Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Dual-SIM mobilra volt szükségem, ebben a topicban bukkantam a Lenovo telefonjaira, nagyon megtetszett az A750 de a mérete miatt mégis inkább egy A65 készüléket rendeltem. Etotalk-tól paypal fizetés után kb. 2 hétre jött meg, csomagra 10$-t írtak, nem volt vám.
Picit aggódtam a gari miatt, de bíztam a Lenovo-ban, eddig csak jó tapasztalatokkal gazdagodtam (főleg notebook téren). Teló első bekapcsolásakor azonnal kiszúrtam egy félkör alakban sorakozó 5-7 piros subpixel csoportot. Amikor látható, akkor kis pöszmőnek néz, Jscreenfixet ráuszítottam de nem gyógyította meg. Igazából nem vészes, együtt tudok vele élni. Mivel egy akksit és "root and unlocked" opciót kértem pluszban, tudtam, hogy a doboz nem lesz original, most utólag motoszkál bennem, hogy akár ilyen hibával ott visszavitt mobilt a tengerentúlon "jól el tudják sütni" a kínaiak. Vagy egyszerűen csak kifogtam.
Gyári browser nem megy, Google Store-t még nem sikerült beizzítani, négy év symbian után bár furcsa, de mindenesetre tetszik a szerkezet!A Föld legnagyobb problémája maga az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest