Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Dual-SIM mobilra volt szükségem, ebben a topicban bukkantam a Lenovo telefonjaira, nagyon megtetszett az A750 de a mérete miatt mégis inkább egy A65 készüléket rendeltem. Etotalk-tól paypal fizetés után kb. 2 hétre jött meg, csomagra 10$-t írtak, nem volt vám.
Picit aggódtam a gari miatt, de bíztam a Lenovo-ban, eddig csak jó tapasztalatokkal gazdagodtam (főleg notebook téren). Teló első bekapcsolásakor azonnal kiszúrtam egy félkör alakban sorakozó 5-7 piros subpixel csoportot. Amikor látható, akkor kis pöszmőnek néz, Jscreenfixet ráuszítottam de nem gyógyította meg. Igazából nem vészes, együtt tudok vele élni. Mivel egy akksit és "root and unlocked" opciót kértem pluszban, tudtam, hogy a doboz nem lesz original, most utólag motoszkál bennem, hogy akár ilyen hibával ott visszavitt mobilt a tengerentúlon "jól el tudják sütni" a kínaiak. Vagy egyszerűen csak kifogtam.
Gyári browser nem megy, Google Store-t még nem sikerült beizzítani, négy év symbian után bár furcsa, de mindenesetre tetszik a szerkezet!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest