Aktív témák
-
feenty
aktív tag
válasz
Zoltán77 #1178 üzenetére
Nekem frissült root nélkül is.
Leszedni viszont csak root jogokkal tudod Android SDK segítségével.
Ha érdekel akkor van rá egy egyszerű megoldás ami csak szimplán root jogot ad, nem babrál hozzá a ROM-hoz, és egy hard reset után olyan lesz mint ahogy kivetted a dobozbol (nem ugrik tőle a gari) -
feenty
aktív tag
válasz
Zoltán77 #1172 üzenetére
Elvileg root nélkül is frissítenie kellene, nekem legalábbis ment a t-mobiloson.
Helyette viszont ajánlom a Brut féle GoogleMaps mod-ot. Azzal lehet rendesen navigálni is GPS-el. majdnem van olyan jó mint az iGO
[link]
Ráadásul ez felmegy ugy is hogy nem szeded le az eredeti maps-ot és root sem kell hozzá. -
feenty
aktív tag
Arra nincs valakinek tippje, hogy hogyan lehetne kikerülni a T-Mobile video stream korlátozását?
Letöltöttem és feltelepítettem az orb-ot a pc-re és a telóra is... Az audio stream megy frankón, de videot sehogy nem bírok a telón lejátszani. Ha másik pc-n próbálom a stream-et megnyitni akkor megy rendesen, de a t-mobile blokkol szerintem (gondolom azért, hogy a fizetős mobilTV szolgáltatását többen vegyék igénybe) -
feenty
aktív tag
Üdv!
Én az mvideoplayert használom lejátszásra és letöltésre is. nekem gond nélkül visz mindent.
PC-n letölteni pedig a Firefox böngésző youtube downloader beépülőjét ajánlom. Nagyon egyszerű progi (egy kattintás a letöltés, és lehet választani, hogy milyen formátumba szedje le ...flv/mp4/mp3/avi), és a letöltött videókat konvertálás nélkül gond nélkül játsza az android akár a saját lejátszójával is.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest