- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia T - trónok harca
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Egy mini topikot szeretnék indítani azzal a kérdéssel, hogy ti milyen szinten tudjátok kihasználni Mariskát (Svox)? Szeretném megcsinálni a Vasemberben látott Jarvis féle reggeli üdvözlést, amihez eddig a Smarter Alarm tűnik a legjobbnak, de ez is igen "béta". A felolvasás csak részben magyar, részben angol, amibe meg Mariskának beletörik a nyelve. Szeretném kipróbálni eredeti nyelven is (GB Victoria), de nem találom a neten a telepítőjét (market-ben nekem inkompatibilis készüléket jelez, ezért kéne külön a telepítőfájl).
Fölösleges szabadidőmben ha unatkozok, akkor az rss-t próbálgatom, hátha össze tudnék hozni egy full magyar rss csatornát Mariskának ugyanazokkal a tartalmakkal, amit az ébresztőnek kéne tudnia (naptár, gmail, időjárás, etc), de ez egyelőre csak ötlet. Nem tudom megvalósítható-e.
Illetve eddig az ébresztő nem igazán töltött be rss-t nekem, bár csak egy csatornát próbáltam (Index.hu), hátha az pont nem működött...
Aktív témák
- Docker konténerizálás
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Cyberpunk 2077
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest