Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
bufferplace
üzenetére
Köszi, fel is telepítettem.Próbaképpen beállítottam azt, hogy ha csatlakozom az itthoni wifire, akkor indítsa el a számológépet - el is indult.
Ígéretesnek tűnik, mert így talán létre tudok majd hozni egy itthoni profilt, amelyet a locale-val nem sikerült, nekem az túl van bonyolítva. Remélem, hogy azt is sikerül majd beállítanom, hogy a munka előtti készülődés során x időpontban bekapcsoljon a rádió alkalmazás, hogy meghallgathassam a híreket. Persze kézzel is el tudom indítani, de reggel kómásan hatalmas segítség az, ha a telefon automatikusan elintéz mindent - sajnos a kávét még nem főzi le.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Köszi, fel is telepítettem.