- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
Nekem volt 4,3colos kijelzős telóm, zsebben nem fogod tudni hordani, kényelmetlen. És folyton azon aggódhatsz hogy vajon mikor feledkezel meg róla-és ülsz le mondjuk ha farmernadrág van rajtad, aztán meg reccs....
Esetleg vehetsz olyan mobiltartót ami karabineres megoldású, és azt rögzíted a nadrágodhoz. A zp100-as teló megvételén én is gondolkodtam elég sokig, aztán úgy döntöttem, hogy ha már a zsebemben nem fogom tudni hordani a telefont, akkor jó lesz nekem egy 5colos kijelzővel szerelt készülék is. -
hungobungo
senior tag
Az előttem szólókhoz csatlakozva, nem olyan nagy ám mint amilyennek gondolni lehet, mert:
- A korábbi mobildesign-oknak valamiért nagyobb a kerete az LCD körül, és általában a régebbiek vastagabb is.
- A képátló növelése néhány tized collal szélességben nagyon keveset jelent.
- a zp100 is egy korábbi 3,8"-os kijelzős telefonhoz képest már inkább csak magasabb, a szélessége néhány mm-rel nagyobb. -
hungobungo
senior tag
Szia, a "magyar nyelv felrakása" azért nem olyan egyszerű, és mintha pont itt írták volna, hogy egy másik telóval kapcsolatban is csak ígérték.
Ők nagy cég, megfizethetnének néhány telefonfejlesztőt, hogy moddolják a telefonra a romokat, de gondolj csak bele, hogy kb. a 200 fajta teló van, és minden héten megjelenik 10 másik, ez szerintem még nekik is sok meló. A másik meg, hogy akkor a naponta eladott telefonpl előkészítéséhez mennyi embermunka kellene?
Azért az gyanús, hogy én még soha nem láttam etotalk-os vagy más nagyáruház nevével jelzett custom romot, pedig tutira lementenék a userek és egymás között megosztanák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest