Hirdetés
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Google Pixel topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Aktív témák
-
tybsen
addikt
Sziasztok,
nagyon furcsa dolgot tapasztaltam, eltunt nalam azoknak az alkalmazasoknak a "megvasarolt" statusza, amiket eddig megvettem. Epp most nezegettem a marketen a legjobb fizetos alkalmazasok listajat es azok, amiket mar megvasaroltam de nem toltottem le a telefonra es nem installaltam, most ujra ugy vannak ott, mintha meg sem vettem volna oket. Tehat az arukkal egyutt. Ha ramegyek egy ilyen alkalmazasra, akkor szinten ugy viselkedik, mintha meg sem vettem volna eddig, tehat ujra meg akarja vetetni.. ? Erthetetlen.. Volt mar valakinek ilyen? Vagy a market vacakol? Nehany napja meg amikor neztem, ott voltak mint megvasaroltak.
Egy masik dolog: a swype billentyuzet rajta van a telefonon, viszont ha rakeresek a marketen, nem jelzi, hogy ott lenne. Nagyon furcsa, mar kezdem azt hinni, hogy a fejemben van a baj :-)
Koszi elore is!
Aktív témák
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Delta Force (2024)
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Nincs megállás akkuméretben
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest