Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Dual-SIM mobilra volt szükségem, ebben a topicban bukkantam a Lenovo telefonjaira, nagyon megtetszett az A750 de a mérete miatt mégis inkább egy A65 készüléket rendeltem. Etotalk-tól paypal fizetés után kb. 2 hétre jött meg, csomagra 10$-t írtak, nem volt vám.
Picit aggódtam a gari miatt, de bíztam a Lenovo-ban, eddig csak jó tapasztalatokkal gazdagodtam (főleg notebook téren). Teló első bekapcsolásakor azonnal kiszúrtam egy félkör alakban sorakozó 5-7 piros subpixel csoportot. Amikor látható, akkor kis pöszmőnek néz, Jscreenfixet ráuszítottam de nem gyógyította meg. Igazából nem vészes, együtt tudok vele élni. Mivel egy akksit és "root and unlocked" opciót kértem pluszban, tudtam, hogy a doboz nem lesz original, most utólag motoszkál bennem, hogy akár ilyen hibával ott visszavitt mobilt a tengerentúlon "jól el tudják sütni" a kínaiak. Vagy egyszerűen csak kifogtam.
Gyári browser nem megy, Google Store-t még nem sikerült beizzítani, négy év symbian után bár furcsa, de mindenesetre tetszik a szerkezet! -
Bohus
aktív tag
Lenovo A750-et szeretnék rendelni az etotalk-tól. Az alap csomag az adott, arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek opcionálisan mi az ami ajánlott, és mi az amit feltétlenül kellene kérnem.
Akksi, EU adapter van az alap csomagban, extrákra, játékokra nincs szükségem. Szilikontokért nem tűnik soknak az 5 dodó, de nem tudom milyen, látatlanba nem kell. Ami fontos lenne: az "unlocked + rooted" opciót kérjem? Vagy e nélkül is lehet majd új ROM-ot rátolni? Symbiannal nyomom, nincs még Android tapasztalatom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bloodborne (PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő