- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Aktív témák
-
l33tus
csendes tag
Szerintem adhatnál egy esélyt a launchereknek. Néha meglepő dolgokra képesek. Az, hogy messzemenőkig konfigurálhatóak a legkevesebb, de meglepő gyorsulást lehet elérni velük. Ha meg csalódsz, majd leszeded
Egyébként pont a launcherekben (adw és go amit próbáltam eddig) be lehet állítani azt is, hogy a notibar lehúzásához nem kell pont a vékonyka notibart lehúznod, hanem ha egy "lehúzó" mozdulatot teszel bárhol a homescreenen, tehát húzol egyet fentről lefelé akkor lejön a notification bar. Ezt is kipróbálhatod, hiszen így még csak arra az asztalra se kell lapoznod, ahol a gomb van a lehúzáshoz, hanem csak rántassz rajta egyet bárhol
RootRulez: azt nem mondtam, hogy csupa haszontalan hozzászólást írsz, nekem is segítettél számtalanszor, csak a mennyiséggel volt bajom. De én is olvasom a fórumokat, és nem egy eset van rá, amikor megkérnek, hogy ne közöld azonnal, ami épp a fejedben jár...
Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest