- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
feenty
aktív tag
válasz
Zoltán77 #1178 üzenetére
Nekem frissült root nélkül is.
Leszedni viszont csak root jogokkal tudod Android SDK segítségével.
Ha érdekel akkor van rá egy egyszerű megoldás ami csak szimplán root jogot ad, nem babrál hozzá a ROM-hoz, és egy hard reset után olyan lesz mint ahogy kivetted a dobozbol (nem ugrik tőle a gari) -
feenty
aktív tag
válasz
Zoltán77 #1172 üzenetére
Elvileg root nélkül is frissítenie kellene, nekem legalábbis ment a t-mobiloson.
Helyette viszont ajánlom a Brut féle GoogleMaps mod-ot. Azzal lehet rendesen navigálni is GPS-el. majdnem van olyan jó mint az iGO
[link]
Ráadásul ez felmegy ugy is hogy nem szeded le az eredeti maps-ot és root sem kell hozzá. -
feenty
aktív tag
Arra nincs valakinek tippje, hogy hogyan lehetne kikerülni a T-Mobile video stream korlátozását?
Letöltöttem és feltelepítettem az orb-ot a pc-re és a telóra is... Az audio stream megy frankón, de videot sehogy nem bírok a telón lejátszani. Ha másik pc-n próbálom a stream-et megnyitni akkor megy rendesen, de a t-mobile blokkol szerintem (gondolom azért, hogy a fizetős mobilTV szolgáltatását többen vegyék igénybe) -
feenty
aktív tag
Üdv!
Én az mvideoplayert használom lejátszásra és letöltésre is. nekem gond nélkül visz mindent.
PC-n letölteni pedig a Firefox böngésző youtube downloader beépülőjét ajánlom. Nagyon egyszerű progi (egy kattintás a letöltés, és lehet választani, hogy milyen formátumba szedje le ...flv/mp4/mp3/avi), és a letöltött videókat konvertálás nélkül gond nélkül játsza az android akár a saját lejátszójával is.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest