-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti1968
csendes tag
A segítségeteket kérném ... ZTE V970 telón amikor kimenő hívást indítok akkor a kicsöngés után amikor összekapcsol akkor rezeg egyet a teló ... Ezt ki lehet kapcsolni valahol ?
-
isti1968
csendes tag
Nincs arra tippetek, hogy ZTE V970-nél mi van akkor, ha beszélgetés közben elfeketedik a képernyő (beindul a képernyővédő ugye) és semmivel nem tudom visszahozni, mert elvileg a ki/be kapcsolóval lehetne, de arra meg leteszi a hivást ... A hangerő gombokra nem reagál, más fizikai gomb meg ugye nincs rajta .....
-
isti1968
csendes tag
Kissé offtopic amit kérdezek, mert nem androidos telóra vonatkozik kizárólag, de máshol nem találtam hasonló fórumot.
Akarok venni egy DUAL SIM-es telót, a helyi TESCO-ban legalább 20 féle van, de senki sem tudja nekem megmondani melyek azok amik a dual sim active funkcióval rendelkeznek (tehát ha az egyik kártyán beszélek, attól jelezze, ha bejön egy hivás a másik kártyára).
Nem tudtok legalább egy listát valahol ezekről a telókról ? Samsung, Nokia, Alcatel tipusokat láttam ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Microsoft Excel topic
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged