- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy tudnatok ajanlani az Android assistant programhoz hasonlot vagy annal jobbat, amivel pontosan lehet merni, hogy minden alkalmazas mennyi energiat fogyaszt?
Mert ezen nem tudok eligazodni, hogy mikortol meri azt az x% fogyasztast?Reggel furcsa dolog tortent, levettem 7-kor a toltorol a telot es 12 orakor mikor rapillantok 12% volt az aksi. Raadasul szinte nem is hasznaltam a telot. Ujrainditottam es nem merult tovabb. Tegnap egyedul a Dolphin bongeszot telepitettem csak.
Szerk: az assintanttal neztem, hogy mi mennyit fogyaszt de nem lattam semmi olyat ami annyira zabalna. Amugy eszrevettem, h az assistant nagyon zabalja az akkut. Legalabbis ha megnyitom a Battery Use-t es 30 masodpercenkent frissitem akkor 0.3%-ot is emelkedik a fogyasztasa. Nem tudom, h ez a kijelzo miatt van-e igy, de eleg durva.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest