Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
Teasüti #30859 üzenetére
De a fogyasztást hogy tudná kiszámolni előre? Hiába nézi, hogy még ennyi kraft van benne, és kiszámolja, hogy az egy órára elég, ha te a következő percben villogó vaku mellett, zenélsz, netezel, akkor máris nem lesz elég a saccolt időre.
Amúgy Nexus One-ra pl. volt rendes akkukalibráló program, ami feszültség és áramerősség alapján dolgozott. Nem csak törölte a batterystats.bin-t kalibráció címszóval.
-
TRob1
veterán
válasz
Teasüti #30857 üzenetére
Lehet.
De igazándiból én csak arra akartam kilyukadni, hogy az ilyen progik a pillanatnyi állapotra mondanak valamit, azt csók. Pl.: azt mondja még van vissza 1óra35 perc, akkor király, nézzük meg az 1óra30perces filmet. Aztán csodálkozunk hogy nem bírtuk végignézni, mert közben meg lemerült az akksi...
-
fatal`
titán
válasz
Teasüti #30819 üzenetére
Root + droid VNC server BETA, kliensnek pedig android-vnc-viewer
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
Teasüti #27076 üzenetére
A marketről nem tudod leszedni?
------------------------------------------
(#27075) hunfatal:
Ezt mondtam én is (közben rákerestem, mert nem vagyok infós)... szinte ugyanezeket akartam én is beírni.
Emiatt a korlát miatt szívok egy külső vincsivel egyébként, mert belga fejjel FAT32-n kezdtem használni és már annyira megtelt, hogy nincs máshol helyem, ahova pakolhatnám a cuccokat egy átformázás erejéig... így meg egy dvd-t nem tudok rámenteni, csak széttépve... -
porse
őstag
válasz
Teasüti #26452 üzenetére
Nem az a baja, hogy automatikusan lefrissül...
Hanem, hogy ha rányom az összes frissítésre, akkor az is frissül vele amit nem akar...(#26451) Canonfan
Titaniummal fagyaszd le addig amíg frissíted a többit pl. Más nagyon nem jut eszembe mit tehetnél.
(#26454) TRob1
Ómég marketfagyasztás, ezt se tudtam
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest