bekapcs gomb és a 3,5mm jack pont fordítva rajta úgyhogy semmelyik EVO 3D tok nem jó hozzá.
A Google Play kompatibilitás megoldása:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646230&page=12
-
nagyúr
válasz tibcsi99 #1345 üzenetére
Hát igen, akinek tetszik az SE stílus - mint nekem is - annak ez az X26i tetszeni fog...
Ráadásul 150$... elgondolkodtató.
A videó, amit linkeltét jó.
Igaz, hogy a gépezet kijelzője 800x480, de ez engem nem nagyon zavarna. Inkább a $/HUF árfolyam zavar.Ma volt alkalmam megnézegetni (sajnos csak kézbe fogni) egy ZP100-at, a megjelenése kifejetetten meggyőző, a kissé gumi hatású tapintás nagyon kellemes. Kijelzője szép, és a nagy felbontás ellenére sem lassú a kép, még a DragRacing játék esetén sem.
A tartósságáról persze még nem lehet nyilatkozni...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Most kaptam Euronics szórólapot, 35k-ért árulják az Alcatel 918D-t.
Tehát eljutott hozzánk isB.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
cipofuzo87
tag
válasz cipofuzo87 #1377 üzenetére
Zopo ZP200 is érdekelne, az 1 GB ram, és HDMI miatt. Ilyenje nincs még senkinek?
-
cipofuzo87
tag
Sziasztok!
Az alábbi képességekkel rendelkező dual simes telót keresem:
- Be lehessen állítani, hogy egyik SIM-ről menjen a net, másikról pedig a telefonálás.
- HSDPA támogatás
- Minél szebb kijelzője legyen, minél nagyobb felbontással (960x540)
- Legyen rá stabil ICS, vagy ha még nincs stabil, akkor legalább lehessen tudni, hogy fejlesztik rá, és lesz valamikor nemsokára.
- Legjobb lenne valami alap ICS firmware (de nem kamu átskinnelt 2.3, hanem rendes 4.0.x-es!!), amit a vásárlás után kapásból rá lehet tenni.
- Minél kevesebb bug.Eddig a ZP100-at néztem ki, de érdekelnének alternatívák. Továbbá szívesen olvasnék még pár sort ZP100 tulajoktól, hogy a kezdeti lelkesedés még mindig kitart-e.
[ Szerkesztve ]
-
oris
aktív tag
Üdv mindenkinek! A mai napon átvettem a Zopo ZP100 telefonomat. Este feltöltöm (mert a maradék energiát hamar kifogyaszottam) és jövök beszámolni a készülékről. Elöljáróban annyit, hogy ICS van rajta, nagyon gyors, gördülékeny a Zte Blade (SwedishSpring7) után.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
fecg21
aktív tag
válasz starwar2013 #1369 üzenetére
Inkább akciózzátok le a zopo 200-ast, köszi előre is kutyuli.
-
baalco
tag
válasz starwar2013 #1369 üzenetére
Szerintem ez erősen súrolja az un. kéretlen reklám minősített esetét....
-
beers
addikt
-
cossie023
csendes tag
még egy furcsaság, ami nekem szokatlan. A futó programoknál 409MB used és csak 65 free ebben a percben. Pedig nem fut rajta semmi komoly alkalmazás, csak alap. Nekem ez így nagyon karcsúnak tűnik. Érdekes módon a kilistázott programok közül a setting a legnagyobb 30 megájával, a többi ilyen max 3 megás alkalmazás és van belőlük hét. De hol van ez a 400 megától? nincs valami app, ami kimutatja a valós futó processeket?
köszi előre is!
Üdv: cossie
-
cossie023
csendes tag
Megvan a ZP100-as... Nekem már ICS-el jött. Ebből van is egy kis bonyodalom, mivel a 2.6-hoz van root és más nyalánkségok. eddig tetszik a teló, talán a két led a hátulján elég gyenge, ebbe simán bele lehet nézni. De nem is ez miatt vettem meg. Egy MTK 6573-as Alcatel 918D-m volt, csak az sajna bugos volt a bluetoth soros kezelése. no mindegy, ez már rendesen viszi az OBD kapcsolatot is.
A rootolás viszont nem lenne rossz, mivel sajna a market hiába van rajta és működik is, jópár app inkompatibilitás miatt egyszerűen nem hajlandó feltelepülni. egyszerűen nem élhetek Angry Birds Rio nélkül....
A még nagyobb probléma, hogy hiába van egy 8 gigás SD kártya benne, azt nem igazán akarja a teló használni. Felraktam egy sygic-et a német, francia térképekkel és elfogyott táram. Persze majd ha utazok rámásolom a dolgokat, de akkor is macerás, hogy nem tudom megmondani a telónak, hogy ne a belső tárhelyre pakoljon.
a sebességével nincs gond, felüdülés az Alcatelhez képest. Nagyon érezni, hogy ebben egy sokkal erősebb proci van és a kipróbált pár jétékot is szépen viszi! na persze nem az lesz az elsődleges szerepe, de jó, hogy ilyet is tud. Ja igen és tetszik, hogy ennél már be lehet rakni fixre egy számot, hogy melyik sim-en hívjon. Csak ha egy számot másról akarok hívni, mint az alapértelmezett, na az macerás kicsit
-
fecg21
aktív tag
válasz starwar2013 #1359 üzenetére
Köszönjük szépen az infót miszter hua !
-
melkah
tag
Learn Hungarian MOFO!
-
Rick4
félisten
Azt ugye nem érted, hogy beszélj magyarul.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
FeZ...
aktív tag
válasz szakari66 #1357 üzenetére
Menj át az Alcatel 918D topikjában, ott szó volt róla !
[Alcatel 918D fórum]
A #100-as hozzászólásban említik először. Kell hozzá egy progi is, a LINK2SD, és úgy emlékszem root-olnom kellett hozzá a telót. -
sajtjani
tag
válasz hungobungo #1354 üzenetére
Sziasztok!
Bocsánat erről nem olvastam. Csak a tapasztalataimat mondanám: Kétszer rendeltem telefont, tíz nap alatt jöttek meg. Pontosan azok amiket kértem, hiba nélkül múködnek.
30 k alatt 1.500- / 50 k alatt 4.000- afelett 6.000- a csomagbiztosításnak hívott szállítási költség, a rendelés rögzítése után pontosan annyit kellett fizetni amennyi a számla végösszege volt , se többet, se kevesebbet. Nem kellett kinaival angolul leveleznem, a telefont azonnal felveszik, készségesen válaszolnak mindenre, emiatt sem bánom a plussz költséget. Nem bánom ha Magyar cég "gazdagodik" a pénzemből, mert szolgáltattak. A csomagok szabványos buborékos Hong Kong post feladó: from Jason ( gondolom a kinai span ügyintéző) a kocka pipa gift, a második esetben other, a felirat mindig electronic accessories,ezért mondtam hogy a vám kilőve. Elmondásuk szerint midenfajta ügyintézésben vállalják a közvetítő szerepét. Valszeg nem fogok egyenesen csájnamobiloktól vásárolni, legfeljebb apróságokat.
Köszi ha elolvassátok! -
hungobungo
senior tag
válasz sajtjani #1353 üzenetére
Ugyanaz a bizalomgerjesztő oldal, mint amit a korábban fikáztunk.
SENKINEK NEM AJÁNLJUK.
Olyan "cég közvetítője", aminek az online boltjában pl. nincs is ilyen telefon...
(http://www.ebuyfromchina.com). Ők közvetítők, sima dropship "cég", ami annyit tesz, hogy leszedetik a kínai webshop feliratait a csomagról és egyből a vásárlónak küldetik el a terméket. Kínából kapod a kitudjamilyen telefont, kitudjamilyen kínai számlát, és küldheted vissza kitudjahova Kínába gond esetén...Gondolom nem tudnak olyan nagy volumenben rendelni, hogy lejjebb nyomhassák az árakat, ezek a telók 180$-nál kezdődnek a legolcsóbb helyen. 49.000 Ft-nál ez kb. 200$ mai árfolyamon. Pluszba még lehúznak csomagbiztosítással meg postaköltséggel, lol: "Szállítási költség 1420 - 6000 Ft / Termék". Most döntsd el mennyit raknak még rá...
Vám csak ugyanannyira kilőve, mint bármilyen saját rendelésnél (ha nincs szerencséd, fizetheted...), supportot meg innen többet kapsz, lefogadomCég benyomását keltik, de gondolom gond esetén már csak elküldenének a f*szra/gyártóhoz, akkor már sokkal egyenesebb dolog vaterán no garival hirdetni...
[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Ha valaki Haipai-t szeretne venni akkor ez az ár sztem korrekt.+ kb 4000- a csomag biztosítás, + vám kilőve, + minimális support. -
Moric
aktív tag
válasz GaborJanos #1348 üzenetére
Nálam annyira passzentos az akkumulátor, hogy alig bírom kivenni.
Lehet érdemes kicsit megtisztítanod az érintkező felületeket.A neve sincs kínai akkukra írt számokat érdemes kétkedéssel fogadni. Lítium akkuk kapacitására a súlyukból jól lehet következtetni. Egy jó minőségű 1700mAh és egy utángyártott 2500mAh egy súlyban van ott érdemes elgondolkodni a számok valódiságán.
Nekem volt Nokiához olyan kínai akkumulátorom amin hologramos matrica és Made in Hungary felírat volt. A ráírt 900mAh-ből tudott olyan 500-at fénykorában. -
norbz
tag
válasz hungobungo #1349 üzenetére
GPS pozícionálás:
Settings -> Location -> GPS EPO assistance bekapcs és utána az EPO Settingsben lehet update-elni.Az enyémhez ugyan nincs zopo tools, de simán letöltöttem a magyar gps.conf fájlt xdadevelopers-ről.
Érdemes volt mert nagyon megdobta a műhold keresés sebességét
Mivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D
-
hungobungo
senior tag
válasz hungobungo #1349 üzenetére
Na ez gyors volt, állítólag gagyi, a legjobb/megbízhatóbb az anker 1900mah-s G14 akksi.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
hungobungo
senior tag
válasz GaborJanos #1348 üzenetére
Üdv,
Akksi gond szerintem is, szerencsére olcsón kapható bele G14-es HTC klón, vagy drágábban igazi HTC akksi. Én most a 2430mah "gold" akksival szemezek, kínai haverral leboltolom ha lehet. 2000mah utángyártottból annyi van mint a szemét, csak egyesével nem érdemes hozatni/vagy nem foglalkoznak veled a gyártók.
Ráadásul csak egy negatívuma van a telónak, ami pont az, hogy akksi nélkül töltővel sem megy. Vagyis nem tudod kizárásos alapon megnézni, hogy ha nincs benne az akksi akkor is csinálja-e vagy sem
Rendesek hogy feltették a 4-s androidot, de akkor már kijavíthatták volna az emiatt elbasz*dott GPS konfigot. A GPS-re az a megoldás, hogy meg kell root-olni a gépet, és elindítani a Zopo tools appot (ha fent van akkor már minden rendben), és azzal újra generáltatni a GPS konfig fájlt.
Érdemes még letöltetni menüből az első pozícionálás gyorsításához a műhold pozíciókat tartalmazó fájlt (egy hónapra előre jó lesz), amit most pont nem tudom hogy milyen menüben találsz.
[ Szerkesztve ]
-
GaborJanos
csendes tag
Köszi a reagálást
Sokat próbáltuk ki-be az akksit, végül 1 nap után bekapcsolt, egész este nyomkodtam, nagyon tetszik. Az wifi-vel a net gyorsabb rajta mint a notimon, működnek a szenzorok, most ez az egy dolog aggaszt, kikapcsolás után sokszor nem lehet bekapcsolni csak ha az aksit ke-be rakom meg igazgatom, töltésközben kikapcsolva volt, hogy egyszerre akarta mutatni, hogy tölt és megjelent az üdvözlő zopo szöveg, aztán elszállt megint. Eddig kb 3. próbálkozásra mostmár bekapcsol, lehet, hogy az akksi nem illeszkedik a helyére? Szerintetek visszaküldjem vagy próbáljak bele egy sensation g14-et? A hétvégén veszek bele, próbálta már valaki, hogy tényleg műkszik vele?
Ha nem lenne ez a gubanc és a gps-t is életre tudom kelteni akkor imádnám, de még reménykedem, hogy fogom
Ja még, 1, hogy lehet személyhez mp3 csengőhangot társítani? -
Moric
aktív tag
válasz GaborJanos #1346 üzenetére
Akku ki-be megvolt már?
-
GaborJanos
csendes tag
Hali!
Légyszi segítsetek rajtam, egy kínai ismerőssel vetettem egy zp100-at, tegnap átadta nekem, de sajnos gáz van vele:
Elev rajta volt az android 4.0.3, nem is babráltam rajta semmit, működött a net nélküli gps kivételével, viszont 1-2 óra töltés közbeni nyomkodás próbálkozás után kikapcsolt és azóta nem tudom feltölteni sem bekapcsolni.
Még előtte tudtam a gépre kötni usb-vel, a zp mobileshopból letöltött driverral látta az xp, tetem rá néhány fotót, gond nélkül működött, aztán diszkonnect nélkül tudtam csak leszedni. Felraktam tölteni, de csak próbálgattam a menüket, hogy működik (LG shine-om volt eddig), nagyon tetszik, szép és olcsó ahhoz képest amit tudna...
Viszont egyszer csak meghalt. Most nem tudom, hogy valamit lehetne-e vele kezdeni vagy vége? Feldugtam a PC-re, onnan sem tölti, de látja, hogy rá van csatlakoztatva, kiírja, hogy új hardver, viszont meghajtóként nem látom, adatforgalom nincs.
Légyszi, van valakinek ötlete, én láma vagyok és remélem nem bolond, hogy megvettem...
Max azt tudom, hogy 1 hónap műlva hazamegy és visszaküldöm vele szervízve? esetleg ötelet?
Köszi!!!! -
tibcsi99
csendes tag
Jópáran fellelkesültetek, mikor megjelent az "Xperia S LT26i/X26i".
Egy német srác tesztelte, itt az oldala, a youtube videóval: Xperia S LT26i/X26i. -
Bohus
aktív tag
Dual-SIM mobilra volt szükségem, ebben a topicban bukkantam a Lenovo telefonjaira, nagyon megtetszett az A750 de a mérete miatt mégis inkább egy A65 készüléket rendeltem. Etotalk-tól paypal fizetés után kb. 2 hétre jött meg, csomagra 10$-t írtak, nem volt vám.
Picit aggódtam a gari miatt, de bíztam a Lenovo-ban, eddig csak jó tapasztalatokkal gazdagodtam (főleg notebook téren). Teló első bekapcsolásakor azonnal kiszúrtam egy félkör alakban sorakozó 5-7 piros subpixel csoportot. Amikor látható, akkor kis pöszmőnek néz, Jscreenfixet ráuszítottam de nem gyógyította meg. Igazából nem vészes, együtt tudok vele élni. Mivel egy akksit és "root and unlocked" opciót kértem pluszban, tudtam, hogy a doboz nem lesz original, most utólag motoszkál bennem, hogy akár ilyen hibával ott visszavitt mobilt a tengerentúlon "jól el tudják sütni" a kínaiak. Vagy egyszerűen csak kifogtam.
Gyári browser nem megy, Google Store-t még nem sikerült beizzítani, négy év symbian után bár furcsa, de mindenesetre tetszik a szerkezet!A Föld legnagyobb problémája maga az ember.
-
FeZ...
aktív tag
Eladóvá vált az Alcatel 918D telefonom. EU garis, kb. 2 hetet használtam, majd a sim kártyákat nem ismerte fel. Teljes fődarab csere lett benne (a teljes bele új), új IMEI számmal, újrainduló garanciával. (2012.május 24-étől indul újra)
Ma kaptam egy céges okostelefont igen komoly előfizetéssel, így felesleges lett a 2 kártyás telcsi, azért adom el. (a cégest nem adhatom el ugye ) -
harkaly1
csendes tag
válasz hungobungo #1338 üzenetére
Ok, eddig is sokat segitettél és köszönöm, viszont nem tudtam letölteni amit felraktál. Regisztrálni kellene, mert 200MB-ig lehet letölteni ingyenesen vagy mi ha jól láttam.
-
hungobungo
senior tag
válasz harkaly1 #1337 üzenetére
Figyu, a SU az nem csak egy ikon, van mögötte program. Talán indítsd el, és nézd meg, hogy hogyan lehet root jogú programokat hozzáadni, be van-e állítva, hogy root kérésnél rákérdezzen, stb.
Feltettem a mediafire oldalra az Oldmarket_v1.2.0.apk-t, ezt telepítsd, ezzel a legkönnyebb Market-et csinálni. Választhatsz a régi és az új felület között, és a régi ráadásul nem szűri a programokat kompatibilitás szerint, mint az új...
Bocs, de van saját életem, nem érek rá ingyen supportot nyújtani ennél jobban...
[ Szerkesztve ]
-
harkaly1
csendes tag
válasz hungobungo #1336 üzenetére
valami történt a telón, lett superuser ikon és zopomobileT. De valamiért nem tudom bepipálni az ex file explorerben a root explorer és a mount file systemet, amit a video mutat. Biztos sokat tudnál segiteni skypeon, utána kitörlnélek, csak ezt a google marketet tudnám feltenni végre....
-
hungobungo
senior tag
válasz harkaly1 #1335 üzenetére
a "download" az feltöltés, nem letöltés, az előbb írtam.
Ha mindent úgy csináltál, ahogy pl. a filmen, akkor talán kipróbálhatnád mielőtt fórumozol...Ha nem tudod, hogy miért kellene root-olni, vagy hogy az mire való, akkor miért vacakoltál vele?
[ Szerkesztve ]
-
harkaly1
csendes tag
válasz hungobungo #1333 üzenetére
Odáig eljutottam hogy a flash toollal eljutottunk a zöld karika és OK. Letöltött vmit. Ezzel rootolva van? vagy ott még kellett volna vmit csinálni?
-
hungobungo
senior tag
Hát jó kérdés, hogy a pipa kiszedése elég-e, én kiheréltem az összes többit, biztos ami biztos alapon.
Egyébként mekkora faszság már, hogy "Download" az upload funkció ???[ Szerkesztve ]
-
hungobungo
senior tag
-
beers
addikt
-
harkaly1
csendes tag
válasz hungobungo #1329 üzenetére
Próbáltam, nem ismeri fel. Pedig amit mutattam linket, hogy honnan csinálom ott van egy youtube-os video, ott mutatja is hogy a tallózás után felismeri a telót. Nem értem
-
hungobungo
senior tag
válasz harkaly1 #1328 üzenetére
Bocs, de Skype-on keresztül sem fog menni, ha nincsenek fenn a driver-ek. Próbálgasd szépen jobb klikk, Illesztőprogram frissítése, rámutatsz a könyvtárra...
-
harkaly1
csendes tag
A driverek a gépen vannak. Próbálom azt a szerviz módot. De nem indul el a letöltés sehogy sem. A drivereket nem tudom telepiteni. Eszközkezelőben illesztőprogram frissitésekkor kitallózom a drivereket, de nem fogadja el.
http://colonelzap.blogspot.hu/2012/04/zopo-zp100-rooting-and-market-fix.html ez alapján prbóbáltam csinálni. Skypeon tudna vki segiteni? -
beers
addikt
-
hungobungo
senior tag
válasz harkaly1 #1322 üzenetére
Üdv,
A drivereket felraktad? Szervíz módhoz az kell, hogy kiszedd az aksit, UTÁNA kösd össze a számítógéppel, majd amint visszarakod az aksit, felismeri és elkezdi áttolni a firmware-t az SP Flash Tool program (persze akksi visszatétele előtt indítsd el a folyamatot).
Felraktam a szükséges cuccokat egy mediafire oldalra, itt találod:
http://www.mediafire.com/?bx7ksaymd1n82
- driver,
- flash tool,
- és a tutira működő root és cwm image-ek: szedd le a gyári Android_2.3.6_20120419 romot, és írd felül a gyáriakat a zippelt fájlokkal (rom letöltés: http://www.zopomobile.com/xiazai.php )[ Szerkesztve ]
-
harkaly1
csendes tag
válasz hungobungo #1284 üzenetére
Szia! Irtam privi üzenetet is neked hungobungo! Nekem is az a bajom mint már korábban irta vki, hogy a ZP100asomat nem ismeri fel a win7. Igy nem tudom megcsináni a rootolást sem!
Tudsz ebben segiteni? vagy vki más? Minden ZP100as tulajjal szivesen felveszem a kapcsolatot. email:harkaly1@freemail.hu, skype: omicide
Laci -
tibcsi99
csendes tag
Ahol én vettem (oboStore), elég baráti áron (olcsóbban mint amit én vettem) látok két féle, minőségibb "hard case"-t is a Lenovo A750-hez:
Nillkin Ultra Slim - $9.99 és Jekod - $7.99.
Ajánlom a Nillkin-t, adnak fóliát és mikroszálas törlőkendőt is a csomagban.Hong-kong-i a cég, de a szingapúri postát használják... Sajnos a tracking# 2$-ba kerül, de érdemes több dolgot venni, úgy jobban megéri.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi99
csendes tag
A Nillkin távolkeleten elég híres márka, és kiemelten jó minőségű!
HTC-mre rendeltem egy védőtok-szerű cuccot, a telefon hátát védi (képernyőre meg fóliát adnak hozzá). Nagyon kellemes a tapintása, kemény, rugalmas, vékony... Legalább 4-5 hónapja használom, átszámolva kb. 3500 forint volt, de egyáltalán nem bántam meg!
Mondjuk a szilikontokot ki nem állhatom, azért rendeltem ezt, főleg mert az értékelések mind azt mondták amit én is... -
GBRDVD
tag
Egyébként meg nyitottam egy fórumot külön az Lenovo A750-nek, mert már elég sokan vagyunk itt a fórumban szerintem, akik birtokolják.
Ez a fórum meg mehet tovább általános eszmecserének, meg az újdonságok kibeszélésének.
-
beers
addikt
Én is kaptam ilyen mail-t:
My friend ,
How are you ?
Thanks for your order#12398 for MTK6575 Lenovo A750 (Russian Version) usd155.00$ at our shop amokbuy.com
You can pay now by paypal !
We will give you screen guard and leather case and silicone case and hard case for free !
Thanks !
B.RM&N
-
beers
addikt
Lenovo A750-re fasza tok:
sajnos 3k.......M&N
-
tibcsi99
csendes tag
válasz tibcsi99 #1289 üzenetére
Találtam overclock progit, de sajnos csak MTK6573-ra működik: MTK CPU-Control test valamint a fizetős verzió MTK CPU-Control.
Ha van valakinek MTK6573-as telója, kipróbálhatja. A Google Play-on páran visszajeleztek, hogy működik, pl. Lenovo A60-al. -
amacuse
csendes tag
Sziasztok
Esetleg tudja valaki mennyit kell várni etotalk-nál amíg behajózzák a csomagot ? -
kofy
tag
válasz hungobungo #1288 üzenetére
Előre is köszönjük! Ha lesz vmi normális stabil ICS ROM az A750-hez, átküldöm a fájlokat, kíváncsi vagyok lehet-e vele vmit kezdeni. A 2.3.6-ba szerintem már felesleges energiát és időt fektetni... vagy tévedek?
-
norbz
tag
válasz hungobungo #1297 üzenetére
Létezik rá megoldás, többféle is:
1) Sms barát bill + szótár
Nekem ez annyira nem jött be. Jól teszi a dolgát, de a normál ékezetes betűk nem elérhetőek. Email íráskor elég gáz h csak a standard sms ékezetek vannak2) A MIUI magyar pack-ben lévő billentyűzetnél a betűkön manuálisan elérhetőek a normál ékezetek, de a szótár sms-friendly szavakból áll. Azaz ha simán a szótárt használod, akkor nyugodtan írhatod az sms-t. E-mailnél viszont kicsit nagyobb meló, mert magadnak kell a megfelelő ékezetes betűket begépelni. De legalább az 1)-eshez képest itt van rá lehetőség.
3) Normál billentyűzet, normál szótárral és egy olyan messaging app, ami az sms-kódolásra fordítja a szöveged automatikusan. Nem egy nagy eresztés lenne megírni a dolgot, hisz csak 6-7 karaktert kell lecserélni a nekik megfelelőre.
Meglepő módon ilyet még a nagy gyártók sem készítettek a telefonjaikra...
Más, 3-adik féltől származó messaging appot sem láttam még ami ezt tudja.
Ha valaki tud ilyenről, ne tartsa magábanMivel az ALC '97 6ch intgrált hangkarim 8ch integráltra való cseréjére senki nem jelentkezett :D Ezért most keresek ugyanehhez a hangkarihoz +2 csatornát :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest