Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
A Lenovo is kínai, de legalább ismertebb márka, mint a FET.
És mint az utóbbi 5 évben kiderült, a FET eltűnt a süllyesztőben.
Nyertem?Hanyagoljuk már ezt a témát, mert neki egy hsz-e volt 2 évvel ezelőtti témával kapcsolatban, a leoltásokat meg már nem bírom olvasni, annyi van.
(#104789) janaman01: íme a mikrofonod
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
gajdy
csendes tag
Sziasztok!
Pontosan 2 hete rendeltem pandawillről egy telefont, de még mindig processing felirat jön ki a rendelésnél, pedig van raktárukon elvileg. Először rendeltem tőlük, szóval nem tudom hogy megy ez itt, de gyanús hogy sürgetni kell őket. Valakinek hasonló tapasztalat/jó tanács? Mit érdemes ilyenkor írni nekik(pl paypal refound)? -
-
szpali
addikt
Itt van hozzá ez is:
http://hetivalasz.hu/itthon/mar-ezernyi-esetben-vegeztek-
vamkezelest-a-postai-forgalomban-54044iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Bertone Cabrio Z18XE
-
tibcsi99
csendes tag
Igen, valószínű, hogy ennek sem 2800 mAh a kapacitása. De nem lehet nagyon távol, mert óriási, 84,5*64*5 mm meretű.
Első benyomás alapján a használati idővel is meg vagyok elégedve. Olyan 8 órát húzta, félig feltöltött aksival (50-55%-on volt mikor beletettem, ahogy a csomagot kibontottam), és közben elég sokat ment a képernyője, mert minden kollégám meg akarta nézni és nem kevesen vagyunk...
Utánna pedig kártyás netet próbáltam beállítani legalább egy órán keresztül, mert csak az előfizetéses APN-et tudta a telefon, és minden neten található APN infó ősrégi volt.Az első töltésnél vagyok most. Egy kicsit lassúnak tűnik...
Megmértem colos vonalzóval, tényleg 5,3" a képernyő átmérője (mondjuk a 134.62 mm helyett - amit a google alakított át milliméterré - csak kb. 132 millimétert mértem a vonalzóval). A netes források alapján inkább olyan 5,2"-ra fogadtam volna...
[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
Én is kaptam ilyen mail-t:
My friend ,
How are you ?
Thanks for your order#12398 for MTK6575 Lenovo A750 (Russian Version) usd155.00$ at our shop amokbuy.com
You can pay now by paypal !
We will give you screen guard and leather case and silicone case and hard case for free !
Thanks !
B.RM&N
-
kofy
tag
Lenovo A750.
- Mivel rootolva kaptam a telót, így arra nem volt gond, de a kolléga által belinkelt német oldal (ColonelZAP) tartalmaz egy jó videót, ahol a rootolás pikkpakk megcsinálható.
- A marketet és a google szolgáltatásokat nekem is fel kellett tennem, úgy csináltam, ahogy a videón is látható.
- Idegesített a sok kínai app. Fogtam a Mobileuncle toolst, és megnéztem milyen programok voltak installálva. A Woostore, 116114, meg ilyesmi appokat egyszerűen kitöröltem. A teló nem őrült meg tőle. A főképernyőn lévő Wo3G-t is hasonló módon tüntettem el, ezt követően tudtam betenni helyébe mást.
- Szoktam futni, ehhez a Runkeeper app-ot használom. A Market nem látta, ha letöltöttem, apk-ból sem lehetett telepíteni. Az ok: hiányzott három fájl, ami a network locationt engedi megosztani külső programokkal. Ezt kellett betennem manuálisan az ES file explorerrel, és megfelelő jogokat beállítani. Ezt követően elindult a program.
- Az ICS-t még nem tettem fel, egyelőre várok, mert a tapasztalatok vegyesek. Sok dolog még bizonytalanul működik (hívó fél azonosítás, network location, APN beállítások). Ha lesz stabilabb verzió, felteszem, nem hajt a tatárFontos: minden flashelés előtt IMEI mentés!!! Sokaknak elszállt frissítés közben!
Egy holland srác csinál ROM-okat az XDA-n. Íme a topik: [link]
-
beers
addikt
Jól mondod, ma mást sem néztem még, mint az orosz és kínai oldalakat.... !
Lehet, hogy nyitni kellene egy külön topicot a telefonnak!
Kíváncsi lennék, pl. hogy lehet a romból a felesleges appokat eltávolítani,root-olni,gmail appokat belőni,clockworkmod recovery vagy valami hasonló működik-e, stb...!
Eddig ezeket találtam, ami ér is valamit:
1.
2.
A legújabb gyári és orosz mókolt rom már megvan.
A vaterán mintha láttam volna magyar nyelvűt is, bár ezt senki sem látta még.....
Innen letölthető, amit már sikerül összegyűjtögetnem a nap folyamán![ Szerkesztve ]
M&N
-
gtr323
tag
Orosz Lenovo A750 fórum
Célszerű angolra fordítani, hacsak nem megy a cirillbetűs nyelv.[ Szerkesztve ]
-
Timecon
csendes tag
..ha belépsz az oldalra Merimobiles a saját menüben a rendeléseknél látnod kell amit rendeltél,megnézheted a státuszát, ha ezt látod Shipped akkor már feladták a csomit,és ilyenkor emailben küldenek egy értesítőt ami tartalmazza a tracking számot is....ha A státusz processing,paid/unshipped,packing stb akkor még feldolgozás alatt van a rendelésed.
[ Szerkesztve ]
-
gtr323
tag
A tr. számot kérjed, ha a esetleg a kiskínai elfelejtette a nagy kapkodásban elküldeni. Ha így sem kapsz, nagyobb lesz az izgalom!
A fizetős ROM-ot természetesen meg lehet osztani egymás között. Javaslom, vedd meg és minden további érdeklődőnek egy virtuális sörért add oda, köztük nekem is.
A ruszki romokról sehol nem olvastam rosszakat, sőt, nagyon sok ember hálás ezekért. -
kofy
tag
Azt nem értem, hogy honnan derül ki, ha pl. lesz rá magyar nyelv?
Az etotalk-os fiúk/lányok megcsinálják/megcsináltatják. Nincs köze a lenovo terméktámogatásához.
Miért nincs a Lenovo telefonoknak terméktámogatása a lenovo.com-on?
Van, de a lenovomobile.com-on, a kínai szekcióban. Mivel ezek hivatalosan belpiacos kínai telefonok, ezért nem lehet angol (vagy magyar) terméktámogatást várni.
Honnan lehet firmware-t frissíteni?
Innen-onnan, főleg kínai fórumokról, illetve van egy orosz fórum is. Pénzért az etotalk is odaadja a rootolt, nyelvekkel felturbózott ROM-ot. Bizonyára hivatalos ROM frissítés is lesz a lenovo oldalán (ahogy az A60-hoz is volt több), de az market nélküli lesz.
[ Szerkesztve ]
-
imiadmin
őstag
Hali,
mikor egyszerre megjelent indiában az y meg az Ace duos, majdnem rendeltem egyet...
aztán meglepődtem, hogy a normál ACE-hoz képest le lett butítva... és így már nem tűnt annyira jó választásnak 70e-ért... (kb. ennyibe jött volna be)És ha ugyanúgy kezeli a két sim-et mint a kistesója, akkor végképp felejtős...
-
indigo
aktív tag
Egy teszt tényleg jó lenne, mert az MT6575 képes 720p-ben felvenni videót és 8Mpixeles kamerát kezelni. Ezek egyike sem így van jelölve az ilyen oldalakon (etotalk, stb.). Szerintem egymástól másolják és halvány lila gőzük sincs, hogy mit.
Mondjuk nekem személy szerint egyik sem fontos a fentiek közül egy telefon esetében, de azért a pontosságot elvárom, hamár 300 dodót kérnek érte. -
-
baalco
tag
Összeségében meg vagyok vele elégedve. A proci sebessége nekem megfelel, szépen fut rajta minden. Egyedül a HSDPA "probléma", amit fel tudok hozni, mint negatív, de végülis működik és sztem csak én fogtam ki egy bug-os készüléket. Ha majd rászánom magam, akkor leadom szervízbe egy alapos átvizsgálásra. (voltam már bennt a Speedshopban, ott vettük észre a sráccal tök véletlenül, hogy a sim2-ben működik csak a HSDPA adatátvitel mód, holott gyárilag csak a sim1 foglalatban kéne működnie) Egyelőre nem zavar a dolog, hiszen tudok 3G-n netezni és ez a lényeg. És most már nehezen válnék meg tőle akár pár napra is.
Az akksi kb 1,5 napot bír. Erős használat mellett (telefon, 3G, wifi) este tölteni kell, de van, hogy 2 napot is kibír (ha este 60% körül van és éjszakára "Repülőre" állítom, akkor kihúzza a két napot.
A wifi is jól működik, a gps is könnyen talál jelet és stabil.
A fényképező nem rossz, de nyaralásra azért kell egy igazi fotómasina Ez inkább a "mindig kéznél van" célokra felel meg.Akinek dupla simes okosteló kell, annak bátran ajánlom, megbízhatóbb, mint a többi kínai csoda és nem mindegy az 1év magyar gari sem... az ára mondjuk nem alacsony, de számoljunk csak: 2db egykártyás közepes okosteló +
1 gps.... (najó közepes okosban van gps, akkor az nem jön hozzá), de nekem nem mindegy, hogy csak EGY telefon húzza a zsebem..hoppá, látom Tomosny megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
tomosny
csendes tag
Szia!
Én is Gigabyte-tot használok. Maga az android kezd tetszeni, igaz nokia után van pár dolog amit nem tudok megemészteni. Maga a telefon minőségre számomra gagyi. Hátlap nyöszörög folyamatosan. A hangminőség változik nem folyamatossan, mondjuk hívásonként. Gyári autó kihangosítóval használom, kritikán aluli hangminőség itt is, ezelötti telefonokkal semmi problémám nem volt. Persze vannak időszakok amikor tiszta a hangzás. Bluetooth néha kapcsolódik laptophoz autóhoz néha nem, ekkor bluetooth ki-be kapcs. Ez lehet egyedi hiba csak nálam jelentkezik. Várom én is a teszteket másoktól. Összeségében megérte, tetszik, h nem kell cipelnem két telefont. fagyás belassulás, eddig nem jeletkezett 3 hét alatt. Wifi, GPS hibátlan elég erős antennák vannak benne. Ha ilyet veszel mindenképpen úgy számolj, hogy max 1 napot bír. Nekem minden éjjel töltenem kell. Igaz blutooth folyamatossan bekapcsolva. kb 1-1,5 órát beszélek naponta. kb 1 óra net, (wifin, vagy hálózaton). Nekem is van, olyan mondjuk 30-40%-on van estére, de ebben az esetben is tölteni kell... Nyugodtan kérdez mire vagy kíváncsi szívessen kiprobálom megnézzem Neked.
-
Bitlisz
aktív tag
"elvileg egy jó darabig jó lesz"
Ezt én is remélemTölti, ha nem használom, de lassan, fél-1 óra alatt simán nyombele 10-15%-ot...de sajna a teló tud annyit fogyasztani, főleg bekapcsolt kijelző, wifi, vagy 3G mellett, hogy az 500mA-es töltő max szinten tartja, vagy csak lassítja a lemerülést.
[ Szerkesztve ]
-
baalco
tag
Én is úgy kértem el "pult alól" a 1345-öst kipróbálni, mert telefonon azt mondták előtte, hogy van bemutatódarab.
Első hirtelen benyomások: (vegyétek figyelembe, hogy első okostelefonom, úgyhogy összehasonlítási alapom nincs)- hangminőség mindkét sim-en kiváló oda-vissza
- gps első jelfogása kb 1perc volt, igaz az erkélyen álltam, nem mozogtam, mindenesetre bíztató
- kijelző jól látható, ma jobban megnézem napsütésben is, hogy mennyire használható, az automata fényerő működik, külső fénytől függően sötétül/világosodik
- érintéseket veszi szépen, még nekem kell megszokni, hogy érinteni, nem nyomni
- Android Market gond nélkül megy
- párosítás a Samsung bluetooth headsettel simán összejött
- wifi-t még nem próbáltam
- fényképező még nincs tesztelve, egy képet csináltam, az szépnek tűnt kicsiben
- Angry birds akadozás nélkül "repül"vannak persze negatívok is:
- előre telepített Sim Manager nem működik, a sim-ekről nem tudtam előcsalni a kontaktokat, így az outlook-ot szinkronizáltam az Android Managerrel (elég könnyen ment)
- úgy tűnik adatkapcsolat közben nem tud befutni hívás, foglaltat jelez a kártya és mivel szerintem csak dual standby, a másik nem elérhető - ezt még tesztelem, illetve hogy wifizés közben mi a helyzet, valamint hogy 2G vagy 3G függő-e, remélem csak beállítás kérdése...
fentiekre remélem rom frissítés vagy vmilyen android app ad megoldást (még nem vetettem bele magam az alkalmazások rengetegébe)
- apróság, de vkinek bosszantó lehet: a microUSB bemenete nincs lefedve, szabad a lyuk, itt koszolódhat, stb.
- hangerő gomb oldalt nem túl felhasználóbarát, alig lehet érezni, nem esik kézre telefonálás közben, így hívás közbeni hangerőszabályozás elég nehézkesEddig azt mondanám, hogy ha az adatkapcsolat alatti híváskezelést meg lehet oldani, akkor jó választás volt. Eddig ezt találtam, mint kritikus hiányosságot, de lehet hogy tényleg csak beállítás vagy szoftver kérdés..
Én is várom a javaslatokat, hogy miket nézzek meg, illetve ha vki rábukkan hasznos infóra telefonról, az is jöhet
-
baalco
tag
Ettől félek én is... Kérdés van-e türelmem megvárni vagy beleugrok egy Viewsonic V350-be... Az a baj, hogy külföldi fórumokon kapott hideget-meleget is a V350..
De a G1345 800Mhz-e nem hangzik rosszul és az akksi is jobbnak tűnik, mint az előző Gsmart -oké. Pffff, nehéz döntés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest