- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy tudnatok ajanlani az Android assistant programhoz hasonlot vagy annal jobbat, amivel pontosan lehet merni, hogy minden alkalmazas mennyi energiat fogyaszt?
Mert ezen nem tudok eligazodni, hogy mikortol meri azt az x% fogyasztast?Reggel furcsa dolog tortent, levettem 7-kor a toltorol a telot es 12 orakor mikor rapillantok 12% volt az aksi. Raadasul szinte nem is hasznaltam a telot. Ujrainditottam es nem merult tovabb. Tegnap egyedul a Dolphin bongeszot telepitettem csak.
Szerk: az assintanttal neztem, hogy mi mennyit fogyaszt de nem lattam semmi olyat ami annyira zabalna. Amugy eszrevettem, h az assistant nagyon zabalja az akkut. Legalabbis ha megnyitom a Battery Use-t es 30 masodpercenkent frissitem akkor 0.3%-ot is emelkedik a fogyasztasa. Nem tudom, h ez a kijelzo miatt van-e igy, de eleg durva.
Aktív témák
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 -50% 14" Brutál AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6Magos 16GB 512GB SSD FULLHD IPS MATT
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 + Android 15, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest