Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
bgnrlszl #196 üzenetére
Én kipróbáltam.. volt egy olyan napom, hogy nem volt időm "jáccani" a telón... így kikapcsolt wifi és 3g nélkül ketyegett magában.. (egy hívás sem volt rajta)
reggel 8h-tól 100%-ról délután 6-ra 88%-ra esett le CSAK a töltés....persze ez egy nap volt... általánosságban aktív használat mellett 1,5 nap az átlag...
konklúzió:
ha tényleg csak telefonálásra használod és nem extrém órákat beszélsz rajta, akkor készenlétben simán kibírhat 2-3 napot is...ja, és egy tanács: felejtsd el az aktív hátteret.. szép meg minden, de jobban eszi az akksit mint a 3G...
-
Mikuland
tag
válasz
bgnrlszl #196 üzenetére
Helló!
Éppen érintettséget éreztem, mert most figyelgetem a akku merülést.
Reggel vettem le a töltőről, most 6 óra használat után 75%-on figyel. Közben nyomogatás volt, wifi, hot-spot próba tablettel....stb. Ja, a 3g folyamatosan.
Szerintem estére már tölthető állapotba kerül, de szerintem még alakul az aksi üzemideje ahogy használom.
Azért két napnál többet csak akkor menne - szerintem -, ha sokat állna sztenderen, minimális tapicskolással és telefonálással.
Iszen ez is "okos telefon" kategória, sőt egyben kettő. Kicsit remegek a holnapi utazás miatt, mert este érek haza, lehet vinni kell a kábelt....
Fel kéne találni a napsütéssel töltést! Most semmi bajunk nem lenne, kivonná a napból a zenergiát.
Valaki tudja, hogy lehetne alap progikat letörölni, pl: tucspal szart? -
bgnrlszl
csendes tag
Egy ismerősöm szerint ha érdemben használok egy dual-simes okostelót, akkor kábé nem tudom majd kivinni a lakásból, mert azonnal lemerül az aksija.
Nektek milyenek az első tapasztalataitok az OT-918d-vel kapcsolatban? Hogy bírja a strapát az akkumulátor? Milyen gyakran pihen a töltőn?
-
imiadmin
őstag
válasz
Lilith977 #193 üzenetére
Sziasztok...
túrtam a netet... átolvastam több oldalt megint... gondolkodtam...
ami még lehet (én már nem lepődök meg semmin és inkább minden apróságot leírok ami eszembe jut) hogy elötte még felraktam a gyári progiját (Alcatel One Touch Upgrade) az alcatel oldaláról.aztán azt hiszem ezeket a lépéseket követtem:
(0. Device drive Android ADB Interface from the SOC-package installed)
1. stop virus scanner.
2. Java SDK und Android SDK installed
3. copy motofail Exploit (see shortfuse) into SOC Exploit directory
4. copy adb.exe from Android SDK-package into SOC ADB directory
5. unmount SD card
6. start Android SDK manager
7. start Dalvik Debug monitor (check that device is detected)
8. first run SOC (with admin rights !) with motofail Exploit (not in Auto mode !)
9.1. if no success do (as discribed in russian forums) following steps within less then 10sec: stop/disable USB-Debug-mode (unselect Applications -> Development -> USB debugging) and start/enable it again
9.2. restart Dalvik Debug monitoring by clicking on Device "0123...DEF" (stopped because USB-Debug mode was disabled)
9.3. run SOC with motofail Exploit by clicking to SHELLROOT button and after that run SOC with motofail-Exploit by clicking ROOT button.
[all steps 9.x within less than 10sec !]Systemenvironment: Windows 7 Home Premium SP1 (32bit)
-
Mikuland
tag
válasz
Lilith977 #193 üzenetére
Morgen!
Én csak azt a módszert tudom ajánlani amit "szabekala" is megtett és nála is működött.
Elindít a ROOT gombbal, és akkor rányomni a hibakeresési gombot...Én még az Alcatel Phone Manager progit is telepítettem, hogy talán abban van a jó driver.
Nekem tegnap megkergült a sim kezelés, a kettesben lévőt hiába kódoltam ki, egy kulcs szerű szimbólum volt benne és nem ment fel a hálózatra.
Az egyesen meg letiltotta a hanghívásokat... megint őszültem kicsit, mire sokadszorra - aksi ki, sim ki-be - elfogadta és vissza állt a rend.
Más.
Kipróbáltam az Android Manager Assistant - vagy mi - programot és Nekem tetszik.
Tök jól ment a fájlok és egyéb szinkronizálása és küldése wifin keresztül. -
Lilith977
csendes tag
válasz
imiadmin #192 üzenetére
Hát, én egész este nyomkodtam, de valahogy nem jött össze...
Letöltöttem az Unlock Root-ot, az felismerte a telót (ezek szerint a driver rendben), aztán félúton kiírta, hogy bocs, így jártál...
(Q:It is showing error " FAIL TO GET SHELL ROOT".
A:The information shows that your phone has failed to root. There is nothing we can do about it. )A végén odáig jutottam, hogy már a SOC progi sem akart elindulni, a root gomb nyomásával egyidejűleg lefagyott... :S
Ami fura, hogy akármit csinálok, folyton ugyanott fagy le (lásd a kép, amit betettem fent).
Ha valakinek van még valami ötlete, várom! -
szabekala
tag
Nos úgy tűnik hogy a fenntebb említett közben kipipálósdi tényleg működik
, rootolt lett a telóm (xp alatt ráadásul)
pedig már rákészültem egy komolyabb mütétre is, kösz hogy megspóroltatok nekem több óra telepítgetést!
-
FeZ...
aktív tag
válasz
szabekala #188 üzenetére
Igen, én is hasonlóan csináltam, csak nálam simán RINGTONES mappa van a kártya gyökerében és oda tettem őket. Ezután egyszerűen bekerült minden zene a listába.
Arra viszont még nem jöttem rá, hogy csoportokhoz lehet-e (vagy hogy lehet) különböző csengőhangot hozzárendelni. Valakinek ez sikerült ? -
Mikuland
tag
válasz
imiadmin #185 üzenetére
WOW!
Tank júh!Soha nem jöttem volna rá! Akkor nyomok a frissen particionált kátyára nehány szongot, hogy meglegyen a szokásos csengetésem. CTU ringtones a 24-bő.
Szurkolok minden kollegának-ginának, hogy sikerüljön rútolni a phonest!
Volt egy hangocska a kátyán és láss csodát!! Mukszik! Ezek az Oroszok mit ki nem a találnak a szórakoztatásunkra! -
imiadmin
őstag
válasz
Mikuland #184 üzenetére
lehet berakni mp3-at csengőhangnak... csak egy kicsit máshol van mint ahogy a józan ész diktálná... (mondjuk ez android oldali dolog és nem Alcatel specifikus)
keresd meg a "zene" nevű progit, nyitsd meg vele a kivánt mp3-at majd ha elindul a zene, nyomd meg a bal alsó gombot... feljön egy menü ahol ott lesz jobb oldalon középen, hogy "felhasználás csengőhangként". Ezek után már benne lesz ez a dal is abban a listában ahol ki tudod választani a csengőhangokat...
-
Mikuland
tag
válasz
minifoximaxi #183 üzenetére
Jelentem igen!
Megy a fonálás is, báááár a névjegyzék kicsit megkavart, meg egy bankos sms-re simán visszanyomtam egy választ amit nem tudtak értelmezni.
Még halványan emlékszem a Pulse-os időkre, akkor is ment a nevek kettőzése, keverése....ec.
Majd belejön az öreg!
Ezen tényleg nem lehet mp3-at csengetőnek tenni, vagy Nekem nem megy?
Letöltöttem egy eq-progit és kellemesebb lett a hangzása a telónak.
A rootolásra sajna szükség van, mert hamar kifogy a belső memória. Mint a Pulse-ban is volt... -
Mikuland
tag
A hajam ősz, a memóriám nem a régi, így csak halványan rémlik,de úgy történt a művelet, hogy a "ROOT" gomb megnyomásakor kapcsoltam be a telón a hibakeresést. Abban a pillanatban simán futott és jöttek a kérdések is amiket már imiadmin
rootolásában olvashattam.
Mivel melóban senyvedek nem tudom reprodukálni az eseményt....
Azért este megpróbálom újra, hátha nem kavarja meg ha ráküldöm újra...
A siker előtt volt több órás próba, hajtépés, gép újra indítás, teló driverek keresése, a gyártó honlapjáról töltöttem le segédprogramokat, hátha azok hiánya miatt nem megy....
Éjjel még a laposon biost is frissítettem, amivel majdnem elfüstöltettem a gépet!
Ez van mikor a "Lúzer-júzer" akcióba lép! -
imiadmin
őstag
válasz
Lilith977 #178 üzenetére
Ne add fel... sajna egyenlőre nincs ötletem....
Az a helyzet, hogy amikor csinátam, eléggé éjfél után járt már az idő és lehet, hogy valamit elfelejtettem leírni amit ég csinálltam... német és angol odalakról szedtem össze az infót és az alapján toltam...
ismét elkezdem megkeresni a leírásokat, hátha megtalálom... türelmet kérek..
-
imiadmin
őstag
válasz
Mikuland #179 üzenetére
Sziasztok,
gratula a rootoláshoz..
sajna én most dőltem a kardomba...
Volt nálam f8enter, mert nem ment neki az Alcatel rootolás... ugyan az a teló ugyan az a build és mégsem tudtam megrootolni... pedig az enyémet ill. a feleségem galaxy mini-jét azonnal sikerült...
Nincs más... akinek sikerült, össze kéne dugjuk a fejünket, hogy hogyan is csináltuk...
megjegyzem, hogy ugyan ott akadt el a rootolás mint Lilith977/Anitánál...
elképzelhető, hogy az lesz a megoldás amit te írtál... ki kellene próbálni...
-
Mikuland
tag
Akkor el újságolom, hogy megszereztem a jogom a Root-ra!
Az este, kicsit forralt boros mámorban megjött az ihlet és megadta magát a telefon!
Kicsit nehéz vissza emlékeznem a pontos történésre, asszem a ROOT indításakor nyomtam a telefonon az " USB hibakeresést " és láss csodát, simán megkajálta!
Utána kicsit még szöszmötöltem a particionálással és most szépen pakolgatja a kártyára a progikat. Csináltam még swap partíciót, de ahogy olvastam azt nem kezeli, vagy majd custom rommal.
Úgy látszik az enyhe spicc jó hatással van a motivációra - hülye vagyok -, hiszen régen a csajozásnál is segített!...de rég vót!
A teló kicsit olyan játékszerű benyomást kelt a másik N8-am mellett, de megszokható.
A multitouch olyan mint abban....éppen két ujjas, de egy vonalban már össze gabalyodnak a pontok.Ez van olcsó telónál nem nézzük, N8-nál szégyen.
A droidot és a duál kezelést is újra kell tanulnom, remélem a hosszú tanulási idő alatt és utána is kiszolgál trendesen. -
Lilith977
csendes tag
Oh, Gábor, ha tudnád....
A számítógépemet is magam rakom össze évek óta... megrendelgetem a neten az alkatrészeket, és aztán összerakom
És játszani is szoktam (Medal of Honor, NFS, Heroes rajongó vagyok
)) ) Érdekel a téma, ennyi
Itt az ideje, hogy ezt is megtanuljam
Mármint az Android rejtelmeit
-
homonovus
csendes tag
Helló!
Ott volt a cikkben a válasz – noha az Adatkommunikáció, internet részben:
„Fontos tudni, hogy ha az egyik kártyán beszélgetünk, akkor a másikon nem vagyunk elérhetők (a hálózatról nem jön le, de hangpostára dobja a hívást).”
Megj.: természetesen aktiválni kell a hangpostát, hogy oda dobja a hívást, különben – gondolom – nem elérhető jelzést ad.
HN
-
Lilith977
csendes tag
-
FeZ...
aktív tag
válasz
imiadmin #166 üzenetére
Most már örülök, hogy nekem ment a dolog.
Nem néztem vissza, (bocsi
) de mintha úgy rémlene, hogy neked sikerült valamilyen programot működésre bírni nem fogadott hívásértesítés kategóriában. Működik rendesen ? Mert én egy csomó progit próbáltam, de egyik sem ment. Szeretnék egyet ami jelez valahogyan, akár csak ismétel egy kis hangot. SMS-re is jó lenne. :-)
Köszi.
-
imiadmin
őstag
az addig nem érhető el...
mondjuk én ezt úgy oldottam meg, hogy égymásra irányítottam a kártyákat, így ha beszélek bejön mint második hívás és látom hogy ki volt, majd vissza tudom hívni...
persze ebben az esetben nem derül ki, hogy melyik kártyára is ténylegesen a hívás...
-
talibe2
csendes tag
Sziasztok!
Végig olvastam a topicot, nem találtam választ a kérdésemre ami a következő,mi történik akkor amikor beszélek az egyik sim-en és a másikat hívják? Látom a telefonon hogy bejövő hívásom van a másik simen (becsörög), vagy addig lekapcsol?
üdv.T
-
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #166 üzenetére
Most nézem.. iszonyatosan be lehettem állva amikor írtam...
akkor mégegyszer:
Szóval, sikerült root-olni az Acatel 918D telót az alábbi módon:
1. A progi ami kell: SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse.zip
2. kitömörítés valahova: pl.: C:\SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse\
3. telót debug módba kell kapcsolni: beállítások -> alkalmazások -> Alkamazásfejlesztés -> USB hibakeresés (ide pipa) CSAK IDE... a többi ne legyen bepipálva!
4. usb csatakoztatás.. driver: ..\SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse\Drivers\android_winusb.inf
itt kiválasztani az "Android ADB interface"-t. (lehet, hogy nem kell megadni neki drivert, mert a progi megtalálja induláskor...ésén azért ezt megtettem...)
5. progi indítása:
..\SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse\SuperOneClick.exe
- bejön, hogy donate-ljük.. majd később..
- sok helyen azt írják, hogy ki kell kapcsolni a telefont... én nem tettem… bekapcsolt állapotban volt végig.
- nyomjunk rá a Root gombra.
- megtalálja a telót. (tulajdonképpen ha az5-ös4-es lépés kimarad, itt megtalálja mint ismeretlen eszköz -!itt az összes ismeretlen eszközre rákérdez!- és rápróbálja a drivert..)
- elkezd dolgozni... megkérdez pár dolgot.. (pl.: hogy csinálhat-e BusiBoxot meg ilyenek.. csináljon...)
- mindent fogadjunk el...
- és kész a root-olás.még annyit, hogy ha úgy látjátok, hogy lefagy (a progi nem válaszol), ne essetek kétségbe.. várjatok! (mondjuk 10 perc után már gyanús... akkor ár nem fog menni... kikapcs és try again..)
-
imiadmin
őstag
válasz
Mikuland #165 üzenetére
Sziasztok,
egy kicsit el vagyok keseredve, hogy szinte senkinek sem sikerül a leírás alapján megcsinálni...
itt azt akartam írni, hogy amikor rádugod a telót a gépre, kéri a drivert, de nem szükséges megadni neki, mert a progi induláskor végignézi a driver néllküli eszközöket és megkérdezi, hogy az az eszköz amit talált, az-e a teló... és ha igent mondasz, felrakja a drivert...
de inkább adjátok meg a drivert az első csatlakozáskor... én is ezt tettem...
ha gondolja valaki akinek nem megy, TeamViewerrel rá tudok nézni és megcsinálni együtt...
-
Mikuland
tag
válasz
imiadmin #163 üzenetére
Helló!
"4. usb csatakoztatás.. driver: ..\SuperOneClickv2.3.3-ShortFuse\Drivers\android_winusb.inf
itt kiválasztani az "Android ADB interface"-t. (lehet, hogy nem kell megadni neki drivert, mert a progi megtalálja induláskor... és azért ezt megtettem...)"
Ezt nem értem, hogy kellene? Lehet, hogy ezen bukik a rootolásom?
Meg azon, hogy luzer-júzer vagyok? -
Mikuland
tag
Nos N.Gábor jóvoltából Én is megkaptam eme kicsikét. Ezt itt is köszönöm szépen!
Amint beüzemeltem neki is estem a rootolásnak, de sikertelenül, mert a 7.-ik lépésnél elakad akár mit csinálok.
Win 7 van a laptopon, elvileg a driverek is fent, de nem müxik...
Ezen kívül egész kellemes a teló, így újra droidozva. Már egy Pulse-on gyakoroltam rég, most megint elmerülhetek a testreszabás rejtelmeiben.... -
szabekala
tag
válasz
fornettisuti #160 üzenetére
Szóval nekem is pont ezt csinálja a nyüves
Akkor biztos az xp-vel ven a baj.
-
f8enter
aktív tag
válasz
fornettisuti #160 üzenetére
Debug mód be, driver jónak tűnik, adminnak admin vagyok. Igazán nem értem, mi a baj...
-
f8enter
aktív tag
válasz
fornettisuti #158 üzenetére
Laptoprol probaltam, masik portot is néztem, de semmi. Factory reset --> root --> semmi
-
-
szabekala
tag
válasz
fornettisuti #148 üzenetére
Köszi, gondoltam... xp-vel próbálta valaki, hogy sikerült-e vagy mi a stájzli, velem van a baj?
Három xp-s gépen is próbáltam... Lehet hogy particionálok egy win8-at ha ez a gond -
f8enter
aktív tag
válasz
fornettisuti #148 üzenetére
A BUILD szám Nálad mi?
A v23AAE0-t nem sikerült rootolnom... -
imiadmin
őstag
hát.. én sem hittem benne.... de bementem a teszkóba és 1500HUF-ért vettem egyet... bármit megtart amit hozzányomsz.. egy kisebb erőt kell kifejteni amikor rányomod és kész.. (láttam olyan videót, hogy a teló hátlapjt leszakította amikor le akarták szedni róla..)
persze nem mindegy, hogy milyen kialakítású a műszerfal ahova rakod, mert ha nem tudod a telót jól felfektetni hogy mindenhol hozzáérjen a cuccoshoz (pl.:a kamera kiáll a hátlapból), akkor bizony leeshet..
-
imiadmin
őstag
vagy két napja
szívok a swap
beállítással...
erre azért lenne szükség, hogy ki lehessen terjeszteni a RAM méretét az SD kártyára...
(ehhez kell egy újabb partíció az SD kártyán amit swap-ként kell létrehozni, majd aktiválni)minden megvan már hozzá, de nem akar működni... sajnos az a helyzet, hogy a 918D kernelében ki van kapcsolva a SWAP support...
újra kéne fordítani a kernelt úgy, hogy ez be legyen kapcsolva....
szükség lenne egy linux guru-ra, aki meg tudja mondani, hogy hogyan lehetne ezt megcsinálni..
-
imiadmin
őstag
Arra figyelj, hogy a tartó oldalt befogó "pofái" hol tartanak, mert ennek a telónak az usb csatija oldalt van (mondjuk ez bringánál nem releváns)!
Ezért vettem én egy nano holder-t a kocsiba..
-
FeZ...
aktív tag
Egyelőre kimondottan ehhez való tartót én nem találtam, de egy viszonylag jónak tűnő állíthatót igen. Persze egy céltartó jobb lenne gondolom. :-)
http://www.ebay.de/itm/KFZ-Halterung-360-schwenkbar-Alcatel-One-Touch-918D-OT-Halter-PKW-LKW-Auto-/310381968923?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6910643793597437614
-
FeZ...
aktív tag
válasz
fornettisuti #136 üzenetére
Köszi, akkor megszokom így. :-)
-
imiadmin
őstag
képzeljétek, ha felraktok egy sshdroid nevű progit, akkor úgy lehet használni a telót mintha egy linux szerver lenne... be lehet rá jelentkezni PUTTY-al... (ehhez is root jogok kellenek)
tök jó mókákat találtam hozzá... pl ki/be lehet kapcsolni a ledet ill. a home gomb megvilágítását meg ilyenek... nem is értem, hogy miért nem tudják ezt megtenni a missed call progik...
-
f8enter
aktív tag
A napokban én is belépek a klubban N.GABOR-nak köszönhetően, akinek ezúton is köszönet.
Autós HR tartót talált valaki esetleg a készülékhez? Nem univerzálisra, hanem erre készültre gondolok (kerékpárra kellene). -
imiadmin
őstag
válasz
fornettisuti #136 üzenetére
én is így használom...
egyébként meghinteli neked, hogy melyik sim-et használd... (Suggested)
ahogy tapasztaltam, megnézi, hogy melyik SIM-re érkezett hívásként a szám amit hívni akarsz ill. melyik SIM-ről hívtad utoljára...
persze ezt nem teszi meg akkor, ha még soha sem hívtad a számot... -
FeZ...
aktív tag
válasz
imiadmin #129 üzenetére
Úgy tettem, ahogy mondtad, és az újraindítás és telepítés után most valóban változott valami. :-)
Igazából nem tudom, hogy mennyire számít, de az előző Link2SD-t a Marketről szedtem le tegnap a barátnőmnél, nála van wifi. Most ezt valahonnan a netről túrtam, ez 1.5.5-ös verzió.
Ennél most ha rányomok az egyik alkalmazásra, 5 lehetőségem van: Launch, Manage, Reinstall, Uninstall és legalul a Create Link. Viszont nincsen olyan lehetőség, hogy sd kártyára másolás. A Create Link ezt megteszi maga ? -
modeart
tag
Sziasztok!
Már régóta vadászok egy jó mobilnetre is alkalmas dual simes telót, ráadásul annakidején az Alcateleket nagyon szerettem, így nagyon örültem hogy végre jön egy nem túl alap androidos (és ráadásul Alcatel!).
Eddig évek óta csak olvasója voltam a mobilarénás fórumnak, de csak azért regisztráltam most hogy NGábor segítségével hozzájussak egy ilyen telóhoz - ha még lehet.
Hűséges típus és Alcatel fan vagyok, nekem eddig 3 teló volt az életemben 1998 óta (Alcatel One Touch, Alcatel 502, SonyEricsson W880), az Alcák megvannak dobozban, a SE-ét most nyúzom de már nagyon hullik szét, úgyhogy a nyál összefutott a számban erre az Alcateles cuccra.
Amióta a kínaiak megvették a céget, elég gagyi telóik voltak, de én már nagyon várom hogy kitörjenek a bóvliból és legyen megint elfogadható minőségű Alcateles mobil-széria!
-
FeZ...
aktív tag
válasz
imiadmin #119 üzenetére
Megpróbáltam áttenni egy alkalmazást az sd kártyára és nem reklamált, azt írta, hogy sikerült. Ettől függetlenül alatta meg oda van írva, hogy ellenőrizzem, hogy van-e 2 partícióm és legalul a Link létrehozása és a Link eltávolítása gombok nem működnek.
Hogyan / hol tudom leellenőrizni, hogy valóban áttette-e a kártyára az alkalmazást ?Köszi. :-)
-
FeZ...
aktív tag
válasz
imiadmin #100 üzenetére
Nos, megcsináltam a root-olást. Menet közben volt egy kis zavar, de nem sikerült elrontanom. :-)
A Terminal Emulatorban ellenőriztem is.
Viszont a Particionáló progival megcsináltam a második particiót, primary mindkettő, látszik is szépen a progiban (természetesen Apply után) viszont a telcsiben a Link2SD ha egy alkalmazásra rányomok, azt írja ki, hogy nem látja a 2. particiót.
Mit rontottam el ? (FAT32-es lett a 2. particio.) -
imiadmin
őstag
semmi gond... én már kijártam az ösvényt..
kell hozzá egy prarticionáló progi... Én a EASEUS Partition Master 9.1.0 Server Edition progit használom... azzal át tudod méretezni a meglévő particiót és tudsz létrehozni egy új másodikat is...ez is elsődleges legyen és FAT vagy FAT32... Én is próbáltam ext2 és ext3 particióval, de a Link2SD azt mondta, hogy a teló nem támogatja csak a FAT/FAT32 particiót... (véleményem szerint is érdekes, de csak így működik..)
-
N.GÁBOR
aktív tag
-
solarix45
senior tag
válasz
imiadmin #105 üzenetére
Csicsás
.
Ugyan én csak tableten használom, de nekem a Zeam Launcher jött be. Egyszerű, nagyon kis erőforrásigénnyel.
-
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #104 üzenetére
fetöltöttem az indavideo.hu-ra... Alcatel 918D SPB Shell 3D v1.5.3 néven. nézzétek meg...
A minőségért bocs.. ez a fényképezőgép volt kéznél...
-
imiadmin
őstag
Felraktam rá a SPB Shell 3D v1.5.3 cuccot...
egy álom..
komolyan... könybe lábadt a szemem.... felkamerázom és felrakom a jutyubra...
úgy fut rajta mint a nagyokon...
-
imiadmin
őstag
válasz
atterodevice #102 üzenetére
Üdv a klubban!
kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő után lesz szükséged a root-olásra..
-
atterodevice
csendes tag
Én is csatlakozok a klubhoz.
N.GÁBOR jóvoltából ma érkezett meg a készülék.
Bár nekem nincs összehasonlítási alapom, mert ez az első Androidos készülékem.
De az eddigi ismerkedés alapján nagyon bejön.
Majd hétvégén jobban elmerülök a használatában... -
imiadmin
őstag
válasz
fornettisuti #99 üzenetére
1. lépés: rootolás
2. lépés SD kártya átparticionálása és egy új második elsődleges partició létrehozása ( pl.: 2GB-os FAT mert ext2/3-at nem támogat a teló)
3. Link2SD telepítése + root jog megadása majd restart
4. linkelés... -
fornettisuti
veterán
Hol éspervagy hogy lehet beállítani, hogy csak az SD kártyára telepitse az appokat?
Elfogyott a belső memória... -
imiadmin
őstag
válasz
fornettisuti #96 üzenetére
Az FDN arra van, hogy csak az előre beállított számokat lehessen hívni.... tipikusan gyereknek vagy "vándorló" ügyeleti készülékekbe szokták beállítani...
Lehet, hogy a NoLed tökéletes a célra, de nekem nem jött be... izlések és pofonok..
nem fogunk összeveszni...
-
solarix45
senior tag
Kis infó: kérdeztem az Alcatelt, de nem tudták megmondani, pontosan mikor lesz kapható Magyarországon a telefon. Azt mondták, hogy a helyi TMS (The Mobile Store) boltokban érdeklődjünk, csak hát itt ilyen ugye nincs..
Viszont rákérdeztem a szervizre is (főleg a kintről rendelőknek lehet fontos).
Ők a szerviz partnerek: http://www.tmx.hu/szervizpontok.html -
Villy
tag
válasz
fornettisuti #93 üzenetére
Ez tetszik, köszi az infót.
-
Villy
tag
Sziasztok!
Most tervezem én is beszerezni egy telefont N.GÁBOR közreműködésével, de lenne előtte egy kérdésem a névjegyzékkel kapcsolatban.
Megoldható az valahogy, hogy a két SIM-hez tartozó névjegyeket külön kezelje, mert nem szeretném a céges és privát neveket vegyíteni.
Előre is köszi!
Üdv.:
Villy -
N.GÁBOR
aktív tag
bgnrlszl: Telepítés után kiírja, hogy nem kompatibilis valami, de működik. Épp az előbb is használtam. Egyszer volt olyan tapasztalatom mintha lefagyott volna, de beszéltem a másik féllel, csak a hívás megszüntetéséig inaktív maradt a képernyő. Ahogy letettük jó lett, de ez csak egyszer fordult elő.
Üdv
-
imiadmin
őstag
válasz
fornettisuti #86 üzenetére
fix hívószámok... hát ez nem az... ott valami FDN-t lehet engedélyezni ami PIN2 kódot kér...
a noLed alkalmazást próbátam már, de nekem nem jött be... tulajdonképpen ha volt nem fogadott hívás vagy SMS, bekapcsolja a képernyőt és folyamatosan használja... szerintem ez többet fogyaszt mint az, amelyik 30mp-enként felvillantja... ja, és nem kel hozzá root...
Arra jutottam, ha már van fizikailag notify led a készüléken, írok az Alcatelnek, hátha a következő frissítésbe berakja ezt a "tudást"...
-
fornettisuti
veterán
tudtok ajánlani hatásos egyszerü widgetes program monitort/task managert, ami kilövi a nem használt de még háttérben megbuvo progikat?
-
bgnrlszl
csendes tag
Most, hogy egyre többen beszereztetek egy-egy példányt, melyikőtök kapható egy Skype-tesztre a gépen? A neten sokféle dolog jelent meg róla (nem települ, települ, de nem indul, stb.), és szeretnék tisztán látni, mielőtt döntök... Előre is köszi!
-
fornettisuti
veterán
szerintem ez lenne az:
beállitások/hivásbeállitások/other settings/fix hívószámok->sim1,sim2más:
a ledes értesítésre én galaxy s -en a "no led" alkalmazást használtam, tökéletesen működött.
légyszíves probáld ki a rootolt kütyüdön, működik-e. én még nem rootoltam az enyém. -
imiadmin
őstag
válasz
fornettisuti #83 üzenetére
te hol találtad meg a 3.-as kérdéshez a beállítást? én nem találom..
-
imiadmin
őstag
válasz
fornettisuti #83 üzenetére
sajna nem találtam olyan -a led villogtatására való- alkalmazást, ami ennek a telónak a led-jét használni tudja sms-nél ill. nem fogadott hívásokor...
futottam vele pár kört és kipróbáltam vagy 10-et.. többek közt ezért root-oltam meg a telót, de sajna nem műkötött egyik sem.
A probléma megoldására -kis kompromisszummal- a 'Missed Call SMS Alert Pro' progit használom. Igaz ez nem a státusz ledet villogtatja hanem a képernyőt, de pont megfelel az elvárásomnak. (természetesen be lehet állítani, hogy milyen időközönként tegye hangal és rezgéssel kombináláva...)
-
fornettisuti
veterán
válasz
cossie023 #82 üzenetére
Szia!
Még csak ma érkezett a kicsike, de ami fix:
1.: akkutöltésnél kéken világit, msn (ebuddy) uj üzenet érkezésekor tud világítani.
nemfogadott hivásnál sajnos nem jelzett (lehet el kell telni egy bizonyos időnek, hogy jelezzen), sms-t nem tudom.
2.: ilyet konkrétan nem használok, esemény beállitást és ismétlődő emlékeztetőt találtam benne. talán marketen van olyan, amit keresel.
3.: be lehet állitani számot simre
4.: a hang szerintem jó (bár anno az sgs hangminősége szebb)
5.: sgs-t használtam egy évig, ahhoz szoktam, ott nagyobbak a virtuális gombok, ez pici ahhoz képest.A többiek, majd kijavitanak, ha szükséges...
-
cossie023
csendes tag
válasz
fornettisuti #80 üzenetére
Szia!
mint legfrissebb tagja a klubnak...
Szeretnék kérdezni pár megoldást, ami miatt nagyon hajlok arra, hogy lecseréljem a Samsung C6712-emet eme termékre.
- Az állapot jelző led jelzi az érkezett üzeneteket és a nem fogadott hívásokat?
- A naptárhoz van olyan nézet vagy widget, amivel a készenléti képernyőre ki lehet rakni és látszik, hogy melyik napra van beállított esemény?
- Tényleg be lehet állítani egy-egy számot, hogy fixen egy adott kártyáról hívjon függetlenül az alapértelmezett kártya?
- Mennyire jó a telefon hangja, tisztán érthető benne a másik fél, sajna néha ezt szúrják el a gyártók, pedig alapjában véve telefonokról beszélünk!
- írtad, hogy félregépeltél. Ez mennyire gáz, mert a jelenlegi samsungomnak is az a baja, hogy a virtuális billentyűzeten szenvedés tud lenni egy-egy sms-t megírni...Köszi a válaszokat előre is!
Üdv: cossie
-
imiadmin
őstag
válasz
fornettisuti #80 üzenetére
Üdv a klubban..
állítsd feljebb a fényerőt.. akkor szinte 0 a betekintési szög..
(bár akkor jobban eszi az akksit)
root-old 1000-el, mert hamar eléred a korlátait...
-
fornettisuti
veterán
N.GÁBOR közreműködésének köszönhetően
Első szubjektiv tapasztalataim:
+
(kis kezűeknek) remek dimenziók, tömeg
anyaghasználat
összeszerelési minőség
hardverhez remekül optimalizált android (romfüggő 2.3.x)
állapotjelző led (ez még a galaxy s-ben sincs)
userbarát beállitási lehetőségek mindkét simet, wifi hálozatot illetően (wps gomb)
gyári memokártya
adatkábel
ár/érték arány-
kijelző betekintési szögePár óra tapicskolás után diohéjban ennyi; pozitivan csalodtam, a kütyüt illetően, van ami nem tetszik (félre gépelés), de az az android sara nem a hardveré.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Eddig itt Ausztriában is csak feketével találkoztam. Lett volna igény eltérő színűre, de sehol nem találtuk olyat, csak a sima, nem cserélhetős fekete modellt. Persze ez a többségnem nem hátrány, de ahogy Te is mondtad, azért van igény a színesebb megjelenésű készülékekre is.
-
jakovlev
csendes tag
Végre egy teló ami tényleg bejön! Persze sok ilyen van, hisz Dunát lehetne rekeszteni az okostelókból, viszont azoknak az ára nem tetszett igazán.
Gondolkozom én is, hogy hozassak-e egyet külföldről, de a garancia miatt talán megvárom az itthoni forgalmazást. Lehet, hogy jobb döntés, még ha pár ezerrel drágább is... -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
A 918D root-olását már a dual sim-es topicban megosztottam... itt találjátok:
Üdv
Imi -
oneiros
tag
Nem meglepő,hogy ilyen jól szerepel, a Mediatek platformjában van potenciál, csak ki kell hozni belőle.
Ugyanezekkel a specifikációkkal a Lenovo A60 valamivel drágább(170$), szóval az ára is rendben van, már csak valamelyik szolgáltatónak rá kéne harapni. -
tzsolesz
nagyúr
Vazz, még csak olvastam a cikket. Nekem kifejezetten tetszik. de hogy a fenébe megy olyan simán mint kés a vajban egy 650Mhz-es procival?
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Mivel egyre többen érdeklődtetek aziránt, hogy tudunk-e ilyen készüléket még hozni, ezért csináltam egy apróhirdetést. Remélhetőleg ott minden információt megtaláltok.
Üdv
Gábor -
N.GÁBOR
aktív tag
Valóban, mi 99 EUR-ért vettük. Még maradtak függő kérdések itt a topicban ugyanis kezdő vagyok, de 8 nap elteltével is nagyon tetszik. Az első benyomások nagyon jók, majd igyekszem még írni róla.
Sajnos 99-ért már nincsen, ugyanis azóta akartunk mégegyet venni (elfogyott), de ezt már csak 129-ért tudtuk megtenni a Saturnban. (Egy kollégának a fórumról)
Ezekszerint most újra van Náluk és épp 119-ért.
-
solarix45
senior tag
http://www.mediamarkt.at/mcs/catentry/OT-918D-BLACK,10255,123511,256643.html
Sajna nem szállítanak Magyarországra. Remélem, itthon nem lesz drágább a cucc!
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
minifoximaxi #62 üzenetére
Holnaptól már azt hiszem ketten leszünk akik tudunk segíteni, így talán gyorsabban megy a dolog.
minifoximaxi: Holnap igyekszem megnézni!szucsati: A vodás kártyámon van a mobilnet, az osztrákon egyelőre még nincs és wifi nincsen a lakásban, így ma már nem tudom megmondani. Holnap viszont ha nem felejtem el, mikor Kedvesemet viszem munkába, lehet, hogy a melóhelyén kitudom próbálni, hogy műkszik-e. Ha tudok valamit jelzek.
Üdv
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
solarix45 #60 üzenetére
Igen, én kérdeztem a skypot. Ez elég fontos lenne nekem mert így kintről olcsón tudnám hívni a hazaiakat ha épp úton vagyok és fontos a dolog.
Sajnos megnézni legelőbb vasárnap tudom, mert akkor tudok csak a net végett letölteni a marketből dolgokat.(Itt nincs wifink, mobilnet meg szintén még nincs az osztrák simemen)
Egyébként tartok tőle, hogy gond lesz vele, legalábbis többen panaszkodtak. Sebaj, a számtalan előnyös tulajdonsága mellett úgy voltam vele, ez a dolog belefér, de ha menne, az igazi hab lenne a tortán.
-
solarix45
senior tag
Köszönöm, hogy megnézted! Igazából amiért fontos a magyar nyelv, hogy ha már azon is rajta van, akkor már tényleg csak papírmunka kellhet ahhoz, hogy itt is kapható legyen.
Még megtennéd, hogy megnézed, a Skype megy-e rajta rendesen? Azt hiszem, pont te érdeklődtél e felől a másik topicban.
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
solarix45 #58 üzenetére
Rengeteg nyelv van benne, köztük a magyar is, pedig mi kint vettük. Emiatt gondolom ez nem feltétlenül az Alcatel érdeme inkább a 2.3-mas androidé. Bár lehet, hogy nem így van, de a lényeg, hogy sok nyelv közül választhatsz, köztük a magyar. Bár azért azt hozzá kell tenni, hogy kicsit hiányos a fordítás, van ami néha angol, de szerintem nem zavaró.
Üdv
-
Wilbury
csendes tag
Na végre valamelyik ismertebb gyártó is meglátta az MTK6573 chipset ár/érték arányát!
Jómagam 2 hónapja nyüstölök egyet (B63M) ezzel a vassal, és csak azt bánom miért nem vettem meg előbb.
A türelmesebb vásárlóknak lehet hír, hogy éppen a napokban jön ki az MTK a legújabb chipsettel (MTK6575) ami nem lesz sokkal drágább, viszont annál pattanósabb.
Amúgy a chipset titka abban rejlik, hogy a médiaproci (PWR531) folyamatosan besegít a főprocesszornak, kvázi dual core üzemmódban. -
Zlika
aktív tag
Csak én látok design-ban nagy hasonlóságot a HTC Wildfire S-el?
-
N.GÁBOR
aktív tag
szucsati, smirdex
Még nem tudom a pontos válaszokat, de amit tudok azt írom.
1. Ha a híváslistából hívsz, akkor a következő történik: Ha például hívnak a sim 2-őn, akkor a hívásindítás előtt megkérdi, hogy melyikről, de javasolja a sim 2-őt. Szerintem ez baráti.
2. A telefonkönyvben simhez lehet rendelni a számokat
3. A kártyák menet közben deaktiválhatóak, tetszés szerintAmire nem válaszoltam az még folyamatban van.
-
solarix45
senior tag
Hát a teljesség igénye nélkül:
- letilthatók-e menet közben a SIM kártyák (pl ha nem akarom, hogy a céges számon elérhető legyek)?
- külön csengő/sms hang beállítható a kártyákhoz?De ami igazán érdekel:
- A telefonkönyvben be lehet-e állítani, hogy melyik számot/embert melyik kártyáról hívja?
- Ha kapok egy hívást, sms-t, akkor ha visszahívom / válaszolok, alapértelmezett lesz-e az, ahova a hívás érkezett?Így elsőre ennyi
-
OneTouch
csendes tag
A Média Markt és Saturn polcaira kerülhet kb. Március végétől. Szóval húsvétra pont itt lesz.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap megvettük ezt a masinát Kedvesemmel a mediamarkt-ban Grazban. Már eddig is szemeztem vele, de nem találtam róla tesztet így kicsit vártam. Rusi írása csak megerősített, így elmentünk megvenni. Arra készültünk, hogy 130 EUR mint a Saturnban, de megdöbbentem mikor megláttam az árát. Emberek, 100 EUR-ra le volt akciózva, az kb 29 000 Ft!
Ez az első androidos telefonom, sőt az első okostelefonom, így még szoknom kell. Az első benyomások azonban nagyon jók!
Külső: Tetszik a formája, és szerintem jól össze van rakva. Lehet, hogy az eltérő hátlapok eltérő minőségűek mert az illesztésekre és az anyaghasználatra nagyon allergiás vagyok. Rusi sem írt rosszat, de ez a fekete példány, talán az eddigi legjobban összerakott telefonom! Nagyon pöpec, és amit talán a legjobb az egészben, hogy olyan az egész hátlap anyaga mint az x10 mini pronak. Amolyan selymes-gumis tapintású műanyag, profi.
Belső: Ahogy Rusi is írta, feltünően gyors, még nem tudtam akadásra bírni. Egyszerűen nem hiszem el! A dual simes megoldást is szuperül integrálták. Még nem ismertem ki teljesen, de lehet kérni, hogy minden hívás előtt rákérdezzen magától, hogy melyikről szeretnéd hívni. A simeket ellehet nevezni ami hatalmas segítség, ráadásul színeket is kapnak, ami visszaköszön a tárcsázóképernyő árnyalataiban. Szerintem ez is sokat segít.
Amit még kiemelnék: Nekem azért kellett mert van egy osztrák és egy magyar számom. Az elnevezés és a színek párosítása után ugyan egyértelmű, hogy melyikről akarok hívni, de kipróbáltam, hogy mi van, ha direkt elrontom és idekint a vodásról akarok hívni. Megkérdezi, hogy tuti ezt akarom-e hisz ez a kártya épp romingol, nem lenne-e jobb a másik. Persze, hogy jobb lenne! Lehet, hogy ezek alapdolgok, de nekem nagyon tetszik. Mindezt 100 EUR-ért. Persze az eredeti ára 130 EUR, de azt sem sajnáltam volna rá.Ha bárkinek van kérdése szívesen válaszolok, de lehet, hogy csak lassan, mert eltart egy ideig amíg megszokom az "okostelefonok világát"
PeMi#13: Ausztriában a mediamarkt-ban és a saturnban kapható. Elvileg mind a két helyen 130 EUR. de mi épp tegnap vettük és csak 100 EUR volt.
Üdv
Gábor -
Rusi
senior tag
válasz
solarix45 #47 üzenetére
Milyen információra vagy kíváncsi? Mindkét kártyáról, illetve kártyára lehet másolni, áthelyezni, mindkettőnél mutatja a rajta lévő kontaktokat. Híváslistában lehet szűrni mindkét SIM-re, persze mindenhol jelzi, melyiken történt a forgalom. Ugyanígy SMS-nél a küldés előtt egyetlen gombbal lehet választani, de a beállítások között meg is adható, hogy hívásra, üzenetre, adatforgalomra melyik legyen az elsődleges kártya és akkor alapból arról küldi (de ekkor is kiválaszthatod a másik kártyát, ha épp az kell).
-
PeMi#13
csendes tag
Nincs tippje valakinek, hogy itthon (vagy max. EU-ban) hol lehetne beszerezni ezt a gépet?
-
Recon666
Közösségépítő
Sebes a kicsike és jó árban is adják.
-
solarix45
senior tag
A SIM-ek és kontaktok kezeléséről nem kaphatnánk kicsit több infót? Pont az a gyenge pontja a legtöbb dual simes telefonnak.
-
Dreimus
senior tag
Jó teszt (március végén majd pár helyen lehet is majd kapni és nem is lesz túl drága sem.)
-
hemaka
nagyúr
jóféle
-
rep3at
őstag
Le a kalappal, az Alcatel mostanában igencsak összekapta magát. Szorítok nekik.
-
LEFTHORSE1
őstag
A arcfelismerés lényege hogy akkor exponáljon (és esetleg oda fókuszáljon) mikor a személy vagy személyek arca mosolyra derűl, esetleg a csukott szemet is elkerüli a szoftver, tehát ha mosolyfelismerésre állitod a kamerát, az addig nem fotóz amíg mosolygós arcot nem lát
-
powergoku
tag
Hát igen megint csak gratulálni tudok nekik.
-
mark77
tag
válasz
Neurotoxin #40 üzenetére
Átfogalmazva: bika hardverre rátolni a droidot nem nagy kunszt. Olcsóbb, gyengébb rendszerre optimalizálni már kicsit munkásabb.
-
neorow1
aktív tag
Most vagy az MTK talált el valamit ezzel a procival, vagy az Alcateles srácok leültek egy kicsit optimalizálni, de az eredmény elég komoly. A többi gyártó tanulhatna tőlük.
-
nincsisbéla
aktív tag
Meglepően jó!
-
gybazsi
senior tag
Ez most egész jól összejött az Alcatelnek. És végre nem nem az SPB féle felületet húzták rá a rendszerre (gondolom a hardver miatt, de nekem jobban tetszik ez az egyszerűbb felület).
-
mark77
tag
Őszintén? Ki nem sz.. le a mobicégeket? Már elnézést.
A gyári független mobilokra is húzzák a szájukat.
Apropó piaci rés, már említésre került, hogy milyen jó lehetne egy céges előfizetés mellé magán elfizetést adni az embernek? Egy mobilban. ..na mindegyA MediaMarkt, Saturn és hasonlókban biztosan fellelhető lesz.
-
N.GÁBOR
aktív tag
-
atike
nagyúr
Nocsak. Mikor lesz ez forgalomban itthon? És ki fogja forgalmazni? Szerintem az asszonynak pont tökéletes lenne...
-
nXu
tag
Mi baja van mindenkinek a TouchPallal? Nekem nagyon bejön pedig
-
Maateeo
aktív tag
Szépen összerakott, jó koncepciójú mobil, és manapság a cserélhető elő-hátlap sem túl gyakori! Mint ha kezdene feltámadni az Alcatel, hajrá, csak így tovább
-
ducsidu
senior tag
Korrekt cucc lett
Durva,hogy milyen gyors
-
nicu71
addikt
ha most kéne egy olcsó androidos kétkártyás,akkor símán kellene/
de nem kell -
Még a végén számolni kell az alcatellel?
-
Apika
addikt
Egészen remek darab sikeredett belőle...
-
Telomanikus
senior tag
Fejlődnek a kétkártyás készülékek. Már csak egy jó kamera kéne.
-
aljuzer45
csendes tag
Hm szolid a tudása,viszont 2 SIM van,ha árban annyi mit a HUAWEI IdeosX3(U8510) mely harmat gyengén muzsikál,s közös a Proci itt is 600Mhz-es akkor ez jobb vétel,Ár-Érték kategoriában,Minden pénztárca kérdése,igények mit-mire bár lehet "Flash Player" itt sem mükszi.
-
expander
senior tag
mosolyfelismeres. annak nem az a lenyege, hogy felismeri a mosolygo arcokat, es oda fokuszal ? ez elegge lehetetlennek tünik fixfokusszal. de legalabb beleirtak, mert jol cseng a neve !
-
osztraksajt
őstag
Nahát, tényleg nagyon jó a sebessége, remekül optimalizálták.
Valahogy nem a 600Mhz-es Pulseomra emlékeztet.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Rusi: Nem tudom, hogy még Nálad van-e a telefon, de ha igen, és időd engedi akkor légyszi próbáld meg, hogy felmegy-e rá a skype és működik-e rendesen a GPS.
A skypra elég sokan panaszkodtak külföldi oldalakon, hogy vmi miatt nem akar menni.
Előre is köszi.
Üdv
-
N.GÁBOR
aktív tag
Rusi, nagyon köszönöm a tesztet!
Már jó ideje keresek két simes androidos telefont, de sokáig nem találtam elérhető áru normális kütyüt. Múltkor a saturnban sétálva láttam 130 eur-ért (aztán a médiában 100 ért, de már ott is 130) és nagyon megtetszett. Nyomogattam, pöpec volt, gyors ahogy Te is írtad, de nem találtam tesztet, anélkül meg nem akartam megvenni. Hát most itt a teszt, köszönöm
Nagyon jó kis teló!
-
Psytech
őstag
Ez is jó lett az Alcateltől, ebben reménykedtem
Az OT-995-t is nagyon eltalálták (engem az is meggyőzött az ár/érték arányával), ez is tetszetős lett! A teszt is tényleg igen jóra sikeredett, köszönjük!
-
amanoba
őstag
kellemes a telefon is, valami ilyet vártam, örülök, hogy így összehozta az alca.
Rusi, a teszt és videó is király: szerintem te írod az oldalon a legelfogulatlanabb teszteket, nem kapkodsz a videóban össze-vissza, általában kitérsz a nekem fontos részletekre. Régebben többször szerepeltek ugyanazok a témák ( házak, tűzcsap, villanypózna) a tesztfotóidon (mint Bognál a cipő), így könnyebb volt azokat összehasonlítani, ezt viszont hiányolom..
-
foxymaci
senior tag
ez igen jofele lett grat alcatel
-
BloodRay
veterán
Tényleg meglepően korrektnek tűnik sebességre.
-
AS
félisten
Ilyen CPU val tényleg gyors
-
JanFe
aktív tag
Egesz jol sikerult
-
szumoo
senior tag
Nagyon bejön, jó kis teló!
-
sprinter24
aktív tag
Az igen! 14,4 Mbit/s letöltési és 5,76 Mbit/s
feltöltési sebesség !?!?
Az én HTC ICS-em produkálja ugyan ezt ! -
Nagyon jó lett, amilyet vártam.
Mielőbb legyen elérhető is...
-
knyitogato
őstag
Huhh ez nagyon bejövős...végre egy értékelhető kétkártyás droid. S2-t persze nem cserélném le, de nagyon praktikus lenne...
-
hito
nagyúr
Nagyon barátságos kis jószág!
-
Rover623
félisten
Noha a szintetikus tesztekben szerény számokat látunk,
Nagyon...annyira szerényeket, hogy semilyeneket...
Kicsit korán került ki a teszt, nem...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest