- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Dual-SIM mobilra volt szükségem, ebben a topicban bukkantam a Lenovo telefonjaira, nagyon megtetszett az A750 de a mérete miatt mégis inkább egy A65 készüléket rendeltem. Etotalk-tól paypal fizetés után kb. 2 hétre jött meg, csomagra 10$-t írtak, nem volt vám.
Picit aggódtam a gari miatt, de bíztam a Lenovo-ban, eddig csak jó tapasztalatokkal gazdagodtam (főleg notebook téren). Teló első bekapcsolásakor azonnal kiszúrtam egy félkör alakban sorakozó 5-7 piros subpixel csoportot. Amikor látható, akkor kis pöszmőnek néz, Jscreenfixet ráuszítottam de nem gyógyította meg. Igazából nem vészes, együtt tudok vele élni. Mivel egy akksit és "root and unlocked" opciót kértem pluszban, tudtam, hogy a doboz nem lesz original, most utólag motoszkál bennem, hogy akár ilyen hibával ott visszavitt mobilt a tengerentúlon "jól el tudják sütni" a kínaiak. Vagy egyszerűen csak kifogtam.
Gyári browser nem megy, Google Store-t még nem sikerült beizzítani, négy év symbian után bár furcsa, de mindenesetre tetszik a szerkezet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Gaming notebook topik
- Minden, ami Unreal Engine
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest